Travel Project Events Omdömen 79

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bali 2026, organizator Gabriel perioada 23 feb -8 martie Gabriel a organizat foarte bine vacanta, cu activitati pt toate gusturile dar si timp liber Implicarea si seriozitatea au fost la un nivel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vacanta : Kemer , Turcia Organizator : Gabriel Perioada : 27.09-04.10 Este a 3a oara cand ma duc in vacanta cu Travel Project si tot a 3a oara cu Gabi . Ca de fiecare data experienta a fost s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cel mai tare grup atât pot spune Sunt aici cu voi de un an de zile și fiecare ieșire, eveniment sunt extraordinare Admini tot timpu se străduiesc să iasă cat mai bine totul, să țină grupul unit... Se mer

Företagsinformation

1. Eventkoordinator

Skrivet av företaget

Travel Project is holidays and events platform for big groups with the purpose of helping people get out of their comfort zone and enjoy the beauty of the world. Travel with other people within the community and experience travel on another level.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Travel Project este un grup superb din…

Travel Project este un grup superb din care nu ți-ai dorii să ieși niciodată , oameni impecabili . Prima dată este mai greu dar după aia nu te poți oprii la cat de superbe sunt ieșirile cu Travel Project .
Cu Stimă
Ștefan Baciu

17 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The coolest event I took part in

The coolest event I took part in, with a lot of cool people. And in addition to this, let's not forget the organizers who made and thought of this event, you are the best and I wish you success in the following events.

11 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Țin atât de mult sa mulțumesc lui…

Țin atât de mult sa mulțumesc lui daniela si dragos pentru tot eforut făcu, atât și la mebrii din grup ❤️❤️❤️ in cele din urma a fost o ieșire super bomba așteptăm următoarea 🫡❤️❤️❤️❤️❤️

28 juli 2024
Logotyp för Travel Project Events

Svar från Travel Project Events

Multumim pentru cuvintele frumoase si te mai asteptam cu noi.

Travel Project Italia o noua famile

Prima iesire a fost la Roma dupa Bari etc unde am cunoscut oameni minunati cu care am format o prieteni frumoasa alturi de cei mai tari admini Gabi si Daniela 👏👏👏pentru care am tot respectul. Vreti sa va distrati sa cunoasteti oameni frumosi vizita locuri noi experente de neuitat alaturativa grupului 🤗🤗🤗

12 juni 2024

Familie..

Un grup minunat, plin de lume faina și organizare de nota 10.
Am avut prima experienta în cabana de la Trento(ITA), având frica de a nu ma integra bine, în schimb adminul (Gabriel) impreuna cu câțiva membri mi-au schimbat ideea imediat de la ajungerea acolo, am realizat cât de frumos este grupul și ce oameni minunați sunt.
Acum sunt la deja luni bune de participare în aceasta familia minunata Tp, și sunt foarte plăcut uimit cum la orice ieșire adminul (Gabriel) împreună cu ajutorul vicelui (Daniela), organizarea este impecabila, atenția la dettagli și la nevoile fiecărui membru...Mulțumesc Travel Project ca m-ai acceptat ca membru în ceea ce astăzi chem My Family🥰🥰🥰

14 december 2023

TRAVEL PROJECT❤️Experiență mea❤️2 ani de neuitat ❤️

Totul a început acuma 2 ani când am intrat să fac parte dintr-o familie minunată,am făcut prima ieșire la discotecă și după la munte la grătar o esperienza foarte frumoasă de la început mi-am dat seama ca eram în locul potrivit pentru distracție și plăcere, de acolo au urmat cele mai frumoase experiențe, cu tp am fost prima dată cu barca la Milano toți împreună o ieșire minunată am fost la parcul de distracții și ne-am distrat ca copii, am făcut primul carnaval de neuitat unde ne-am îmbrăcat toți în costume și am dansat horă în parcare la chioșc unde am mâncat 😍 am făcut ce mai frumoasă cabană în Trento la munte ca să sarbatorim craciunul organizată de Gabriel și Dăniela admini noștri de pe Italia o cabană de vis am împodobit toți împreună bradul ne-am dat fiecare cadouri și am simțit sărbătorile cu adevarat minunate ❤️ după a urmat cabana la Roma o altă experiență de neuitat unde am făcut toți împreună jocuri și activități împreună,și vizitat orașul❤️ am făcut mulți prieteni și am cunoscut multe persoane minunate ❤️ după a urmat ce mai frumoasă vacanță și experiență din viața mea MSC splendidă croazieră cu 50 de persoane minunate unde am cunoscut noi persona și noi prieteni, unde am fost toți la white party și la elegant party la club pe navă,și vizitat Barcelona prima dată pentru mine am văzut foarte multe locuri frumoase de când sunt în TP și îi mulțumesc pentru tot la admini mei, Gabriel o persona de nota 10 un suflet bun care pune toata inima în ce face pentru noi ❤️
Daniela o fată super de treabă din prima ieșire m-a făcut să mă simt bine și să nu îmi lipsească nimic o persoană care ține la tot ce face pentru tp și la persoanele din comunitate cu responsabilitate și respect ❤️ mulțumesc mult pentru tot ❤️TP

Doar oameni frumosi

Doar oameni frumosi. Nu am cuvinte cat de bine ma simt alaturi de ei. Ceea ce nu credeam vreodată ca este posibil alaturi de niste straini.
Pur si simplu minunat🥰
Felicitari adminilor si fondatorilor🥰

14 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Recomand cu drag acest proiect,un grup…

Recomand cu drag acest proiect,un grup de oamenii frumoși,distractivi,organizați
Iar adminul principal Gabriel este un om organizat,cu mult bun simt și foarte glumeț

Recomand cu caldura acest proiect minunat format din oamenii și mai minunați!

