Dålig kvalité och undermålig service.
Handla inte här. Får inte tillbaka pengar på returen.
Nu är det 2 månader sen jag returnerade med fraktkostnad 260 kr samt vara för 545.
Trodde att företaget var en lite butik i Mariefred.. o att dem skulle lägga ner. Köpte 2par skor som inte alls ser ut som på bilderna, samt en one size kofta super fin men den trådar upp sig efter första gången jag använde den.. köp inte från detta företag BLUFF
Jag såg annonsen på Instagram och blev nyfiken, där stod att butiken skulle läggas ner efter många år och jag fick uppfattning att butiken låg i Mariefred. Beställde en klänning samt ett par shorts. När jag sen noterade att leveransen skulle ta 14 dagar började jag undra... Såg då att kläderna skickades fr Kina!!! Jag kände mig både lurad och besviken och jag hade gått i fällan...
När kläderna kom så var shortsens fickor trasiga och klänningen såg ut som ett nattlinne - inte den modell jag såg på bilden. Nu har jag beslutat att returnera båda plaggen, har mailat dem dock inget svar ännu.
Har även talat med Klarna som är otroligt hjälpsamma och de kommer ta över ärendet om företaget i Kina inte hör av sig.
Rent bedrägeri!!! Går inte att skicka tillbaka utan att betala frakt till Kina. Har polisanmält och pausat betalning på klarna. Kan inte förstå att Klarna har samarbete med detta företag.
Scam! Skitskor. Kommer från hongkong. Samma sak som att köpa från shein.
Äckligt!
Företaget är ett bluff företag och har ingen koppling till Mariefred. Sätet finns i Hong Kong! Förvånande att Klarna erbjuder tjänster kopplat tull Tronbers då din rätt att returnera och få din pengar tillbaka enligt svensk konsumentlagstiftning mer eller mindre är satt ur spel
Jag vill varna för denna butik. Enligt konsumentköplagen har kunden 14 dagar ångerrätt utan specifik anledning. När jag behöver returnera skorna jag har köpt kontaktar jag Tronberg.se för att ta reda på hur jag ska gå tillväga då ingen returföljesedel kommer med paketet (som är brukligt). De återkommer med att jag måste stå för en fraktkostnad på ca 40 euro samt att de kan återbetala 10 % om jag ger bort skon till någon som behöver den istället, alt ge 30% rabattkupong för ett kommande köp istället för att returnera. Det måste vara ett skämt! Ingenstans har de informerat när man köper hem skorna att de har dessa lagvidriga villkor, jag har aldrig någonsin stött på ett försäljningsargument med att ge det till någon annan och få 10% tillbaka. Jag försöker återkommande få ett telefonnummer för att ringa butiken is.t för mailkonversera. När det tillslut kommer ett telefonnummer är det till ett annat land. Butiken har alltså också bedrivit falsk marknadsföring genom att skriva att de finns i Mariefred. Dessa skor var inte heller billiga. Jag vill varna andra, köp ALDRIG på Tronbergs då ni riskerar att hamna i ett kaninhål om ni vill försöka returnera varor - som är kundens lagstadgade rättighet. Företaget är nu anmält til konsumentombudsmannen
Dropshipping företag. Använder sig av falsk marknadsföring. Lurar konsumenter att tro att de har funnits i Mariefred. Går även under namnet Bergsson Arvika.
Varor från Kina!
Detta är scam, och jag gick på det. Det kommer dåligt inslagna saker, fel storlek, dålig kvalitet, inga tvättråd och inga instruktioner för retur. Håller på att utverka returinstruktioner det via mail, har tagit någon vecka hittills. Det är uppenbarligen inte ett företag i Sverige överhuvudtaget.
Kände igen formulering på texten i annonsen och blev misstänksam. Blev själv lurad i julas då var det ett annat företag som sålde väskor. Detta har sitt säte i Hongkong