Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een bestelling voor T-shirts gedaan waar een grote foto voorop de voorkant moest komen te staan. Werkelijk fantastisch gelukt. Een foto van moeder die afgelopen januari overleden is, entho... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mokken. Had mokken met custom opdruk besteld. 25 stuks. Bij levering bleken op de meeste, zo niet alle mokken een vlekje te zitten dat duidelijk tijdens het bedrukken gebeurd was. Dit aangeg... Se mer

Företagsinformation

1. Konstruktion och produktion

Informationen kommer från olika externa källor

Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk of artikel voor jezelf of om cadeau te doen? Dan zit je helemaal goed met shirt laten bedrukken bij Tshirtdeal. Ontwerp je eigen shirt of ontwerp je eigen t-shirt. Wij bedrukken T-shirts, sweaters, hoodies, polos, telefoonhoesjes, veiligheidshelmen en nog veel meer met het ontwerp dat jij op onze site maakt. Wij drukken al vanaf 1 exemplaar! Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek T-shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor een paar euro inclusief bedrukking! Uiteraard hebben wij voor grote aantallen ook hele mooie deals! Kijk maar eens bij hardloopshirts, shirt met naam en voetbalshirt bedrukken. Wat voor product zoek je precies? In de verschillende categorieën vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. Heb je een vraag omtrent een product wat je niet op onze site kunt terugvinden? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar 01807-21629. We hebben vast en zeker een oplossing voor je!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oranjebittertje met een gulle lach.

Werkelijk fantastisch gelukt. Een foto van moeder die afgelopen januari overleden is, enthousiast koningsgezind was wat we ook ruim vierden. Getooid in oranje kledij, inclusief hoed en vlaggetjes naar de markt waar het Wilhemus klonk, de vlag werd gehezen en een oranjebitter werd gedronken. Dit jaar zetten we deze traditie voort met een foto van moeder op de borst. Is ze er tóch bij.
Heel dankbaar voor de goeie service en bereikbaarheid van dit bedrijf. Zéker 5 sterren!!

20 april 2026

Svar från Tshirtdeal

Wat een bijzonder en mooi verhaal, dank je wel voor het delen

We vinden het heel waardevol om te horen dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan zo’n persoonlijke en betekenisvolle herinnering. Het idee om jullie moeder er op deze manier toch bij te laten zijn tijdens deze traditie is echt prachtig.

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn over onze service en bereikbaarheid daar doen we het voor!

We wensen jullie een mooie en warme viering toe

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, geweldige service en bovendien super snel geleverd (zelfs voor België). Absolute no brainer om hier te bestellen.

17 april 2026

Goedemorgen Tom.

Bedankt voor deze mooie review!

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, service én de snelle levering ook naar België. Daar doen we het voor!

Heel fijn dat je het een “no brainer” vindt om bij ons te bestellen, dat waarderen we enorm Hopelijk tot een volgende keer!

Super tevreden top service

Super tevreden. Snelle service (dankzij Shery)en kwaliteit kleding en bedrukking wat word geleverd. 10/10

16 april 2026

Goedemorgen Charissa.

Bedankt voor je geweldige review!

Super om te horen dat je zo tevreden bent over de service, snelheid en de kwaliteit van de kleding en bedrukking. We geven je compliment zeker door aan Shery , daar zal hij blij mee zijn 😊

Dank je wel voor de 10/10, dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling

Top service!

Zeer klant betrokken en een zeer prettige manier van communiceren. Bij problemen met een bestelling meteen helpen zodat er een zo mooi mogelijk eindproduct geleverd kan worden.

14 april 2026

Goedemorgen.

Bedankt voor je mooie woorden!

Fijn om te horen dat je onze betrokkenheid en manier van communiceren zo waardeert. We vinden het belangrijk om snel mee te denken en oplossingen te bieden, zodat het eindproduct helemaal naar wens is.

Dank je wel voor het vertrouwen we helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste bestelling bij Tshirtdeal gedaan…

Eerste bestelling bij Tshirtdeal gedaan een proef voor de maatvoering en de bedrukking. Kwaliteit is zeker naar wens en de bedrukking ook. Ook heb ik een borduurkaart laten maken van ons nieuwe logo. Weer een 2 tal truien besteld maar dan laten borduren.( ik was vergeten dit aan te geven bij mijn bestelling maar dit pakken ze goed op. Straks poloshirt s en een jas bestellen. En in het na jaar de hoody voor de koude dagen. Zeer tevreden over de kwaliteit en de communicatie. Hier kunt u kwaliteit bestellen voor een redelijke prijs.

11 april 2026

Goedemorgen.

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat zowel de proefbestelling als de vervolgorders zo goed bevallen zijn. Mooi dat ook de borduurkaart en het borduren van de truien naar wens zijn, en geen probleem dat het eerst niet was aangegeven, we denken daarin graag met je mee

Leuk om te horen dat je al plannen hebt voor poloshirts, jassen en hoodies. We helpen je daar natuurlijk graag weer bij!

