Min datter (17) kom hjem med positiv selvindsigt og redskaber til at navigere i et turbulent teenliv. Selvom de lærer en masse føles det slet ikke som skole. Campen emmer af smittende glæde og ing... Se mer
Företaget har svarat
Det er en vild oplevelse at se sin søn have så stor og rørende en oplevelse, hvor venskaber er opstået på bare 5 dage og blevet dybere end dem, han kender til i forvejen. At personlig udvikling kan le... Se mer
Företaget har svarat
Camp True North har være en helt fantastisk oplevelse for vores søn. Han har lært utrolig meget om sig selv og kom fra campen med masser af begejstring og positiv energi. Det har været en oplevelser u... Se mer
Företaget har svarat
Fantastiske dage for vores søn som har fået udvidet sin horisont, lært en masse om sig selv og fået en masse rigtig gode værktøjer med hjem i bagagen, plus en masse nye venner. Vi har booket næste ca... Se mer
Företaget har svarat
Camp True North er 5 fede dage der giver dig adgang til det allerbedste i dig. Det en god blanding af festival, inspiration, udfordringer, udvikling, sport, musik - nye venner og masser af sjov. Teamet bag Camp True North har i over 30 år udviklet kurser til erhverslivet og coachet ledere på alle niveauer. På Camp True North får unge adgang til alt det, vi har erfaret virker og dermed et solidt forspring til det liv de drømmer om.
Rungstedvej 41, 2960, Rungsted, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
True North er en helt i gennem fantastisk oplevelse. Meget engagerede voksne og et professionelt set-up.
For de unge de der deltager, er det en oplevelse for livet.

Svar från True North ApS
Vores teenagere er hver gang kommet hjem med nye tanker og udvikling i baggagen. De unge får værktøjer og tanker sat i spil som er -eller kan være-livsforandrende. Selv hvis man ikke umiddelbart kan se udviklingen hos de unge efter den første uge - så har vi set at tankerne og tilgangen til livet sætter sig så udviklingen kommer over tid. Desuden er det dygtige medhjælpere og medarbejdere det giver et smittende miljø med et fællesskab med nærvær og positiv proaktiv tilgang til livet.

Svar från True North ApS
Mine allerbedste anbefalinger til CTN og deres fantastiske team, som altid støtter op og giver dem de fedeste oplevelser.
Det har været en fantastisk oplevelse for vores 3 unge mennesker. De kan slet ikke få armene ned over, hvor fantastiske deres camps har været.
De er så fyldt op med massere af god energi, nye indsigter og mod på at stå op for for sig selv og andre. Tænkt at kunne for lov til at lære vigtige redskaber i deres teenageår, som de kan tage med sig ud i livet - jeg føler mig så priviligeret.
Den bedste investering jeg har gjort for 3 mine unge.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från True North ApS
Fantastisk oplevelse som alle unge burde få!

Svar från True North ApS
Det er en fantastisk oplevelse og læring for din teenager

Svar från True North ApS
Min datter syntes at det er et fantastisk sted at være, og man møder fantastiske mennesker. Man kan virkelig mærke at alle vil det! Og min datter har sagt at hun virkelig har lært virkelig meget!

Svar från True North ApS
Det var en god oplevelse fordi jeg lærte nye værktøjer jeg kunne bruge ude i den virkelige verden.

Svar från True North ApS
De er super dygtige til at flytte de unge mennesker og give dem en fantastisk oplevelse

Svar från True North ApS
Meget gennemført og skønne mennesker. God energi og positiv stemning fra første til sidste møde

Svar från True North ApS
Det var rigtig sjovt, hyggeligt og jeg fik nogle gode venner. Jeg er blevet bedre til at kommunikere.

Svar från True North ApS
Fantastisk oplevelse for vores teenager.
Utroligt dygtigt og veluddannet personale.
De varmeste anbefalinger

Svar från True North ApS
Fantastiske camps med styr på tingene.
Savner at bestillingssiden fungerer ordentligt så man kan tilføje kommentarer og at man kan bestilling t-shirt i rette størrelse ( mangler fx XS)

Svar från True North ApS
Alt ved oplevelsen var godt, udover de beskidte tallerkener ved hvert måltid
Fantastisk udviklingsprogram for teenagere. Professionelt, nærværende og af høj kvalitet.

Svar från True North ApS
Har fået enestående udviklingsredskaber i et trygt miljø med meget kompetente coaches.

Svar från True North ApS
Hele konceptet er genialt. True north har givet mig og mange andre unge værktøjer til at navigere i vores liv.

Svar från True North ApS
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.