Kort fortalt så skar jeg mig gentagende gange. Den såkaldte Greenkeeper 3 kan hverken klippe håret kort eller passe på ens hud. Dårligt produkt, ik pengene værd, den bliver smidt DIREKTE i skraldes... Se mer
Det här tycker kunderna
Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Se mer
Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Se mer
Trimmeriets kundeservice er helt ekstraordinær, stod med en sløv barbarblad, som jeg beklagede mig over og fik en sprit ny tilsendt. Det viste sig desværre at være selve trimmeren som var problemet.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!
dzdz
dzdz

Kontaktuppgifter
Ved Klædebo 12, 2970, Hørsholm, Danmark
- info@trimmeriet.dk
- trimmeriet.dk
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig gode boksershorts
Rigtig gode boksershorts. Dejlige behagelige de kravler ikke op i skridtet selv når man er aktiv
Lækker kvalitet og fin indpakning
Boxershorts sidder ikke særlig godt og…
Boxershorts sidder ikke særlig godt og er små i størrelserne.
Jeg beholder mine trofaste Bjørn Borg lidt endnu :)
Hurtig levering og kvaliteten er i top
Hurtig levering og god pasform
Hurtig levering og god pasform. Så er de rigtig behagelige at have på, også kravler de ikke op, som andre normale boxershorts gør.
Ikke de store problemer
Ikke de store problemer, fik tilsendt en forkert størrelse i forhold til hvad jeg havde bestilt. Jeg gjorde dem opmærksom på det og fik hurtigt et link, så jeg gratis kunne sende dem til ombytning.
Nem og overskuelig webshop.
Nem og overskuelig webshop.
Boxershortsne er bløde og behagelige som forventet.
Nemt og ligetil…
Nemt og ligetil…
Virker som nogle gode underbukser, sidder godt og er behagelige.
Nemt, godt, hurtigt
Nemt at købe, og ret behagelige boxers, og super hurtig levering
De er super dejlige at ha på
De er super dejlige at ha på, jeg arbejder i et bageri, hvor der til tider kan være meget varmt.
Humor og kvalitet i top
Jeg har vil med trimmere den virker godt og så er jeg os vild med hele måden det er stillet op på. Kvalitet i top og humor endnu bedre.
Virkelig god service og hurtig levering
Virkelig god service og hurtig levering
De er så behagelige.
Du bestilte, betalte og de kvitterede. I løbet af få dage modtog jeg de bestilte underbukser og de er så behagelige at have på.
Overlækre underbukser med plads til det…
Overlækre underbukser med plads til det hele, især når løgene er blevet lidt lange med alderen 😊
De er virkelig god og komfortable
De er virkelig gode og komfortable. Hurtig ekspeditionen levering
Ville teste dem
Ville teste dem, men havde ikke de store forventninger, før jeg fik dem på det føles som om, Man ikke har nogen på og alligevel holder de på det de skal og føles ikke varme som bomuld, de føles som om man har korte løbebukser på bare kortere.
Jeg fortryder ikke købet, har brugt dem hverdag på arbejde og de er lækre at have på. Jeg bruger normalt str L så jeg bestilte i L og de passer perfekt hilsen den unge på 57 👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.