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking, we kijken uit naar je volgende bestelling

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supersnel opgelost en strak op tijd geleverd

Voor het kampioenschap van het volleybalteam van onze dochter hadden we speciale shirts besteld. Met de feestdagen ertussen werd het even spannend of alles op tijd binnen zou zijn. Na een telefoontje werd het gelukkig snel geregeld en vandaag zijn de shirts geleverd. Precies op tijd voor de huldiging morgen. En wat zien ze er goed uit, de meiden gaan echt shinen!

10 april 2026

Goedemorgen Manon,

Wat leuk om te horen, gefeliciteerd met het kampioenschap van jullie volleybalteam!

Fijn dat het ondanks de feestdagen toch allemaal op tijd is gelukt en dat we dit nog snel hebben kunnen regelen na jullie telefoontje. En nog mooier dat de shirts zo goed zijn geworden

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede service en snelle levering

Super goede service en snelle levering! Raad het ten zeerste aan uw product hier te laten bedrukken.

10 april 2026

Goedemorgen Rd.

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle levering. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt voor bedrukking van producten

Hopelijk tot een volgende keer!

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen door de klantenservice. Daarnaast leveren ze ook zeer goede kwaliteit artikelen. Zeker aan te bevelen om hier een bestelling te plaatsen.

7 april 2026

Goedemiddag Thom.

Bedankt voor uw geweldige feedback!
We zijn blij om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze artikelen. Het doet ons veel plezier dat u uw bestelling bij ons aanbeveelt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jermain heeft me goed geholpen met een…

Jermain heeft me goed geholpen met een mooi resultaat

goedemiddag Zakaria.

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat Jermain je goed heeft kunnen helpen en dat je blij bent met het eindresultaat.
Graag tot een volgende keer!

2e perfecte ervaring!

Omdat ik de bestanden van de logo's niet zelf kon openen moest het ontwerp een paar keer opnieuw aangepast worden. Maar dit was geen probleem voor Jermain en hij heeft dit perfect uitgevoerd voor mij. dit was mijn 2e ervaring met Tshirtdeal en ook de 2e keer dat alles perfect geregeld werd voor mij!

Goedemiddag.

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊
Super fijn om te horen dat ook je tweede ervaring zo positief is verlopen! Geen probleem om even extra mee te denken en aanpassingen te doen, we zorgen graag dat alles precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

We geven je complimenten zeker door aan Jermain en hopen je natuurlijk ook voor een derde keer weer te mogen helpen!

Super vriendelijk en deskundig

Super vriendelijk, deskundig, behulpzaam, fijne bereikbaarheid. De kwaliteit van de dtf vellen is uitstekend!

Goedemiddag Debby.

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊
Super fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk, deskundig en behulpzaam hebt ervaren. Ook mooi dat je tevreden bent over de kwaliteit van de DTF vellen daar doen we het voor, We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!

Snelle service

Snelle service
Wordt goed meegedacht bij ieder product

Goedemiddag Michael.

Bedankt voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat je onze snelle service en het meedenken bij ieder product waardeert. We doen ons best om voor elke bestelling het beste resultaat te bereiken. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goeie service en snel contact ->…

Super goeie service en snel contact -> ze denken actief mee om een zo mooi mogelijk shirt te krijgen. Heel blij mee!!

Goedemiddag Sanne.

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Super fijn om te horen dat je onze service en het contact zo positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt met je mee te denken, dus geweldig dat dat ook zo is overgekomen. Heel veel plezier met je shirt, hopelijk zien we je snel weer terug!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

2 van 4 items maar goed.

4 items besteld, waarvan 2 fout bedrukt en van 1 sweater kwam de kleur niet overeen met de aangegeven kleur op de site en het 4de item, gekozen voor premium T-shirt, maar de pasvorm is vrouwen model. De korte mouwen zijn de helft korter dan een gemiddeld heren T-shirt, ziet er niet uit, waardoor ik deze niet ga dragen. (Erg jammer, en gemiste kans voor T-shirtdeal, want het zou een promotie T-shirt worden voor mijn eigen kledinglijn, omdat ik deze nu niet in kan zetten, ben ik genoodzaakt opzoek te gaan naar een andere leverancier).

Na contact opgenomen te hebben, heel netjes het aanbod gekregen alles retour te sturen ter controle (ik zou zeggen dat een controle een must is voordat het de 1ste keer de deur uit gaat, maar goed het is in iedergeval een oplossing).
Conclusie van T-shirtdeal: 2x bedrukking is inderdaad fout. Dit wordt opnieuw bedrukt, en van de andere 2 items vinden ze de kleur en pasvorm gewoon goed.
Eindconclusie van mij: goede service indien het fout gaat. Maar omdat er voor mij 2 van de 4 items maar goed zijn, ben ik niet tevreden genoeg om hier in de toekomst nog te bestellen. Daarom ook maar 2 sterren, de 2de ster is voor de goede communicatie en gedeeltelijke oplossing.