Travel Project Italia, mulțumesc❤️

Ce să spun,trăiască tik tok ul! Caci datorita lui am avut ocazia de a cunoaște acest grup minunat, Travel Project Italia a fost ca o minune în viața mea! Am cunoscut persoane minunate, cu unele persoane am devenit chiar prieteni, nu sunt de foarte mult timp în acest grup dar în aceste luni am avut plăcerea să particip la toate ieșirile și de fiecare dată am plecat acasă cu un bagaj de amintiri frumoase. Admini Gabriel și Daniela sunt niște persoane minunate, foarte atenți cu membrii grupului și datorită lor a fost mai ușoară integrarea în acest grup! Ce sa spun.... La cât mai multe evenimente și ieșiri împreună cu Travel Project Italia ❤️

18 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intrarea mea în TP Italia în decembrie…

Intrarea mea în TP Italia în decembrie 2023 a fost o experiență de neuitat! Datorită adminului principal Gabriel am cunoscut persoane superbe alături de care am trăit momente extraordinare și distracție maximă!Un grup unit la fiecare ieșire unde toți ne simțim bine și ne respectăm unii pe ceilalți.Aș avea multe lucruri frumoase de spus despre acest grup dar mă limitez în a mulțumi tuturor membrilor și adminilor Gabriel și Daniela pt primirea călduroasă care mi-au făcut-o la prima mea ieșire și sper să mai avem ieșiri împreună pt că suntem un grup minunat! Vă mulțumesc tuturor!

11 december 2023

SĂ ÎNCEAPĂ PIESA 😉

SĂ ÎNCEAPĂ PIESA 😉

Cum fiecare poveste are un început, am sa fac și eu la fel, am descoperit Travel Project fără să vreau pe tik-tok, am intrat în grupul TP Italia farà prea multe așteptări( așa sunt 🙃), și ce am găsit a depășit cu mult așteptările - oameni primitori, oameni minunați, oameni care în timp îți devin cei mai buni prieteni, oameni care sunt alături de tine în momentele cele mai grele sau cele mai frumoase, o comunicate extraordinară pe care nu o poți descrie în cuvinte, trebuie sa faci parte din ea ca să îți poți da seama ce înseamnă cu adevărat.
Și acum să vorbim de evenimentele organizate de TP Italia, evenimente care sunt unice, și totul acesta e meritul adminilor - GABRIEL și DANIELA - pentru care aș putea să folosesc toate atributele din vocabular și tot nu ar fi de ajuns să arate cine sunt și munca pe care o depun pentru fiecare eveniment, persoane care au respectul meu etern pentru cea ce fac și pentru munca pe care o depun. Croazieră 2024 a fost ultima ieșire l-a care am participat și datorită adminilor acest eveniment a fost unic, un eveniment pentru care aș putea scrie 2 zile și tot nu aș putea descrie tot ce am simțit și ce am trăit.
Recomand cu tărie această comunitate celor care vor să intre, și îi așteptăm la noi în bătătură cu brațele deschise.
Din Africa 😜 vă pupă Dinozaurul Șef și mereu să aveți grijă de voi.

26 april 2024

Best travel community in Europe 😍

Best travel community in Europe 😍

Cea mai tare comunitate de călătorii pentru români din Europa ! Am avut plăcerea de a merge la nenumărate evenimente marca Travel Project atât organizate de TP Germania , respectiv Alisa și Alex( cu care am trăit momente de neuitat la toate ieșirile ) cat și cu TP Italia ,adică Gabriel și Daniela ( cu care am o frumoasă prietenie ).
Apreciez conceptul Travel Project pentru :
ACCESIBILITATEA evenimentelor organizate
DIVERSITATEA locațiilor,activităților și a evenimentelor
Faptul ca UNEȘTE românii din Europa într-o comunitate frumoasă .
Am cunoscut oameni frumoși , mulți dintre ei îmi sunt prieteni de suflet , alții mi-au devenit familie !
Recomand tuturor experiențele marca Travel Project și de abia aștept să vă cunosc !

Abea astept urmatoarea iesire la Torino ❤️

Am fost la prima mea iesire la Torino unde am cunoscut o Parte din Tp si mai ales unde am cunoscut admini principali pe Italia, Gabriel si Daniela. M-am distrat maxim si m-am simțit ca acasă! Am facut prietenie cu toti membri! Gabriel admin-ul principal este o persoana superba! Il ador ❤️. Iti da un vibe super bun! Dar in acelasi timp si Daniela si ceilanti membri sunt super de gasca! Peace & Love !!

13 april 2024

Travel Project

Travel Project is a group of beautiful people, where you can have fun in different places in Europe. The outings I made with the people from Travel Project brought me moments of joy, where I met people with whom I made sincere friends .I live in Italy, and our coordinator Gabriel and Daniela are wonderful. They always respond to messages, clarify any Doubt, in any situation. I recommend Travel Project to everyone. you feel like family with them.Love you

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vreau să mulțumesc pentru această…

Vreau să mulțumesc pentru această experiență minunata ,am început prin a cunoaște și călătorii cu cei de pe Travel Project Germania alături de Alisa și Alex, după care am început să călătoresc și pe Italia alături de Gabriel și Daniela am calatorit mult , am cunoscut mulți oameni minunații ,am învățat multe de la ei , și vreau să le mulțumesc pentru ca s-au ocupat să facă călătorii minunate , atât si evenimente … abia aștept să ne revedem cu bine atât național cat și internațional

20 juni 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.