Jag köpte en konverterbar axelremsväska som även fungerar som ryggsäck. Färg; orange Den rymmer gott o väl mina dagliga personliga saker. Bra plats för vattenflaska och mobiltelefon utan att det... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Snabbt å enkelt
Fullständigt oseriöst företag
Beställde en produkt att ge mitt barnbarn i födelsedagspresent. Kollade leveranstid så den skulle komma fram i god tid. När grabbens dag började närma sig efterlyste jag leveranstid via mejl. Fick svar att det var skickat och att förseningen berodde på att de hade mycket att göra... mejlade igen efter 2 dgr och fick då till svar att problemet berodde på att Postnord inte uppdaterat. Kollade med Postnord och de meddelade att de fått en avisering men inte mottagit någon försändelse. Meddelade Trimove detta och fick svaret att det ibland tar längre tid än vanligt. Jag skrev då att jag köpt produkten i fysisk affär pga uteblivna besked om leveranstid och begärde svar på hur och till vilken adress jag ska returnera försändelsen om den dyker upp. Fick inget svar... Jag har därefter skickat 3 mejl till om hur jag ska returnera utan att få några svar. ETT TOTALT OSERIÖST FÖRETAG
Jag köpte en liten batteridriven såg…
Jag köpte en liten batteridriven såg som man kan använda när man beskär träd som inte är för grova. Men den fungerade bara ca 2 timmar, reklamera denna och ville ha tillbaka mina pengar. Men inte dom skickade en ny såg och en kvart höll denna. Så jag fick reklamera denna också, men då vill dom inte ge mig pengar tillbaka, för dom ska skicka en ny såg. Jag vill inte ha någon ny såg för jag anser att det är skräp dom säljer.
VARNING - blufföretag
Jag vill varna andra konsumenter för detta företag. Produkten jag beställde höll mycket låg kvalitet och stämde inte överens med produktbeskrivningen på deras hemsida – både mått och utförande avvek kraftigt.
När jag reklamerade hänvisade de till sin returpolicy i stället för att följa konsumentköplagen, och erbjöd endast delvis återbetalning trots att varan är tydligt felaktig. Min uppfattning är att företaget inte tar ansvar för felaktig marknadsföring eller kundrättigheter.
Beställde en vattenfontän i rostfritt…
Beställde en vattenfontän i rostfritt stål, fick en i plast som jag inte ville ha, fick då en faktura på halva beloppet efter många turer, när de inte ville svara på mail som inte låg i deras intresse utan när jag hade negativa saker att säga, nu när jag då undrar om man kan beställa extra filter, så får jag svaret att de inte har det och antagligen inte kommer få in det, utan jag skulle leta i andra butiker efter filter som då inte går att få tag på någon annanstans, urdåligt!
Mycket oseriöst företag
Mycket oseriöst företag. Beställde bilkamera. Leveransen flera veckor försenad. Saknades bruksanvisning. Jag ville returnera kameran som enl. hemsidan skulle kunna göras inom 2 veckor. Fick nej till detta och i stället en ytterst dålig bruksanvisning på en helt annan kamera än den som levererats. Nu svarar de inte längre på meil. Aldrig mer affärer med dem. VARNING.
Superful adventskalender
Köpte en adventskalender som skulle innehålla fina böcker i miniformat med mjuka pärmar. Fick något som mest liknar mini-pixiböcker direkt ur kopieringsmaskin. Företaget vägrar återbetalning pga prisnedsatt vara. Majoriteten av deras varor är prisnedsatta. Lång leveranstid från Kina. Inte ett seriöst företag.
Uppdatering: fick efter många om och men tillbaka 50 % av pengarna. Returadress i Nederländerna. Följer inte distansavtalslagen. Avråder starkt att handla härifrån.
Oseriös så in i..........
Trimove gav mig 50%rabatt på en vara som inte fungerade, vägrade även att skicka en retur sedel.
Oseriöst så det räcker.
Jag köpte ett mobilfäste+ laddare
Jsg köpte en mobilhållare till bilen och den fungerar ypperligt bra, så bra att vår dotter bad mig beställa en till henne med. Fungerar klockrent och är snygg dessutom
Värdelösa
Värdelösa, väskan hjag beställde har ej anlänt efter en månad. Vill häva köpet men enligt en svag och okunnig kundservice kan de ej göra detta. Använd annat företag
Retur ingen bra erfarenhet
Beställningen och leveransen fungerade bra. Varan var inte det jag hade förväntat mig och ville returnera varan, det blev en oförmånlig affär då företaget drog av cirka 45% av det totala priset och frakten var också dyr + all tid som det tog. 🫤
Liten, aningens svårhanterad.
Bilden på backkameran gav intrycket av en robust och större enhet än det som levererades.
Magnetfästet är svagt. Mot min iPhone lyckades jag inte koppla den men mot Androiden gick det lätt, nu har jag kämpat med att nollställa den. Önskar att jag hade dubblat utgiften och köpt en märkeskamera istället.
Har intresse av att studera småkryp och…
Har intresse av att studera småkryp och denna "lupp" förstorar intressanta detaljer ! Bra hjälpmedel !
Beställde en vattenfontän till mina…
Beställde en vattenfontän till mina katter. Den skulle vara i rostfritt stål, men jag fick en i vit plast. Den läcker dessutom. Har skickat in en video på skadan, som jag blev ombedd att göra. Har inte hört nåt från företaget än. Vill ju reklamera denna! Jag har inte hanterat den ovarsamt.
Mycket bra kommunikation hela tiden
Mycket bra kommunikation hela tiden. Under hela tiden kontinuerlig information om leveransen vi email från Inga. Perfekt leverans av Citymail. Mycket nöjd från början till slut.
Jag fick exakt det jag hade beställt…
Jag fick exakt det jag hade beställt inom okej leveranstid; alltså min vara motsvarade beskrivningen i reklamen.
Jag har inte använt väskan än, men den verkar praktisk…
Jag har bara tagit emot väskan jag beställt. Jag inte använt den än o kan inte ge något utlåtande om den än. Den verkade vara praktisk o därför beställde jag den.
Helt nöjd
Min vara uppfyllde mina önskemål och jag har använt den flera ggr och är nöjd.