Bestilte en rens til vores bord - og ifølge hjemmeside leverer de på 2-3 dage. Betalte endda 50,- i fragt, men de holder desværre ikke hvad de lover. Det tog dem 10 dage.
Det här tycker kunderna
Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.
Kontaktuppgifter
Ved Stranden 1, 9560, Hadsund, Danmark
- 52 51 77 79
- salg@traebutikken.dk
- traebutikken.dk
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lang leveringstid.
Syntes i skulle meldes for den førpris…
Syntes i skulle meldes for den førpris 1200kr for et akustikpanel mrk econ. Til kr 249.-
I har aldrig solgt det panel for denne pris -et panel til 10$ i østen

Hurtigt og godt
Bestilte et plejeprodukt til vores bord.
Der var hurtig levering, god komunikation og en glad kunde.

Ingen problemer
Hurtig levering, flot og præcist lige som ønsket.
Solid indpakning

BEDSTE KUNDESERVICE ORDR 924075
BEDSTE KUNDESERVICE ORDR 924075, -FIK ERSTATNINGS TILSKÅRET MÅTTE OG LEVERING GRATIS , EFTR DER VAR EN LILLE FEJL PÅ FØRSTE -Det kalder jeg super god kundeservice .. katten fik så den første mått e , så tak skal lyde

Svar från Traebutikken.dk
Lover at sende mandag. Sender tirsdag
Ringede til butikken mandag for at være sikker på at min vare kunne være fremme tirsdag da jeg den dag skulle aflevere nøglerne til mit lejemål. Ikke noget problem. Dog blev varen først afsendt tirsdag og jeg kunne derfor ikke modtage den.

enkelt og hurtigt
Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemiddel har traebutikken. og sendte hurtigt afsted til pakkeshop tæt på mig...

Svar från Traebutikken.dk
De er meget behjælpelig med det hele
De er meget behjælpelig med det hele, tusind tak

Svar från Traebutikken.dk
Hurtig levering og et godt produkt som…
Hurtig levering og et godt produkt som levede op til mine forventninger.

Svar från Traebutikken.dk
Det var nemt at bruge jeres hjemmeside…
Det var nemt at bruge jeres hjemmeside og i var hurtige.

Flot træ
Fik leveret Ege træs fodlister rigtig flot kvalitet uden knaster super tilfreds…

Alt fungerede så fint
Alt fungerede så fint. Overskuelig bestilling. Hurtig levering. Og mål og kvalitet af måtte helt som ønsket.

Svar från Traebutikken.dk
Modtog en ordrebekræftelse på en…
Modtog en ordrebekræftelse på en relativt lille ordre. Har ikke hørt noget i de efterfølgende 7 dage fra dem, udover at de i dag har sendt mig en mail og bedt om en rating på trustpilot. De får to stjerner fordi de trods alt ikke har trukket pengene endnu, inden de har afsendt noget.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.