Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alweer ben ik geweldig geholpen. Kabeltje gekocht en de eigenaar was niet te beroerd mij ook even te helpen met mijn telefoon. Met veel geduld en doorzettingsvermogen was het weer gefixt, terwijl de b... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

delivery arrived earlier then expected and in good conditions and I appreciated that i had to sign to get it. quality price TOP!! I would have liked another color but they were out of stock. overall a... Se mer

Företagsinformation

1. Mobiltillbehörsbutik
  2. Mobiltelefoner

Skrivet av företaget

Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alles in orde.

7 juli 2025

Svar från T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles in orde was. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat de service goed was

Omdat de service goed was, een hele snelle levering. Alleen ik had gevraagd dat het aan huis gebracht werd en ik kreeg bericht dat het bij een PostNL was afgeleverd.

24 juni 2025

Svar från T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze service en snelle levering. Fijn om te horen dat u daar tevreden over bent.

Wat betreft de bezorging: het pakket had inderdaad bij u aan huis geleverd moeten worden. Helaas is er bij PostNL een fout gemaakt, waardoor het in plaats daarvan bij een afhaalpunt terecht is gekomen. Wij begrijpen dat dit vervelend is en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan.

Wij zullen dit ook terugkoppelen naar PostNL om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

behulpzaam

Heel attent en behulpzaam! een aanrader

11 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam ervaart. We waarderen uw aanbeveling!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De telefoon die ik heb gekocht

De telefoon die ik heb gekocht, accepteert alleen 2G-simkaarten. Dat besefte ik pas nadat ik hem had gekocht. Ik heb ze gemaild met het verzoek om terugbetaling of omruiling, maar kreeg geen reactie. Andere vragen werden wel beantwoord, maar er kwam geen reactie op de retourmail. En nu staat de telefoon die ik heb gekocht op de stoep tussen overbodige spullen.

4 juli 2025

Svar från T&T Telecom BV

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met de communicatie en de telefoon die u heeft gekocht. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We willen u zeker helpen met het retourproces en zorgen dat dit snel en correct wordt afgehandeld.

We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar helaas zonder succes. We zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt via 0613003353, zodat we de retour zo snel mogelijk voor u kunnen regelen.

We kijken uit naar uw reactie en helpen u graag verder.

Telefoonhouder auto

Telefoonhouder besteld voor in de auto. Eindelijk één die goed werkt!
Ook snelle levering.

30 juni 2025

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor uw fijne review! Fijn dat de telefoonhouder goed werkt en de levering snel was.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Te veel mails

Artikel netjes aangekomen etc,
Wel veel e-mails van tttelecom

5 juni 2025

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het artikel netjes is aangekomen. We begrijpen dat de hoeveelheid e-mails wat veel kan zijn, maar sommige klanten vinden juist dat we niet voldoende informeren over de status van hun bestelling. We zullen uw opmerking zeker meenemen en proberen een betere balans te vinden. We waarderen uw geduld en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Fijne webshop

Super snelle levering en goede communicatie

5 maj 2025

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen uw vertrouwen in ons.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren, dus mocht er iets zijn waar we nog aan kunnen werken voor een vijfsterrenervaring, horen we dat graag!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ontvangdatum niet gehaald

Ontvangdatum niet gehaald. Jammer, product ok.

24 april 2025

Svar från T&T Telecom BV

Bedankt voor uw review! We begrijpen dat het vervelend is dat de ontvangstdatum niet gehaald is. We hebben het pakket inderdaad op tijd verzonden, maar helaas kunnen vertragingen bij PostNL soms optreden, waar wij weinig invloed op hebben. We zijn blij dat het product verder naar wens is. Mocht er in de toekomst iets zijn, staan we altijd voor u klaar!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

The batteries of the 2 phones won't…

The batteries of the 2 phones won't last more than 12 hourse with few calls and smooth usage. Which really disappointing me.

