tuttelu.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Idéen og konceptet er genialt - men sugeevnen er simpelthen for rige. Bleerne suger ikke godt, så tøjet er ofte fugtigt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Se mer

Företagsinformation

1. Blöjservice
  2. också i
  3. Babyaffär

Skrivet av företaget

Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi er rigtigt glade for Tuttelu

Vi er rigtigt glade for Tuttelu, Bleerne er virkelig lækre bløde, materialet er ikke af plastik, det er en rar følelse at kunne give sit barn noget lækkert på som sjældent giver rød numse.. prisen stiger dog i takt med at man går op i str. jeg vil sige det er en lækker blee men også en dyre blee at..

9 oktober 2025

Hej Maya,
Tusind tak for den fine og ærlige anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at I mærker forskellen i de bløde materialer – og at Tuttelu er rar mod huden 💚
Vi forstår godt, at prisen kan mærkes, og vi arbejder hele tiden på at holde den så fair som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Men tak igen for at være en del af Tuttelu-familien!

Fremragende virksomhed

Vi har afprøvet mange forskellige bleer fra Danmark, Sverige og Tyskland. Tuttelu er uden tvivl de bedste bleer på markedet. En klar anbefaling til forældre, som vil give deres børn det bedste.

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os oprigtigt glade at høre, at du har haft en god oplevelse med Tuttelu og vores bleer. Vi lægger meget hjerte i det, vi laver, så det betyder alverden, når det mærkes på den anden side 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode og bløde bleer i bambus

Gode og bløde bleer i bambus. Vi nyder meget at få dem leveret lige til døren😊

Hej Rune,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dejlige bløde bleer af god…

Super dejlige bløde bleer af god kvalitet. Vores barn er sart i huden, og alle andre afprøvede bleer gør ham rød. Tuttelu er de eneste bleer der dur. Og derudover er det dejligt nemt!

Hej Cecilie,
Hvor er det dejligt at høre! Vi bliver så glade for at vide, at jeres lille en trives i Tuttelu produkter – især når huden er sart.
Tak fordi I deler jeres oplevelse (og for at lade os være en del af jeres hverdag) 💚

Fantastisk

Der er hurtig levering
De bleer er virkelig gode til billige penge
Skønt at det kommer automatisk, så man ikke skal tænke over om man mangler bleer hele tiden

Hej Rebekka,
Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os – og hvor er det dejligt, at både bleerne og leveringen gør hverdagen lidt nemmere 💚

Kæmpe anbefaling

Tuttelu har gjort det så nemt og overskueligt midt i en ble jungle!

Vi har brugt Tuttelu i snart 4 måneder nu og vi har ingen planer om at stoppe.
De er til den lidt dyre side i forhold til mærker som Rema eller Salling, men kvaliteten er virkelig også derefter og det er derfor vi prioriterer det.
Vi prøvede lige nogle andre bleer for et par uger siden, men oplevede at vores datter blev lidt rød og vi mistænker at hendes hud ikke kunne ånde super godt i de andre bleer. Nu er vi kommet tilbage til Tuttelu og dem kan hendes hud bare virkelig godt lide.

Det er også nemt og overskueligt at ændre og styre sit abonnent - ændre bl.a. leveringsdato og blestørrelse.

Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Cecilie,
Åh, hvor bliver vi bare glade for at læse det her! 💚
Det betyder så meget for os, at både bleerne og abonnementsdelen gør hverdagen nemmere – og endnu vigtigere, at jeres datters hud trives i dem.
Tusind tak fordi I deler og bliver hos os – det sætter vi kæmpe pris på!

Bløde og dejlige bleer

Tuttelu har virkelig de lækreste bleer! De er helt vildt bløde og dejlige, og det virker som om der er god ventilation i dem. De lukker også godt til rundt om benene, hvilket er med til at forhindre uheld. Og så er det bare luksus at de bliver leveret til døren, så man slipper for at skulle slæbe dem. Vi er rigtig glade for Tuttelu herhjemme.

