KÞbte en blender, den virkede ikke. Jeg fik tilsendt en ny som heller ikke virkede. SÄ startede bÞvlet med at fÄ sendt dem retur og fÄ mine penge igen. Alt for mange mails frem og tilbage samt dÄrlige... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Hurtig levering - gave til min svigerdatter og hun blev himmel henrykt, den er taget i brug â„ïžâ„ïž
Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke sÄ meget, men er skuffet over dens ydeevne, nÄr man skal lave smoothies. Batteriet lÞber hurtigt... Se mer
UseriÞst og uprofessionelt enmands firma. Rasmus har fÄet en god idé til at tjene nemme penge ved at kÞbe Temu produkter, klistre eget logo pÄ og videresÊlge med 100-200% fortjeneste. Blenderen h... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!
Kontaktuppgifter
Svendborgvej 45, 5600, Faaborg, Danmark
- rg.theperfectfit@gmail.com
- tpfgear.com
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Ganske fortrĂŠffeligt produkt
Ganske fortrĂŠffeligt produkt, robust, hurtig og nem at have med pĂ„ job, batteri holder utroligt lĂŠnge, og gode opskrifter medfĂžlgerâŠ
Kan kun anbefales herfra
Jan
Godt produkt
Bestilte en "perfect blender" pĂ„âŠ
Bestilte en "perfect blender" pÄ hjemmesiden i lÞrdags, og den er endnu ikke kommet selvom hjemmesiden skriver dag til levering.. Skrev til dem igÄr og fortsat intet svar. SÊtter jeg ordrenummer og mailadresse ind pÄ hjemmesiden til track&trace kommer der intet. Pengene er selvfÞlgelig trukket pÄ kontoen - fÞler mig taget ved nÊsen

Hvis den holder
Hvis den holder , sĂ„ er jeg glad, ( jeg har vĂŠret uheldig med 2 andre, jeg elsker at der er disko i denâââjeg fik den igĂ„r og havde lyst til at se den snurre i timevis.đźâđšđźâđšđźâđš
DĂ„rligste blender jeg indtil nu harâŠ
DÄrligste blender jeg indtil nu har prÞvet.
Den blender ikke, stÄr bare og blinker rÞdt og grÞnt. Kan heller ikke fÄ den til at lade op.
Jeg har skrevet til firmaet og haft en dialog omkring fejlene. De anbefalinger de er kommet med virker ikke. Vi kan stadig ikke fÄ den til at blende, lige gyldigt hvor meget vÊske vi kommer i. Den kan stÄ og oplade en hel nat mens den blinker rÞdt og grÞnt uden at den faktisk lader.
Jeg har sÄ skrevet og sagt at jeg vil gÞre brug af min returret og have pengene tilbage. Det er over en uge siden og jeg har rykket to gange uden at fÄ svar. Det virker utrolig fusket og jeg vil ikke anbefale nogen at kÞbe denne blender. Det er dÄrlig kvalitet og lange svartider i supporten. Penge ud af vinduet.

Svar frÄn TPF GEAR
Jeg skriver til Rasmus for at fĂ„ etâŠ
Jeg skriver til Rasmus for at fÄ et retur label, det tager en masse mails frem og tilbage, fordi at fÞrst vil hÞre hvorfor jeg ik vil ha blenderen, sÄ vil han se et billede, sÄ ska jeg sende 50 kr for det label.
Efter at alt det er over, sÄ havde han lovet at han ville sende den.
Det er noget over en UGE siden, har skrevet til ham over 4 gange hen over de her dage.
Og stadig intet svar
Der stÄr pÄ hjemmesiden 24 og 48 timer MAKS, fÞr man fÄr svar.
Det synes jeg er utrolig dÄrlig service.

Svar frÄn TPF GEAR
alle firmaets produkter er de sammeâŠ
alle firmaets produkter er de samme produkter som man kan kĂžbe fra kina. fx. TPF blender koster 80 kr fra ali ekspress det presis samme produkt bare uden logo. ikke bliv scammed guys.