26 mars 2026

Svar från Tshirtdeal

Beste Ed ( zonder ordernummer )

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het uiteraard jammer om te lezen dat u niet volledig tevreden bent met uw bestelling.

Tegelijkertijd betreuren wij het dat u aangeeft dat het T-shirt “er niet uitziet”, terwijl er door u zelf is gekozen voor een premium T-shirt. Op onze website vermelden wij bij elk product duidelijk de specificaties, pasvorm en daarnaast stellen wij ook een maattabel beschikbaar. Op basis hiervan had vooraf een goede inschatting gemaakt kunnen worden of dit model aan uw verwachtingen zou voldoen.

Wat betreft de twee overige items: deze hebben wij na retour zorgvuldig gecontroleerd en vastgesteld dat zowel de kleur als de pasvorm binnen onze specificaties en maattabel vallen. Om die reden zijn deze niet als foutief beoordeeld en dus ook niet opnieuw geproduceerd.

De twee items waarbij de bedrukking niet correct was, hebben wij uiteraard direct erkend en opnieuw voor u geproduceerd. Wij hebben dit zo netjes en snel mogelijk voor u opgelost.

Juist daarom vinden wij het extra jammer dat u ons beoordeelt met twee sterren. Wij hebben er alles aan gedaan om de geconstateerde fouten correct af te handelen en u zo goed mogelijk te helpen.

Desondanks waarderen wij uw feedback en nemen wij deze mee om onze processen verder te verbeteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meerdere kledingstukken besteld

Meerdere kledingstukken besteld, de opdruk was er schuin op gedrukt en de kledingstukken zijn van slechte kwaliteit

20 augusti 2025

Goedemiddag Teddy.

Bedankt voor je review. Helaas kunnen wij niets op jou voor en achternaam vinden.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit en de opdruk.

We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via support@tshirtdeal.nl? Vermeld daarbij ook je ordernummer, zodat we je sneller en beter kunnen helpen.

We kijken graag samen naar een passende oplossing!

Mokken

Mokken.

Dit aangegeven en na overleg van foto's werden gelijk nieuwe mokken opgestuurd en kon ik de andere mokken retourneren. Super service. Alles werd gedaan binnen afgesproken termijn en bij constatering van fout werd dit probleemloos en supergoed en snel opgelost.

goed gedaan, ik zal hier zeker weer bestellen

27 februari 2026

Goedemiddag Bert.

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Natuurlijk vinden we het jammer dat er bij de eerste levering vlekjes op de mokken zaten, maar we zijn blij dat we het snel en probleemloos konden oplossen.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en het doet ons goed om te weten dat je het proces van bestellen, retourneren en de nieuwe levering als soepel en prettig hebt ervaren. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Nogmaals dank voor je vriendelijke woorden en je geduld!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede service met een snelle…

Super goede service met een snelle reactie.
Super mooi eindresultaat

20 mars 2026

Goedemorgen Maikel.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Geweldig dat je onze service en snelle communicatie zo positief hebt ervaren. We doen ons best om altijd vlot te reageren en alles soepel te laten verlopen, dus het is heel leuk om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.

En natuurlijk zijn we extra blij dat je tevreden bent met het eindresultaat, daar doen we het uiteindelijk voor!

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen

Top service!

Ik had last minute een bedrukte trui nodig voor een evenement en ze hebben dit waar kunnen maken!
Ze reageren heel snel via mail en de kwaliteit is top!
Ik bestel vanaf nu voor alle komende events mijn merch bij Tshirtdeal!
Dankjewel ik ben heel blij met het resultaat!

20 mars 2026

Goedemorgen Julie,

Wat een ontzettend mooie review, dank je wel daarvoor!

We vinden het geweldig om te horen dat we je last minute hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Snel schakelen en kwaliteit leveren, zeker onder tijdsdruk, is precies waar we voor staan, dus het doet ons echt goed dat je dit zo hebt ervaren.

Ook fijn om te horen dat de communicatie via mail als prettig en vlot werd ervaren. We proberen altijd zo duidelijk en snel mogelijk te reageren, zodat jij zonder zorgen je bestelling kunt plaatsen, zelfs als het haast heeft.

Dat je aangeeft in de toekomst al je merch bij ons te willen bestellen, is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit om je bij komende events opnieuw te mogen helpen!

Nogmaals dank voor je vertrouwen en je enthousiaste woorden. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, we staan uiteraard voor je klaar.

Super zufrieden ✨

Super zufrieden ✨
Handtuch ist richtig cool geworden und der Versand ging auch super schnell
Alles supi und bestelle gerne wieder ❤️

17 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.