Hej Katharina,
Tusind tak fordi I er en del af Tuttelu-familie. Det gør os så glade at høre, at bleerne fungerer godt for jer – og at de små detaljer som blødhed og pasform kan mærkes i hverdagen 💚

Tuttelu er helt genialt

Tuttelu er helt genialt!
Det er så nemt, bleerne er vildt gode og vores dreng blev så meget gladere efter vi begyndte at bruge de her bleer.
Dog er den korteste leveringperiode 3 uger og det er for lang tid for os, så vi har selv måtte huske at gå ind og bestille inden vi løb tør for bleer. Det er lidt ærgerligt.
Derudover er vores dreng så stor nu, at han burde bruge størrelse 6, men den er desværre udsolgt og kommer ikke på lager igen. Den kommer derimod til at fås som blebuks, men først om 3 måneder. Det er vildt ærgerligt, for vi har været så glade, men må desværre finde et alternativ de næste måneder.

Hej Monique,

Tusind tak for din søde anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at I har været så glade for Tuttelu – og at jeres dreng trives så godt i vores bleer 💚

Vi forstår godt frustrationen over leveringstiden og manglen på str. 6, og vi arbejder på at lytte til alles behov og mangler hos os.

Men tak igen, fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God oplevelse generelt :-)

Hej Frej,
Tusind tak for at dele din gode oplevelse. Vi lægger meget hjerte i det, vi laver, så det betyder alverden, når det mærkes på den anden side 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super smart med bleer på abonnement

Super smart med bleer på abonnement. Meget tilfreds

Hej Sara,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre bløde bleer og fedt koncept med…

Lækre bløde bleer og fedt koncept med bleer lige til døren.

10 mars 2025

Hej Laura,
Tusind tak for at dele din gode oplevelse med os. Vi lægger meget hjerte i det, vi laver, så det betyder alverden, når det mærkes på den anden side 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk bleabonnement – nemt, bæredygtigt og problemfrit!

Jeg er så glad for vores bleabonnement hos Tuttelu! Bleerne er super bløde, uden kemi og holder tæt hele dagen – også om natten. Det føles trygt at vide, at de er gode for både baby og miljø 🌱

Abonnementet fungerer upåklageligt – det er nemt og kundeservicen er altid hurtig og venlig, hvis man har spørgsmål. Jeg elsker, at vi aldrig løber tør for bleer længere – det sparer både tid og stress i hverdagen 🙌

Kan varmt anbefales til alle forældre, der vil have kvalitet, bekvemmelighed og bæredygtighed i ét ❤️

Hej Olivia,
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os oprigtigt glade at høre, at du har haft en god oplevelse med Tuttelu. Vi lægger meget hjerte i det, vi laver, så det betyder alverden, når det mærkes på den anden side 💚

Førstegangsmor alene på barsel

Som førstegangsmor på barsel betyder det alverden, at jeg ikke skal tænke på at slæbe bleer og babyprodukter hjem selv. Det hele kommer direkte til døren – nemt og bekvemt, især når man står alene i løbet af dagen.
Min første levering blev lidt forsinket, men jeg kontaktede kundeservice og fik hurtigt svar og hjælp. Allerede dagen efter stod pakken klar foran døren. Det giver en kæmpe tryghed at vide, at der sidder søde mennesker i den anden ende, som tager én seriøst.
Jeg kan kun anbefale Tuttelu til andre småbørnsforældre – det gør hverdagen lettere og giver ro i maven.

Hej Sara,
Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du er en del af Tuttelu-familien. Dejligt og høre at vores bleabonnement har hjulpet dig.
Vi elsker at høre, når vores kunder føler sig set og godt hjulpet 💚

Top top

Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling, levering og fleksibilitet (da planerne ændrede sig) gav mig en stor tryghed. Helt i top kundeservice!

2 oktober 2025

Hej Benjamin,
Tusind tak for din søde besked – den varmer virkelig! 💚
Vi gør os altid umage for at skabe en god oplevelse for hver enkelt kunde, så det betyder meget at høre, at det kan mærkes.

Virkelig lækre

Vi har brugt Tuttelu siden vores datter kom til verden, og det har bare fungeret fra dag ét. Bleerne er virkelig lækre og bløde, og uden den der plastik-følelse man kan få fra andre mærker.
Leveringen har altid været spot on, og man kan mærke at der er tænkt over både kvalitet og miljø. Kæmpe anbefaling herfra!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tuttelu har gjort en kæmpe forskel for…

Tuttelu har gjort en kæmpe forskel for os. Jeg kan helt klart anbefale Tuttelu!

