Gezien de vele slechte reviews van dit bedrijf maakte ik me toch zorgen om de bezorging van een duur apparaat. Ik was dan ook aangenaam verrast toen binnen het gegeven tijdvenster het apparaat netjes... Se mer
Det här tycker kunderna
Meest slechte transportbedrijf ooit meegemaakt. Al zeker vijf keer een levering niet of weken te laat ontvangen omdat mijn adres niet zou bestaan. Het is inderdaad een nieuw adres dat pas anderhalf ja... Se mer
Si je pouvais mettre zéro étoile je le ferais ! Service déplorable, colis pris en charge chez le vendeur le 6 août, annoncé par SMS pour le 13 août et finalement livré le 18 août soit 12 jours pour... Se mer
3 weken wachten op een pakket besteld via winparts, status van verzending staat op “bezorging verhinderd’ 0.0 contact kunnen leggen met het bedrijf dit is geen service. Had ik 0 sterren kunnen aanduid... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Storkstraat 14, 2722 NN, Zoetermeer, Nederländerna
- trans-mission.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waardeloze service,
Waardeloze service,
Hele dag thuis en aangegeven dat ik niet thuis was en later hoorde ik dat ik in een klein straatje woonde waar hij niet kon parkeren. Woon aan een grote kade met een laad en losplek waar een half uur daarvoor een hele badkamer afgeleverd was...en dan zonder overleg een nieuwe afspraak
Shameless delivery courier
Shameless delivery courier, refused to bring my delivery up the stairs, I offered to help bring it upstairs together; stopped answering me from then on and just straight up got in his van and left. Disgrace of a human being and the other reviews on this company show that this kind of behavior seems to be the a theme at this company.
Levering binnen 48 uur ? Dit is onmogelijk !
Dit bedrijf die binnen 48 uren leverings service beloofd, is niet in de mogelijkheid om een pak van 34 kilo te leveren. Ik bestelde een mobiele airco op de action webshop. En zij hebben deze mobiele airco verzonden op 3 juni. We zijn ondertussen 7 dagen verder en ik ben nog altijd aan het wachten. De statuten veranderen niet. Contact met hen moet je ook niet zoeken want ze hebben geen telefoon nummer. En bij hun online vragen formulier staat er duidelijk dat je ze niet moet contacteren om info in verband met zendingen te krijgen. Dit kost 50 euro. Dus in andere woorden je staat met je rug naar de muur. Ik geef het nog tot eind deze week en ze moeten dan ook niet meer komen met mijn pakje. Een lokale winkel doet het beter in dit geval !
Bezorger kwam niet opdagen
Bezorger kwam niet opdagen, eerste melding was erg laat gemeld...was half 1 tot half 4, daarna ineens nieuwe melding komt vroeger, volgende melding niet thuis... Onzin! Op zondag al boodschappen gehaald en maandag vanaf half 8 klaar zitten, nooit iemand geweest, ik zit achter t raam om niks te missen, leverancier gebeld, excuus van chauffeur was: niet thuis, geen deurbel, briefje in de bus gedaan... Onzin , alle 3 niet waar, ik ben ondernemer en t kost mij nu 2 dagen wachten, meer dan 3 x de prijs van wat ik bestel, klant is koning, geef NOOIT de klant de schuld, zeeeer slechte service!
dag 2: eindelijk levering na inzet Spero personeel, fout zat in bezorger die nooit geweest is gister( gaf chauffeur vandaag toe-na het zien van 24 uurs beveiligingscamera hier, niet te ontkennen dus.)
geloof je klant en check je bezorgers!
Il y a un an les livraisons étaient…
Il y a un an les livraisons étaient nickel mais depuis quelques mois c est catastrophique, les livraisons prennent plus d'une semaine
je vois tous les jours
De zending is foutief verwerkt en wordt opnieuw ingepland voor de eerstvolgende werkdag.
J'imagine que vous n'avez pas accès de capacité,alors il faut pas prendre autant de livraisons.
Je vais meme écrire aux compagnies qui travaillent avec vous, que s'ils livrent avec vous, je ne travaille plus avec eux, ce n'est plus possible, j'ai mon entreprise et je veux me tenir aux délais de livraison, avec vous, je suis constamment en manque de marchandise.
Waardeloos bedrijf 3 weken op een order…
Waardeloos bedrijf 3 weken op een order wachten de klantenservice liegt gewoon over de order a.u.b. vermijd dit bedrijf
Slechte service
Slechte service, afspraken niet nakomen, telefoon niet opnemen en 6 dagen te laat met leveren
Niet komen op dagen
Niet komen op dagen, en zeggen dat ik er niet was.
De volgend dag weer niet komen opdagen op de afgeven tijd..
Beste mensen laat je pakket niet bezorgen door trans mission.. wees niet zo dom. (IK PRAAT NU WEL OVER DE PALLET BEZORGING) Pakket bezorging gaat prima.
Sinds 12 dagen de trotse bezitter van…
Sinds 12 dagen de trotse bezitter van een track and trace waar elke dag in staat dat de bezorging verhinderd is en opnieuw ingepland wordt voor de dag erna.