Svar frÄn TPF GEAR
Super service og hurtig respons
Super service og hurtig respons. Effektiv og praktisk blender.
Hurtig levering & fantastisk produkt!
Hurtig levering. Godt produkt, kan de ting som man fÄr afvide, at den kan pÄ hjemmesiden. Jeg er meget tilfreds!
Regnende med en smart god lilleâŠ
Regnende med en smart god lille blender, vÊrste blender jeg nogensinde har prÞvet kan ikke engang blende igennem frosne ber bare med lidt mÊlk i, stopper hele tiden og gider ikke blende lyser bare rÞdt uanset hvad du gÞr. Udover det det holder den strÞm i 5min sÄ gÄr den ud og skal lade i 2 timer, forfÊrdeligt. Spild af penge

Jeg kan helt sikkert anbefale TPF GEAR
Jeg kan helt sikkert anbefale TPF GEAR. Virkelig hurtig og super god service. Vi havde modtaget en defekt vare og fik lynhurtigt sendt en ny.
Meget fin blender
Meget fin blender som jeg modtog 2 dage efter bestillingen
DĂ„rligste blender jeg nogensinde har prĂžvet âŠ
DĂ„rligste blender jeg nogensinde har prĂžvet. Blenderen gider ikke engang starte og de reklamere med at den skulle vĂŠre âperfektâ virkelig stor skuffelse.

Svar frÄn TPF GEAR
Synes ikke det lever op til det deâŠ
Synes ikke det lever op til det de lover i annoncen
KĂŠmpe svindel firma!
KĂŠmpe svindel firma!
Ingen opskriftbog eller trĂŠnings program med som der skulle vĂŠre gratis! Og ingen svar fra fusker firmaet!
Og ikke nok med det sĂ„ er det en blender der ikke engang kan blende vand! Hold kĂŠft den er ringe! Lad vĂŠre at hoppe pĂ„ deres annoncer som mig⊠penge lige ud i skraldespandenâŠ.

En stor skuffelse
Jeg ville Ăžnske jeg havde lĂŠst trustpilot fĂžr kĂžb af blender. Hold op en skuffelse! Aldrig har jeg set noget lignende.
Selv agurk uden skrÊl og frisk grÞn spinat...ikke ligefrem de hÄrdeste genstande i en blender, kom ud med klumper TRODS jeg kÞrte flere gange....efter et par minutter mÄtte jeg oplade igen.
Sikke en skuffelse...kÊre nye kunde....kig efter en anden blender! Den her er IKKE pengene vÊrd...kunne desvÊrre ikke trykke nul stjerner, ellers havde jeg gjort det, Êv...TPF gear mÄ gnide sig i hÊnderne over alle de tjente penge pÄ det rene bras

Svar frÄn TPF GEAR
Super fed og handy blender!
Ret skuffende
Ret skuffende. De reklamere med at den kan blende frosne bÊr og isterninger, og det kan den pÄ ingen mÄder. Vis man kÞre programmet 2-4 gange mens man shaker den bliver det nogenlunde, men slet ikke godt nok. Det er jo ikke meningen man skal stÄ og ryste den og vÊnne den pÄ hovedet for at den blender ordenligt. Og selvrensende er den heller ikke.
Service mangler en del
Fik en Blender i gave og er egentligt ret spÊndt pÄ at bruge den, men umildbart virker den ikke, har derefter skrevet til firmaet (som lover bÄde 24 eller 48 timers svartid pÄ deres hjemmeside??) og har ikke hÞrt fra dem i en uge nu siden sidste kontakt.
Jo mere jeg lÊser pÄ hjemmesiden jo mere ser det skummelt ud, der stÄr man kan fange dem pÄ livechat.. hvor?...
Vil foreslÄ til Rasmus at du skal fÄ mere overblik pÄ hvad der stÄr pÄ din hjemmeside, og fÄ mere styr pÄ din mail indbakke eller hyr en til at hjÊlpe dig, ser pÄ andre reviews det ikke er fÞrste gang det sker.
Svar: Yes du vendte tilbage langt efter de 24 timer der stÄr lovet pÄ jeres website, eller 48 timer der ogsÄ stÄr lovet (?) og den nye virker, men i skal lige re-checke hvad i lover man fÄr med pÄ hjemmesiden og hvad man kan med den nÄr den barely kan skÊre igennem et frossent jordbÊr. Hvis i fjernede at man fik alt det ekstra med, og hvis i lod vÊr med at sige den kan skÊre igennem meget, nemt, ville det vÊre en bedre blender til prisen. Men ud fra hvad i siger i giver og den kan og hvad man fÄr, not it.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.