Svar från tuttelu.dk

Hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og anbefaling – det gør os så glade 💚

Ingen sugeevne

De suger ikke overhovedet… bleer bliver meget hurtigt våde udenpå, så snart babyen har tisset en gang. Har oplevet mange uheld af den grund… de føles rigtig lækre og ser ud til at være lavet af gode materialer så jeg ville virkelig gerne kunne lide dem, men når de ikke tjener deres formål kan jeg desværre ikke give mere en én stjerne…

1 augusti 2025

Hej,

Tusind tak fordi du har delt din oplevelse — det er vi virkelig kede af at høre. Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi ønsker at levere, og vi beklager meget, at bleerne ikke har levet op til forventningerne.

Vi har desværre haft et parti med fejl i absorberingen, som kan give præcis den oplevelse, du beskriver. Vi vil derfor meget gerne sende dig en ny pakke fra vores nyeste produktion, så du kan få en reel fornemmelse af, hvordan Tuttelu-bleerne egentlig skal føles og fungere.

Hvis du sender os en mail på info@tuttelu.dk
hjælper vi dig straks videre 💛

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De holder ikke til noget, det løber lige igennem

De er super bløde, det er plus. Men de suger på ingen måde! Har haft utroligt mange uheld, både tis/bæ.

Prøvepakken var en joke, hvis man skal lave prøvepakke, skal det i mine øjne være gratis, og ikke noget man betaler for..

Jeg bestilte prøvepakken+mysteripakken, det var godt nok spild af penge. En enkelt pakke bleer, en pakke vådservietter, en pose mos + 2 fuldstændige ligegyldige e-bøger, med viden som ikke er relevant.

Jeg ville aldrig anbefale disse bleer, der er lang bedre bleer på markedet

16 maj 2025

Svar från tuttelu.dk

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 💚 Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med prøvepakken.

Det kan muligvis skyldes, at bleerne ikke var i den helt rigtige størrelse til dit barn – vores bleer har nemlig en af de bedste sugeevner på markedet, og vi vil meget gerne sende dig en ny pakke i en anden størrelse helt gratis, så du kan få den rette oplevelse.

Vi håber, du har lyst til at give os en chance mere, og vi står altid klar til at hjælpe dig, så du og dit barn får den bedste oplevelse 🌱

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De er bløde, lette og utrolig holdbare - virkelig godt produceret.

Har brugt Tuttelu til min søn siden han blev født og det har været så optur at modtage pakkerne direkte til døren - altid i tide!

Bleernes kvalitet kan ikke sammenlignes med andre på markedet. De er bløde, lette og utrolig holdbare - virkelig godt produceret.

3 augusti 2025

Svar från tuttelu.dk

Tusind, tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💚 Det gør os så glade at høre, at du har haft en god oplevelse helt fra starten, og at både kvaliteten af bleerne og leveringstiden lever op til dine forventninger.

Vi lægger utrolig meget kærlighed i både produkt og service, så det betyder alverden for os at høre, at du og din søn er glade for Tuttelu 🌱

Tak fordi du har valgt os – og for at dele din oplevelse 💕

JEG ER RASENDE

JEG ER RASENDE!

Så bestiller man en gratis prøvepakke og betaler 49kr i fragt, det er fair nok.

Så har de tilmeldt mig abonnement oveni uden min accept, jeg er rasende! Så bliver der pludseligt trukket næsten 300kr fra ens kort, hvad er det for noget, ikke en måde at skaffe nye kunder på tværtimod.

1 augusti 2025

Svar från tuttelu.dk

Tusind tak fordi du deler din oplevelse 💚 Vi er kede af, hvis prøvepakken har skabt forvirring.

Det står tydeligt, at prøvepakken koster 0 kr., og at man til hver en tid kan melde sig ud uden at starte et abonnement. Derudover har vi altid 100% tilfredshedsgaranti – så hvis du ikke er tilfreds, skal du bare kontakte os, og så får du selvfølgelig alle dine penge retur.

Vi ønsker kun at have kunder, der er glade for både vores produkter og vores service, og vi står altid klar til at hjælpe 🌱

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.