Aan de telefoon belooft iedereen dingen uit te zoeken en terug te bellen, maar ik wacht inmiddels al 10 dagen op de eerste terugbeller. Aan de telefoon krijg je het meest ongeinteresseerde personeel te spreken dat allemaal klinkt alsof ze daar niet willen werken, niemand weet iets en durven het advies te geven om maar elke dag te bellen om te kijken of het pakket die dag komt, alsof ik niet gewoon een baan heb en dus maar gewoon weken braaf bij de voordeur kan gaan zitten wachten om te zien of transmission een keer op komt dagen. Ze hebben het gewoon heel druk, vinden ze. Daar moet ik als klant dus maar begrip voor hebben en rustig een paar weken afwachten tot zij hun zooi op orde hebben.
Oprecht nog nooit te maken gehad met zo een bizar slechte bezorgdienst met zulke waardeloze communicatie.
Vanaf nu mijd ik elk bedrijf dat zaken doet met deze bende nitwits want jeetje wat is dit slecht voor je bloeddruk
hopeloos!
Werkelijk alles gaat fout: komen niet opdagen (ondanks eigen online schema) en nemen telefoon niet op.
Drukte is geen excuus, dat hebben we allemaal.
Alks je aangeeft te komen dan kom je ook, punt.
Verschrikkelijk bedrijf met lange levertijden
Opnieuw hetzelfde geval als een aantal jaar geleden, levering zou onderweg zijn met de chauffeur maar er is niemand te zien, en dan weer mails met leugens zoals "er was niemand thuis" of "het bedrijf was gesloten" ofzoiets. Dit gaat waarschijnlijk weer enkele dagen duren eer ik mijn pakje zal aankrijgen...
Al 3 dagen gewacht op een pakketje
Al 3 dagen gewacht op een pakketje, eerste dag had de bezorger "een ongeluk", tweede dag waren wij de hele dag thuis maar vervolgens stond in de mail dat wij niet thuis waren. Vandaag was het pakket "niet geladen".
Breekbaar en overreden door een forkheftruck
De eerst zending was een platte doos met daarop de stickers "Voorzichtig Breekbaar" en toch zichtbaar overreden door een vorkheftruck. Er zat tevens een groot gat in de doos en de goederen waren beschadigd.
Daarbij had de chauffeur de spullen tegen de garage gezet en wilde zo wegrijden, ik trof hem nog net.
Bij tweede zending die de defecte spullen moest vervangen zat er weer een gat in de doos, daarbij kwam de doos geheel geopend binnen. Waarschijnlijk om eventuele schade vanwege dat gat te controleren.
Gelukkig bleken de goederen nog aanwezig en intact.
Waardeloze pakket dienst.
Wat een waardeloos rot bedrijf is het toch ook. Weer niet aan de leverdatum gehouden. En communicatie hierover nul komma nul. Komen gewoon niet opdagen met m'n pakket. Laat in de avond opeens een berichtje in de track and trace dat de bezorging "verhinderd"is. Geen toelichting verder over wanneer het dan wel bezorgd zou worden. Ook de dag daarop niets. Ze zijn niet te bereiken via telefoon en zijn zo onverschillig als de pest. Had deze situatie met de levering van mijn thuis batterijen ook al. Echt....ga de leverancier van mijn item echt adviseren om een andere pakket service te nemen. Als ik geweten had dat het via Trans-Mission zou worden verstuurd dan had ik echt ergens anders gekocht. Nog steeds m'n pakket niet en weer voor Jan met de korte achternaam een vrije dag genomen. Ik hoop dat ze gauw failliet gaan. Wat een arrogant rot bedrijf!
goede ervaring met Koopman Noordhorn
Tussen alle negatieve transmission ervaringen nu eens een positieve.
Goede ervaring met Koopman transmission Noordhorn.
De katalysator bleek vanmorgen niet bij mijn zending te zitten en nadat ik dit had gemeld bij Winparts en bij Koopman zijn ze dit meteen gaan uitzoeken.
Na onderzoek bleek deze op een andere route te zijn meegenomen. Wat kan gebeuren.
Rond 16:00 kreeg ik bericht dat hij weer terug op het depot was en dat hij de volgende ochtend geleverd zou worden. Ik heb gevraagd of ik hem kon ophalen ,aangezien de auto van de klant inmiddels op de brug stond. Dit was mogelijk en ik ben hem meteen gaan halen ( is 10 min rijden )
Ze hadden hem netjes klaargelegd.
Klant blij , ik blij
Dankjewel Koopman transmission Noordhorn ,Top!
Niet geweest....
Track en trace niet correct.
Nooit gekomen.
Benieuwd wanneer wel want je blijft expres thuis dus schandalig en zeker omdat er niet even een mailtje of belletje komt met een excuus en een nieuwe dag met tijdstip.
Transmission geeft aan dat er niemand…
Transmission geeft aan dat er niemand thuis was. Er was iemand thuis en kunnen het terug zien via de deurbel. Dat iets verhinderd is kan gebeuren. Dit lijkt op een bezorger die geen zin meer heeft of gewoon leugens.
Zeer onbetrouwbaar en oplichterij
Zeer onbetrouwbaar en oplichterij. Ze zeiden dat de bezorger onderweg was, maar plotseling stond er dat levering niet mogelijk was. Daarna moest ik het ophalen bij een afhaalpunt 40 kilometer ten noorden van Amsterdam. Ze hebben totaal geen respect voor klanten. Dit hele systeem is nep en voelt als pure oplichting.
Zorg voor betere communicatie
Waardeloos dit. Bbq 4 dgn te laat pas bezorgd, zonder enige uitleg. Zorg voor betere communicatie. Waarom kun je ze niet bellen of mailen?
Niet te bereiken
Niet te bereiken
Fiets na 3 weken nog steeds onderweg.
Slecht
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.