Jeg bestilte to ledlamper med vifte. Har mottatt en. Den virket lyset på i noen sekunder men idet jeg satte på vifte ble det mørkt. Nå er det ikke mulig å få liv i den igjen. Selvfølgelig kan dette... Se mer
Det här tycker kunderna
Da er Trimove i hus, å den var ikke stor, veldig hendig å holde i hånden, samtidig med at du har hunden i fangen ( ja liten hund her ) å siden jeg har syn kun på ett øyet så var dette et utrolig fint... Se mer
Fungerer vel som den skal. Ikke forvent at dette er en magisk pille for en ødelagt harddisk; harddisken må være fysisk i orden. I tillegg vil du trenge gjenopprettingssoftware fra en annen plass ders... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Elendig kundebehandling
Elendig kundebehandling. Fikk en ødelagt vare, sendte bilder av det, men ingenting skjer. Virker som svindel hele greia. Hold dere langt unna denne bedriften
Fikk annet produkt enn markedsført
Fikk annet produkt enn markedsført. Ligner, men ikke det samme. Sendte Email om klage og ønske om retur/oppheve kjøp. Svar var avslag.
Ikke kjøp....
Håll undan
Håll undan. Svindel bare
Edit: 17/09 mail utbytt med Trimove
Efter att jag uttalat mig om lovverket angående angrerett lovar og sent en screenshot om lovdata ( 14 dagar lovverk)
Endret dem sig og sendt en retur skjema. Men anmoder om dem skal dra 30% av innkjøp pris og jeg skulle slippe betale retur som er til Nederland. Online byttike er registrert i Norge 😣
Igen skickade annan lovverk om 14dagars retur rettigheter og det om att dra 30% er ikke deres rettigheter.
Leveransen tog lang tid.
Etter spørsmålet om hvart bestilling hvart då kom den på 3,4 dager.
Vid inspeksjon av varer var ikke det jeg forventet mig.
Og vil returnere, fikk til svar at dem ikke tar tilbake i retur pga pakken hvar oppen eller brukt. Og at det var deres policy
Forklarer at varan hvar hel. Visar til mine rettigheter.
I dag har jag sendt hela lovverket om angrerett og at det blir anmeldt.
Har ventet på svar, då er det tyst
Har sent en antal brev nå sendan 09/09/25 null respons
Retur av HatRack feilaktig nektet
Ville returnere produktet med angrerett da det overhodet ikke var slik som beskrevet, men lignet på noe man kan bestille for 40 kr på Temu. (Jeg betalte 450). De svarer raskt på første henvendelse ang retur men sier det ikke gjelder /er mulig med retur på salgsvarer. (Noe som selvfølgelig er helt feil ihht angrerettsloven). Når jeg påpeker dette i mitt svar er de som sunket i jorden og svarer ikke.
Styr unna!!!
Tok litt lang tid før vi fikk det vi…
Tok litt lang tid før vi fikk det vi bestilte. Men varen sto til forventningene, og ser ut til å være av god kvalitet.
Produktet svarte til forventningene
Produktet svarte til forventningene, og knivene ble fort sylskarpe. Men leveringen tok noe tid.
Trimove AI Translator ørepropper – Totalt bortkastede penger
Jeg hadde store forventninger til Trimove AI Translator øreproppene, men dette er uten tvil det dårligste produktet jeg har kjøpt på lenge. Den påståtte «sanntidsoversettelsen» fungerte overhodet ikke – alt ble oversatt med forsinkelser, og oversettelsene var helt meningsløse og feilaktige. Det hjalp ikke at lyden var dårlig, med lav kvalitet og konstant støy.
I tillegg føltes selve produktet billig og dårlig bygget. Øreproppene var ukomfortable, og appen som måtte brukes sammen med dem var klønete og ustabil. Alt i alt er jeg ekstremt skuffet, og kan ikke anbefale dette produktet til noen. Spar pengene dine – dette er ren svindel.
It worked like I expected
Postgangen har gått greit
Postgangen har gått greit, og vifta fungerer fint grunnen til 4 isteden for 5 er at den ville vært en 5. med en mulighet for å øke og senke hastigheten med en bryter som kunne regulere istedenfor bara av og på bryter.
Venter på pakken.
God service, men veeeldig treg. Har ikke fått den ennå.
Umulig å klare å sette opp kameraet
Grei leveringstid på noen uker fra Kina.
Men helt umulig å klare å sette opp kameraet, selv om det skal være en enkel sak. Nekter å akseptere det trådløse nettverket, og kommer derfor ikke videre i oppsettet.
Likte produktet
Likte produktet. Det var litt lang leveringstid, og info underveis var litt dårlig vedrørende leveransen. Fikk mail om at pakken var på vei flere dager etter den var mottatt. Men alt i alt fornøyd med selve produktet.
Rask leveranse
Bestilte en badematte fra Trimove
Bestilte en badematte fra Trimove. Den fungerte som forventet. Men noe lang leveringstid.
Bestillte 8 tomms vifte og fekk 3 tomms.
Bestillte 8 tomms avtrekks vifte til pipe rør. Fekk 3 tomms vifte..
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.