Mooie kas gekocht voor een mooie prijs. Prima kwaliteit. Alles goed en deskundig geregeld. Bij Bart gaat kwaliteit, service, duideljjkheid en passie nog samen. Ondanks een grote onverwachte tegensla... Se mer
Det här tycker kunderna
Daar wij geïnteresseerd waren in een tuinkas zijn wij via de media terecht gekomen bij Bart Coenders. Een man met passie voor zijn vak,fijn en prettig gesprek bij hem thuis alwaar hij zijn tuinkasse... Se mer
WAT EEN PRACHTIGE KAS VOOR DE OFFERSE KRUIDENHOF IN AFFERDEN. Op zoek naar een geschikte kas om samen met inwoners plantjes voor onze geneeskrachtige kruidenhof op te kweken kozen wij voor tuinkass... Se mer
Vanaf het eerste contact was er duidelijkheid over de kas en hoe deze geleverd kon worden. Ik kreeg ook gelijk duidelijkheid over de kosten voor plaatsing en montage. Het tijdstip van levering was wa... Se mer
Super service
Makkelijk, snel en vriendelijk contact
Vlotte levering, goed verpakt
Uitermate tevreden
Offerte gevraagd en snel gekregen. Vervolgens een tuinkas geleverd van goede kwaliteit. Dit ging gepaard met deskundig advies en diverse goede tips.
Uitermate tevreden en enthousiast.
Bij Tuinkassenonline ben ik heel prettig en kundig geholpen. Een goed adres om je tuinkaszaken mee door te spreken en af te handelen zo heb ik ervaren.
Zeer tevreden met levering. Bij ons was sprake van een defect item wat optrad na een jaar. Zonder enige discussie een nieuwe ontvangen.
Mooie kas gekocht voor een mooie prijs
Mooie kas gekocht voor een mooie prijs. Prima kwaliteit.
Alles goed en deskundig geregeld. Bij Bart gaat kwaliteit, service, duideljjkheid en passie nog samen. Ondanks een grote onverwachte tegenslag meteen naar een oplossing gezocht en aktie ondernomen. Juist dan leer je mensen/bedrijven kennen. Bart denkt in oplossingen, niet in problemen.
Je voelt aan alles dat het bij hem in goede handen is. Van het begin tot het eind, alles perfect geregeld!
Bart kwam langs i.v.m
Bart kwam langs i.v.m. probleempje met raamopener. Geweldig dat hij zelf langs kwam. Hij loste het probleempje op en corrigeerde daarnaast nog enkele door ons gemaakte "foutjes" bij de zelfbouw van ons. Waar maak je zo'n service nog mee. Een tien met een griffel.
Super mooi tuinkas gekocht bij Bart Coenders
Een man met passie voor zijn vak,fijn en prettig gesprek bij hem thuis alwaar hij zijn tuinkassen toonde, goede adviezen, niet opdringerig, alle ruimte om vragen te stellen, mocht je op zoek zij naar een professionele tuinkas neem contact op met Bart bij tuinkassen online, dit is zeker de moeite waard!!
Bart bedankt!!!
Aankoop kweektafel
Heel goed,vriendelijk geadviseerd en snel geholpen bij het kopen van een kweektafel voor in onze kas waardoor we nu een tafel hebben die bij onze kas hoort en precies
past. Door Bart thuis gratis afgeleverd !
Kortom heel blij met de aankoop en de service van Bart.
Aanrader!
Heel blij met mijn nieuwe kas! Erg goed geholpen door Bart. Goed advies, snel antwoord op alle vragen en je merkt dat hij passie heeft voor zijn vak. Hij heeft de kas hier gemonteerd en dat verliep ook perfect. Echt een aanrader om hier je kas te kopen!
WAT EEN PRACHTIGE KAS VOOR DE OFFERSE…
WAT EEN PRACHTIGE KAS VOOR DE OFFERSE KRUIDENHOF IN AFFERDEN.
Op zoek naar een geschikte kas om samen met inwoners plantjes voor onze geneeskrachtige kruidenhof op te kweken kozen wij voor tuinkassenonline.nl .Bart denkt heel goed met je mee en zorgt voor gewenste oplossingen. Onze Offerse Hoffers staan enthousiast in de startblokken om niet alleen te kunnen beginnen met de opkweek van gewenste plantjes, maar ook om geinteresseerde buurtbewoners in de kas te kunnen verwelkomen met een kopje kruidenthee of koffie.
Dank Bart voor je inzet:)
Het Offers Kruidenhofje
Top!
Afgelopen najaar heeft Bart ons uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van een prachtige Tuinkas. Levering was snel en in goed overleg. De nodige tips hebben ons goed geholpen met de opbouw van de kas.
Nu wachten tot we kunnen beginnen met kweken :)
Dank je wel voor de goede service Bart!
digitale thermometer
Online een digitale thermometer gekocht voor in de kas. Helaas na een paar weken viel het display uit. Vervangen van de batterij heeft ook niet geholpen. Mijn vrouw even gebeld en werd direct prettig te woord gestaan en is er meteen een nieuwe thermometer toegestuurd. Dat is nog eens service!
Prima communicatie
Schaduwdoek voor mijn ACD tuinkas besteld. Goede en vriendelijke communicatie. Perfecte levering !
Goede service en prettige relatie
Goede service en prettige relatie
Ziet er mooi uit
Persoonlijke aandacht voor de klant
Het persoonlijke contact bij aankoop van een tuinkas via tuinkassenonline heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik werd snel en deskundig geholpen met de vragen die ik had, waardoor de montage van de kas vlot verliep.
De bijgeleverde handleiding en video op YouTube zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook de tips na afloop om de kas voor te bereiden op de winter zijn helpende reminders om veel plezier aan de kas te beleven.
Heel mooie kas, prima ondersteuning
Heel mooie kas, na overleg met Bart helemaal afgestemd op onze wensen.
Ook tijdens de installatie wordt meegedacht en krijg je goed advies.
Mooi om te zien dat iemand zo'n passie heeft voor zijn vak
Door het goede advies hebben wij de…
Door het goede advies hebben wij de juiste keuze gemaakt.
Bart heeft ons daarbij goed geholpen.
De kas is degelijk en ziet er heel fraai uit.
We zijn blij met de goede begeleiding in dit hele proces door Bart.
Fam.van Wanrooij
Mooi kas, goede constructie, vlotte levering
We zijn heel tevreden over de kas en het vriendelijke en eerlijke advies. Met behulp van de uitgebreide en duidelijke handleiding hebben we de kas zelf gemonteerd. Dat is perfect verlopen. Op een vraagje tijdens de montage werd ook direct door kassenonline.nl gereageerd.
Geweldige kas en prima service
Geweldige kas, snelle en correcte service , komt zijn afspraken na en is ten alle tijden bereid om eventuele vragen te beantwoorden en mee te denken. Montage van de kas ook vlot en goed.
Mooie kas met goede constructie
Mooie kas met goede constructie. Afwerking en montage perfect gedaan, met goede tips voor gebruik
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.