Rekommenderas INTE
Jag samt 4 andra skulle gå på en gruppintervju idag den 28e april 2026. Tiden var satt kl 14. Hela byggnaden i Skara var helt folktom. Så när klockan blev 14.15 så började vi alla ringa och jaga dom och kolla om vi kunde bli insläppta. Inget svar från två stycken som skulle hålla/var inblandade i denna intervju. Jag försökte ringa deras HK men dom hade bara telefontid mellan 9-11 och man kunde inte bli kopplad vidare. Vid kl 14.25 får en av oss ett samtal. Där det framkommer att dom har fått sticka akut. Kom en kille istället som skulle hålla intervjun med oss, han dykte upp 14.35. Han var ganska kortfattad om att det gällde ett jobb på annat ort som flera av oss inte hade sökt, vi sökte jobb i Skara vilket framgick i deras annons. Det som blev droppen, så kom det en utomstående som ringde på dörren. Killen som höll intervjun va väldigt kortfattad mot denna människa, då han påpekade att han har inte tid för det nu. Varav denna kille(tror han var inhyrd av detta företag) som ringde på dörren sa att det var akut samt bråttom. Då fick den stackaren till svar.
-Jag har inte tid med detta nu, skicka ett sms eller mail eller något sen stängde han dörren.
Där tappade jag respekten helt för detta företag. Ha en sån liten respekt för sina arbetare. Då reste jag mig upp och sa att detta inte är okej, samt lämnade intervjun innan jag ens påbörjat den. Detta företag värnar inte om sina anställda, det enda dom bryr sig om är sig själva samt pengar som kommer in. Är 36 år gammal och vart på många arbetsintervjuer under åren. Men detta tog priset inom allt. Fasen så kassa dom var. Inte dyka upp på avtalad plats och tid, någon av dom kunde hört av sig till någon av oss 5 som stod och väntade i minst 25 min utanför deras bygge, samt denna arroganta killen som "tog över" intervjun. Så absolut vill du få ett arbete där du inte är värd en dret i deras ögon så sök vettja om det lockar.