TP VVS TEKNIK ApS Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse med TP VVS fra start til slut. De har været yderst professionelle og hjælpsomme med rådgivning og vejledning omkring vores nye luft til vand-varmepumpe. Install... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik gravet slanger ned til vores jordvarme-anlæg af TP VVS. Hurtig og effektiv både ift. udarbejdelse af tilbud og især ift. udførelse af opgaven, dette var essentielt, da fyringssæsonen nærmede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har stået for renovering af mindre badeværelse inkl. renovering af kloak samt isolering og støbning af gulv som total entreprise. Super god service. Møder op til aftalt tid og yder god rådgivning.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde et mindre problem med lugtgener i mit badeværelse. Frederik fra TP VVS Teknik kom ud og konstaterede hurtigt hvor problemet var. En æld gammel vandlås som var defekt. Han fixede det lyn hur... Se mer

Företagsinformation

1. Rörmokare

Skrivet av företaget

Din aut. VVS-installatør med sans for detaljen, kvalitet og ekspertise. Vi laver alt inden for VVS opgaver Energi optimering mm. Vi er VE-installatør i Varmepumper. Vordingborg Møn Præstø

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fin service

God og hurtig service. Tak for at vi fik varmen i en kold tid:-) og det virker perfekt. Rimelige priser.

9 mars 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service. God kvalitet. God rådgivning . Overholder alle aftaler. kan kun anbefale TP VVS som jeg har brugt til flere forskellige VVS opgaver. Senest til installation af nyt pillefyr.

17 februari 2018

God oplevelse

God service og rigtig godt arbejde imødekommende og forståelse for kunde ønsker. Helt sikkert noget jeg vil bruge igen.

15 februari 2018

Super tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds med TP VVS. Søde og rare mennesker og der er ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Servicen er super god og meget hjælpsom hvis man evt. har spørgsmål. En klar anbefaling herfra.

14 februari 2018

Supper flinke mennesker

Supper flinke mennesker
Da jeg skulle have et fyr sat op ringet jeg til tp-vvs og han kom og satte det op men der var så sket det i mellem tiden at vi nu gerne vil ha gulvvarme og den klaret de så også lige 🙂
Supper service og professionel

14 februari 2018

Fremragende

Ringer og siger at vores vandvarmer ikke gav varmt vand en time efter var det lavet et nyt varmelegeme blev sat i det kalder jeg hurtig ekspedition

28 oktober 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kommer ikke ud som lovet

Man ringer for at få et tilbud, bliver lovet guld og grønne skove, jeg tager fri fra arbejde for at få besøg, men i kommer ikke. I svarer ikke på mit opkald. jeg føler virkelig i har snydt mig.
Kan ikke anbefale at man bruger sin tid på jer en anden gang

19 februari 2015
Logotyp för TP VVS TEKNIK ApS

Svar från TP VVS TEKNIK ApS

Kære Anja,
Vi har ikke haft nogen aftaler om at skulle besigtige et stykke arbejde for at få udarbejdet et tilbud og ikke dukket op til den aftalte dag/tidspunkt..
Der er flere VVS-virksomheder, der hedder TP VVS i Danmark, hvorfor det må være et andet firma der har lavet en aftale med dig. .
Da vores konkurrent åbenbart ikke har overholdt sin aftale med dig, vil vi meget gerne hjælpe dig.
Du skriver ikke noget om, hvilket arbejde der er tale om eller hvor du bor i landet.
Du er velkommen til at ringe til os direkte på tlf 28 76 72 31 og vi kan få en snak om, hvad du skal have lavet og hvordan vi kommer videre derfra. Tager vi ikke telefonen, så læg en besked og vi vender tilbage til dig.
Det afhænger selvfølgelig af hvor du bor i landet om vi kan være behjælpelige med at få udført et arbejde.
Vi ser frem til at høre fra dig

Venlig hilsen

Thomas Petersen
TP VVS Teknik ApS – Tlf 28 76 72 31

Service på højeste plan

Jeg har købt og fået monteret et nyt Black Star pillefyr af TP vvs teknik og kan ikke sætte en finger på arbejdet der er blevet lavet der bliver virkelig taget hånd om ens behov og ønsker jeg kan kun anbefale dette firma

13 februari 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.