Treatyou Omdömen

Företagsinformation

1. HĂ€lsoprogram
  2. HÀlsa- och skönhetsbutik

Skrivet av företaget

We hebben besloten om de passie voor vrouwen welzijn te vertalen naar een onderneming die exclusiviteit, stijl en klasse uitstraalt. TreatYou is een online webshop die zich richt op het leveren van hoogwaardige welzijnsproducten voor vrouwen, met als doel een gevoel van geluk en zelfliefde te bevorderen. Onze interesse in nieuwe producten die bijdragen aan zelfzorg en welzijn is altijd groot geweest. Wij geloven sterk in het belang van natuurlijke producten die ons helpen goed voor ons lichaam te zorgen, zonder de schadelijke effecten van chemische stoffen. Daarom selecteren we met zorg biologische en natuurlijke producten die niet alleen goed zijn voor je gezondheid, maar je ook een prettig en verzorgd gevoel geven. Met onze 100% natuurlijke en biologische kruiden en producten zijn wij op een missie om er voor te zorgen dat jij de optimale wellness belevenis hebt.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Zeer zeker aan te raden

LSuuuuper bedankt voor het pakket. Ik ben er echt heeel blij mee en nogmaals erg bedankt voor de vriendelijke communicatie en voor de extra zak kruiden đŸ©·

23 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Het pakket wat snel binnen en wat zag

Het pakket wat snel binnen en wat zag het er mooi vrouwelijk en luxe uit! De stoomjurk die erbij zit, ziet er heel mooi uit en zit heel comfortabel. Alle benodigdheden zitten erbij en de uitleg is duidelijk en simpel voor het gebruik. Het was een fijne nieuwe ervaring en het geeft echt een reinigend gevoel! Dit wordt zeker iets standaard in mijn routine đŸ«¶đŸŒ

27 januari 2025

Fijne Ervaring

Toen er iets met mijn postcode was werd ik netjes gebeld om te vragen of het wel klopte en daarna werd mijn pakketje netjes en optijd bezorgd.

11 januari 2025

Svar frÄn Treatyou

Simone, bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De V steam pakket is echt een must wat...

De V steam pakket is echt een must wat je in huis moet hebben als vrouw het draagt bij aan je zelfvertrouwen na gebruik voel je je herboren en zo fijn in je lichaam. Dit allemaal dankzij de V-steam wat je zelf kunt gebruiken in je eigen vertrouwde omgeving. Super mooi product en heel makkelijk in gebruik. Ik kan niet wachten om het na mij zwangerschap weer te kunnen gebruiken.1

19 november 2024

Super

Super, ik raadt dit aan đŸ€©

5 december 2024

Svar frÄn Treatyou

Wat geweldig om te horen dat je ons product zo waardeert, bedankt voor je aanbeveling!

Luxe!!

Zo blij mee! Pakket was mooi en luxe verpakt! Het eerste gebruik was echt verrassend. Het geeft je een schoon en verstrakkend gevoel. Dit wordt absoluut en zeker een vast routine in mijn beautycare!

29 november 2024

Svar frÄn Treatyou

Wat geweldig om te horen dat je ons product zo waardeert!.

Fijne ervaring!

Het pakket van Treatyou ziet er stijlvol uit en is voor mij compleet voor een fijne en relaxte stoomsessie.
De natuurlijke kruiden hebben een zachte geur en zijn handig in zakjes verpakt.
Met de duidelijke gebruiksaanwijzing kon ik gemakkelijk beginnen aan mijn stoomsessie, en voelde ik me zelfverzekerd in dit voor mij nieuwe proces.
Ik raad dit pakket zeker aan omdat ik het rustig in mijn eigen omgeving kan gebruiken!

27 augusti 2024

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Topervaring met de producten van treatyou!!

Het pakket was erg mooi en luxe.
Er is erg goed nagedacht over de inhoud van het pakket. Alles zat erbij incl een stoomjurkje, wat uiteraard heel fijn is.
Kruiden mix rook heerlijk naar natuurlijke kruiden en dit kon je ook terug zien aan het resultaat. Het geeft een schoon en verstrakkend gevoel, waar ik erg blij mee ben!
Ik raad iedere vrouw dit pakket aan!

16 september 2024

Wauw wat een beleving

Wauw wat een beleving! Pakket besteld en nooit eerder zoiets gedaan. Moet zeggen ben aangenaam verrast en je krijgt mooie kwalitatieve producten. Zoiets intiems is toch fijner om thuis te doen dus daarom besloten voor zo een pakket. Vanaf de doos tot de ervaring zelf ben ik zeer tevreden over! Fijn dat je na zo een pakket, alleen maar de kruiden hoeft bij te bestellen omdat je alles al hebt! Zeker een aanraden

27 november 2024

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Heerlijk om zo even je rust te nemen en

Heerlijk om zo even je rust te nemen en jezelf vanbinnen uit te reinigen. Het pakket van treatyou met alle benodigdheden en ziet er heel luxe uit. Vooral het stoomjurkje is prachtig. Ik gebruik het nu al 3 maanden en kijk er iedere keer naar uit.

1 november 2024

Svar frÄn Treatyou

Super fijn dat je zo enthousiast bent over ons product, bedankt!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer