Tripmonster
Försöker avboka min resa då jag köpt avbokningsskydd och inte kan åka längre men ni svarar inte någonstans. har mailat er nyss på er customer email med bokningsnummer: 20653957 men man vet ju inte... Se mer
Betalade för två flygbiljetter till Berlin och tillbaka till Stockholm igen. Var tvungen att ändra datum för avresa och gjorde det via Tripmonsters eget system. Fick ett mail som konfirmerade... Se mer
Andra tittade också på
Inget fungerar och Omöjligt att komma i kontakt med kundservice
jag har köpt en ombokningsbar biljett till Istanbul. Avresan behöver bokas om men inget fungerar i hemsidan. Jag hittar inte heller kontaktuppgifter till kundservice. Varken telefonnummer eller e-post adress finns att hitta i kontaktsidan, ofattbart verkligen. Hela min semesterplan är förstört. Kommer aldrig boka mina biljetter genom detta företag
sämsta företaget....
sämsta bluff företaget....full bokningsskydd, men det gäller tydligen inte. BOKA EJ VIA TRIPMONSTER

Svar från Tripmonster
Försöker avboka och få återbetalt går INTE
er customer email med bokningsnummer: 20653957 men man vet ju inte hur långt tid det kommer ta för er att avboka och återbetalning för ni svarar inte någon stans. Resan ska gå 2022/07/27 och jag har rätt att avboka och få 75% av pengarna tillbaka i allafall särskilt eftersom jag köpte avbokningsskydd.

Scam.
Fick ett mail som konfirmerade att de hade fått in ändringen och att någon från kundsupport skulle höra av sig de kommande dagarna med mer information.
Efter en månad utan att ha hört någonting så ringde jag upp dem, och efter över en timma i telefon berättar de att de inte godkänner ändringen och inte tänker betala tillbaka pengarna.
Det här är ett scamföretag. Lita inte på dem och köp era biljetter via en annan tjänst.
Skulle någon på Tripmonster se det här och vilja göra något åt situationen så var mitt ordernummer 20448408.

Svar från Tripmonster
Pengar har dragits men inga biljetter?????
Jag fick ett ”grattis din bokning är bekräftad” meddelande på bokningen. Pengar har dragits på mitt kort, men jag har inte fått bekräftelsemejl med biljetter.
Och inser när jag googlar Tripmonster att det var ett stort misstag att boka där.
Bokningsnr 20448680
Uppdatering: idag - dagen efter jag bokade fick jag ett Mail om att min bokning är cancellerad. Oerhört dåligt och märkligt.
Uppdatering 2: ert svar nedan är helt meningslöst. Jag får bara ytterligare ett Mail där jag uppmanas klicka på en länk till en sida som inte fungerar. Ge mej ett telefonnummer där jag får prata med er såkallade kundtjänst

Customer service?
Jag har beställt flygbiljetter men flygkoden jag fått fungerar varken på flygbolagets hemsida eller app...
Snälla hjälp, detta ska vara min första resa någonsin...
Booking REF: 20147557

Svar från Tripmonster
Kommunikationen med Tripmonster är helt…
Kommunikationen med Tripmonster är helt omöjlig. De svarar inte på mail, och när man ringer ska man ange en bokningsreferens. När jag knappar in det som står som bokningskod i mail från dem, svarar rösten att den inte finns. Kan någon på företaget återkomma till mig?
Redigerat: 19792954 är bokningskoden.

Fick pengar tillbaka snabbt
Bokade biljetter med tripmonster men blev direkt rädd och ångrade mig efter att ha läst omdömen. Avbokade därför min biljett och mailade dom angående att få tillbaka mina pengar. Ringde dom även på numret +34 91 116 0765, en hjälpsam kvinna svarade och sa att jag skulle få mina pengar tillbaka. En dag senare fanns pengarna på mitt konto! Rekommenderar ej att köpa via dom men det är faktiskt möjligt att få sina pengar tillbaka.

Svar från Tripmonster
Jag har försök få tag på er men det är ju omöjligt.
Först skickade jag om att jag ville omboka resan, men inte fått svar. Nu måste avboka min resa pga Covid-19 restriktionerna. Jag vill ha tillbaka mina pengar snabbt. Jag hoppas jag få en mail adress eller ett telefon nummer så jag kan prata med er.
Bekräftelsenummer 19508598
Mvh Peter

Svar från Tripmonster
Mailat och gjort allt som stod på eran sida
Hej! Jag har mailat nu i 2 veckor utan att jag har fått svar , jag skulle vilja ändra på mitt biljett pågrund av Covid-19 mitt biljett nummer är 19620872
Tripmonster stjäl kundernas tid och pengar!!!
Mitt bokningsnummer är: 17280094
Jag har mailat Tripmonster i 1 års tid för att försöka få tillbaka pengarna för en Goa resa som skulle varit december 2020-januari 2021. Alla Air india flyg ställdes in pga pandemin. Vi fick ingen information, inget erbjudande om ersättning. Kundtjänsten fungerar inte! Finns den??? Det kommer bara automatiska kryptiska svar. Att detta företag överhuvudtaget får vara verksamma är för mig en gåta???
Jag kommer nu att polisanmäla + göra en anmälan till ARN!

