Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en blender, den virkede ikke. Jeg fik tilsendt en ny som heller ikke virkede. Så startede bøvlet med at få sendt dem retur og få mine penge igen. Alt for mange mails frem og tilbage samt dårlige... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Useriøst og uprofessionelt enmands firma. Rasmus har fået en god idé til at tjene nemme penge ved at købe Temu produkter, klistre eget logo på og videresælge med 100-200% fortjeneste. Blenderen h... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med träningsutrustning

Skrivet av företaget

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Spar jeres penge fra dette sted

The perfekt blender er godt nok det værste jeg har prøvet, den kan ikke engang blende havregryn eller lave en shake uden at miste næsten alt batteri eller uden at skabe sig. Jeg anbefaler at i bruger jeres penge et andet sted.

29 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der mangler en voksen i firmaet

Vi køber en blender af dem, som efter 2 måneder går i stykker. Vi kontakter dem og reklamere over det, de svarer samme dag og vil gerne finde en løsning. Vi bliver enige om at de sender en ny, og herefter starter galskaben. Jeg modtager en bekræftelse på at ordren behandles og den vil blive sendt inden for et par dage, Den første uge kontakter jeg dem ikke, men herefter skriver jeg til dem næsten dagligt de næste 2 uger, for at høre om status på min blender, uden svar, det lykkes så endelig at modtage et respons fra dem, om at der var sket en fejl.
Jeg modtager endelig blenderen, den bliver brugt de næste 4 måneder fuldstændig efter forskrifterne, og nu vil blenderen ikke tænde. Vi tager kontakt til firmaet igen, denne gang svarer de igen med det samme, men afviser reklamationen da de mener det er normalt slid!! Dette afviser vi naturligvis på det kraftigste, og herefter kan firmaet igen ikke finde ud af, at vende retur på mails.
Uproffesionelt firma, som mest af alt minder om, at der virkelig mangler en voksen i det firma! Kan bestemt ikke anbefale at handle med dette firma!!

8 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God blender

God blender. Den gør hvad den skal. Bare husk at tilføje nok væske, og tilføj hele tiden en lille smule.

5 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en perfect shaker

Jeg bestilte en perfect shaker. Der var flere fejl. Den skulle konstant lades op og ville ikke starte uden lige at have været tilsluttet opladning. Gummiringen i låget passede ikke og faldt af.

Jeg fik venligt og hurtigt tilsendt en ny. Hurtig og god ekspedition. Den nye havde bedre funktion. Den skal dog oplades efter et par gange eller tre. Jeg fandt ud af, at motoren er meget svag, hvorfor det er en fordel at starte shakeren med vand og uden låg. Gør man det omvendt, skal den helst rystes i hånden først. Whey’en skal så hældes i stille og roligt efterfølgende. Så kører det ok!👍
Man må dog ikke regne med at få en shaker med megen power! 4 stjerner for venlighed og ekspedition. 3 stjerner for shakeren funktion.

7 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kvalitet og service er for dårlig

Smart blender, men kvaliteten er simpelthen for dårlig. købte en, gik i stykker efter måned, efter en del skriverier, fik jeg tilsendt en ny, som holdte i 3 måneder, fik besked min garanti var udeløbet, og derfra radio tavshed fra leverandøren. Dårlig kvalitet og service.

25 augusti 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Overordnet ringe

Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt tør, trods fuld opladning. Er smoothieblandingen bare det mindste for tyk, så skal man undervejs ryste den for at få den til at blende nogle sekunder videre, hvorefter den stopper igen. Den er fin til at lave en skummet iskaffe, dog uden så mange isterninger, men motoren og skærene er ikke noget at råbe hurra for sammenlignet med min smoothie blender fra OBH Nordica.

23 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har nu haft to af disse blendere

Har nu haft to af disse blendere, og de holder ca 6 md, så går det ene eller det andet i stykker på dem.
Rasmus tilsidesætte reklamationsretten fuldstændig og overholder ikke købeloven.
Spild af penge.
Håber forbrugerombudsmanden vil tage klager over denne virksomhed seriøst.

20 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.