5 maj 2025

Svar från T&T Telecom BV

We’re really sorry to hear about your experience with the battery life of the phones. As per our email correspondence, we’ve already sent you the return labels so that we can resolve this issue. We’ll also be reviewing this internally with our quality check team to understand what might be causing the problem. As soon as we receive the return packages, we will process the refund, and the amount will be submitted to your bank account.

Your feedback is important to us, and we appreciate your patience while we work to address this.

Thank you for bringing this to our attention.

Super

Snelle levering netjes verpakt goede communicatie via de mail. Super te vrede

2 april 2025

Svar från T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

betrouwbaar en goede prijs kwaliteit…

betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding

14 april 2025

Svar från T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid waardeert. We blijven ons best doen om u altijd de beste service te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet op tijd leveren geven voor een…

Niet op tijd leveren geven voor een bepaalde tijd bezorgd volgende dag geleverd

7 april 2025

Svar från T&T Telecom BV

Bij deze onze kant van het verhaal:

Deze klant heeft zijn bestelling op zaterdagavond om 20:29 uur geplaatst – dat is het moment waarop de betaling bij ons binnenkwam. De volgende dag, op zondag, nam hij contact met ons op omdat hij zijn bestelling nog niet had ontvangen. Volgens hem zou er op onze webshop gestaan hebben dat het pakket “morgen in huis” zou zijn.

We willen dit graag helder toelichten, voor iedereen die deze review leest:

1. De klant heeft zijn bestelling na 18:00 uur geplaatst.

2. De bestelling is geplaatst op een zaterdagavond, dus niet op een normale werkdag.

3. Op onze webshop staat duidelijk vermeld: “Voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.” Bestellingen ná 18:00 uur worden de volgende werkdag verwerkt, en op zaterdagavond betekent dat levering op dinsdag.

4. De klant verwijst naar een melding “morgen in huis”, maar die melding geldt alleen bij bestellingen vóór 18:00 uur op een werkdag. Vrijdag na 18:00 uur en op zaterdagavond is die melding niet van toepassing. Dit is ook automatisch zichtbaar op de website "dinsdag in huis".

Met andere woorden: zelfs als deze bestelling op een normale werkdag na 18:00 uur was geplaatst, was het pakket ook dan niet de volgende dag geleverd. De klant baseert zijn verwachting op een verkeerde interpretatie van de informatie.

Toen hij zondag contact opnam, hebben wij netjes uitgelegd dat zijn pakket op dinsdag geleverd zou worden, of dat hij kon kiezen voor annulering en volledige terugbetaling. Hij koos ervoor om de bestelling te laten staan, op voorwaarde van levering op dinsdag. Wij hebben die garantie gegeven en die ook netjes nagekomen.

Op maandag belde hij opnieuw met zorgen over de track & trace, en opnieuw hebben wij hem gerustgesteld. Dinsdag is het pakket gewoon zoals beloofd geleverd.

Toch heeft hij ons slechts één ster gegeven. Tijdens ons gesprek verwees hij naar Coolblue als voorbeeld — wat wij als een compliment beschouwen. Coolblue heeft echter een eigen bezorgdienst; wij verzenden met PostNL, zoals duidelijk vermeld op onze site.

Tot slot: we zouden graag zien dat reviewplatforms ook bedrijven de mogelijkheid bieden om klanten te beoordelen – eerlijkheid en redelijkheid mogen van twee kanten komen.

Verder vragen of opmerkingen van klanten vernemen wij heel graag. Wij staan altijd open voor eerlijke communicatie en denken graag mee in oplossingen.

tttelecomshop.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Keurig duidelijk en netjes alles

Keurig duidelijk en netjes alles, qua snelheid en bezorging ect.

31 mars 2025

Svar från T&T Telecom BV

We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Uw feedback motiveert ons om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden. Mocht u in de toekomst vragen hebben, staan we graag voor u klaar!

T&T Telecomshop Team

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.