Svar från Tripmonster
Har fortfarande inte sett våra pengar…
Har fortfarande inte sett våra pengar från ett inställt flyg den 22/3-2020 från Oslo till Göteborg.
Ref nr: 17887392
Har varit i kontakt med flygbolaget Widerøe och dom säger att det är Tripmonster som skall betala tillbaka men tyvärr svarar Tripmonster endast med ett generiskt autosvar.
Vi kommer polisanmäla företaget om inte pengarna betalas tillbaka.

Saknade biljetter och bekräftelse
Jag bokade en resa 2021-11-03 men har inte fått något mejl eller biljetter. Pengarna är dragna ifrån mitt konto, inget svar på mina mejl. Nummer på bokningen: 19406649

Svar från Tripmonster
Föröskt att kontakta deras kundtjänst.
Föröskt att kontakta deras kundtjänst.
Noll svar. Kommer inte in på deras hemsida Mytrips och på flygbolagets hemsidor så finns ej min bokningsreferens.
Två veckor inann avresa så känns det som ett hån.
Känns också extremt konstigt att Flygresor.se väljer att ha detta bolag på sin hemsida.

Okontaktbara kundservice
Har i över ett år försökt får kontar med Tripmonster för att få återbetalt en resa med bokningsnummer 17429944. Får ingen kontakt mer än ett automatiskt svar där det står att ”Vi behandlar din förfråga”. Vilket de då inte gjort på över ett år. Väldigt besviken över hur okontaktbara deras kundservice är.

Svar från Tripmonster
Jag bokade en biljett igår och skrev…
Jag bokade en biljett igår och skrev fel Mail och vill ändra min Mail för att få min biljett. Mitt bokningsnummer är 18962434. Hittar ingen Mail eller telefon nummer till dom. Sjukt dåligt service. fanny.back95@hotmail. com . PNR: 6XQTE7 Fanny Emilie Terése Saglamer

Svar från Tripmonster
Jag har kontaktat dem för återbetalning…
Jag har kontaktat dem för återbetalning av en resa vi skulle gjort i år. Norwegian har gjort en återbetalning till tripmonster, som skall betala tillbaka till mig. Men inte ett ljud. Hur kan dessa få fortsätta bedriva sin näring? Uppenbarligen är de bedragare? Så här löd mitt mail som jag sände 4/4-2021
Hej
Jag har avbokat ett flyg som senarelagts t o r Stockholm-Barcelona med norwegian enligt de föreskrifter jag fått. De skriver att jag måste kontakta den resebyrån jag bokat med för att få tillbaka det jag betalat. Därför kontaktar jag er.
Min Bokningskod: 18512780
Om någon från tripmonster läser detta vore jag ytterst tacksam för någon respons?
/Peter Brolin

Svar från Tripmonster
Dom låtsas ha en kundtjänst
Dom låtsas ha en kundtjänst, men det är bluff Jag har lagt timmar på att kontakta dom utan att lyckas. Till sist hittade jag ett telefonnummer på deras FB sida.
+44 (0)20 3966 7809
+34 91 078 1222
(+34) 91 754 5683 Fax
När jag ringer får jag veta att: "please type Reference of the booking request that you will find in your confirmation email. "
Det är en kod som består av BÅDE bokstäver och siffror. Hur kan man skicka det på en telefon? Bara siffror kan skrivas in. Detta är bara lite av vad jag gått igenom. Man tröttar ut dom som vill kontakta så dessa tror att systemet är för svårt för dom. Men det är bara olika metoder för att dölja att någon kundtjänst inte existerar. Ett hemskt företag. Det borde polisanmälas och utredas. En sorts bedrägeri att låtsas ha en kundtjänst utan att den finns på riktigt till priset av att man stjäl folks tid och kanske ordnar med ett par hjärtattacker och hjärnblödningar med. Vållande till annans död kan också komma i fråga om det går att bevisa.

Svar från Tripmonster
Jag har försöka kontakta de i över 1 år…
Jag har försöka kontakta de i över 1 år och nyligen gav jag upp och kontakta flygbolag istället. Det som hände är att flygbolags har lämna tillbaka min pengar för flyget som ställande in. Och ja Tripmonster aldrig någonsin kontakta mig tillbaka om återbetalning av min flygbiljett. Kan fortfarande idag inte får ta på nån personal

Peter Heikenström
Peter Heikenström
Bokade resa 25/04/2020
Bangkok-Helsingfors
Boknings nr:16961733
Inte fått något svar om återbetalning, står bara Inväntar flygbolagets bekräftelse och det har det stått i ett år snart