Endnu engang har Toysstore hjulpet. Jeg sÞgte et sÊt som man kun kan kÞbe for insiderpoint hos Lego. Toysstore havde det ikke pÄ hylderne - men efter 3 dage skrev han at han havde skaffet sÊttet.... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Webshop med en fysisk butik som Äbnes efter aftale (og ikke faste tidspunkter). De havde en sjÊlden Lego-Êske som jeg kunne hente 22. december. Kenneth og hans butik dukker mÄske ikke op nÄr du sÞger... Se mer
Har handlet i Toysstore flere gange og er aldrig blevet skuffet. Havde opgivet at fÄ en specialÊske Star Wars Lego til min sÞn til jul, men da alle de "store" butikker havde opgivet, hjalp en meget ve... Se mer
Har handlede pÄ deres hjemmeside et par gange og trods en lille bummert fra pakke afdelingen den ene gang, sÄ fik kundeservice hurtigt fundet en lÞsning Klar anbefaling herfra.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Danmarks stĂžrste Pick a Brickâudvalg hos Toysstore Toysstore pĂ„ MĂžllevej 21 i RĂžnnede Danmarks stĂžrste udvalg af Pick a Brick LEGOÂź-klodser. Her kan du frit udforske et kĂŠmpe sortiment af klodser i alle stĂžrrelser, farver og former, hvilket gĂžr butikken til et sandt paradis for LEGO-fans. Uanset om du sĂžger sjĂŠldne detaljer, Ăžnsker at erstatte en mistet klods, eller bare vil lade fantasien lĂžbe lĂžbsk, giver udvalget uendelige byggeâmuligheder. toysstore.dk Fordele i butikken Titusindvis af klodser samlet Ă©t sted â nemt sorteret, sĂ„ du hurtigt kan finde prĂŠcis det, du mangler toysstore.dk Personlig rĂ„dgivning fra passionerede medarbejdere, som hjĂŠlper dig med at finde de rigtige dele til dit projekt toysstore.dk Mulighed for at rĂžre ved klodserne og se dem i virkeligheden â en taktil og inspirerende oplevelse, som online-shopping ikke kan matche Pick a Brick i Toysstore Toysstore kombinerer det stĂžrste fysiske udvalg af Pick a Brick-klodser i Danmark med venlig, kyndig kundeservice, der gĂžr det nemt at finde og vĂŠlge prĂŠcis de LEGO-detaljer, du Ăžnsker. Det er et mekka for bĂ„de hobbybyggere og kreative sjĂŠle â perfekt til at bygge sĂŠrlige projekter eller blot lade sig inspirere af mulighederne!
Kontaktuppgifter
Danmark
- toysstore.dk
Fantastisk butik
Fantastisk butik. Man tÊnker ikke at en lille by kan have en sÄ vidtrÊkkende special forretning, men det har den altsÄ. De kan konkurrere med de stÞrste legetÞjs kÊder, bÄde pÄ kvalitet og pÄ pris og sÄ er der en suverÊn betjening. Det er dejligt at man ikke behÞver kÞre langt efter gaver og sÄ sender de til hele landet. Mine bedste anbefalinger.
Virkelig god butik med et stort udvalg
Virkelig god butik med et stort udvalg, kundeservicen er i top specielt fordi de altid prÞver at fÄ prÊcis den vare hjem man Þnsker, hvis det ikke er noget de har i butikken, derudover gÞr de ogsÄ ekstrem meget for lokalsamfundet, hvilket er fantastisk i vores lille by...
Flink ejer og rigtig god butik * * * * *
Handler ofte I Toystore I RĂžnnede/Kongsted og kan varmt anbefale det, super betjening og fantastisk sĂžd ejer som ved utrolig meget om alt slags legetĂžj, var lige dernede igen idag, for at kĂžbe lidt LEGO til mine nevĂžer og lidt pokemon kort til min datter, rigtig fine priser og stort udvalg, der bliver vi selvfĂžlgelig ved med at handle.
hyggelig butik
Super hyggelig butik med god service.
stort udvalg af LEGO ogsÄ det der er svÊrt at fÄ..
BÞrnene elsker at gÄ ind i butikken og kigge mest af alt fordi ejeren syns det er fedt de kommer og kigger og han hygget om dem..
God og positiv atmosfĂŠre
Vildt god kundeservice
Vildt god kundeservice, de holdet sommerferie, som jeg fik oplyst pÄ deres site, og man fik 10% ekstra rabat hvis man kunne vente med at fÄ sendt sin ordre. Det kunne jeg godt, alt pakket fint ind, og med ekstra gratis gave, fik hÄrbÞrste fra topmodel gratis. Jeg kommer igen..
Har stadig ikke set mine varer...og ordren blev annuleret uden at nogen skrev, sÄ professionelt (ironi kan forekomme)
Jeg bestilte et krystalsÊt og nogle andre ting den 8 juli. Der stod intet om sommerferie lukket pÄ hjemmesiden og jeg kÞrte uden problemer bestillingen igennem. Jeg skulle bruge sÊttet til den 14 og da der den 12 ikke var sket noget (ikke afsendt) kontaktede jeg firmaet, som pÄstod at de havde skrevet pÄ hjemmesiden at der var sommerferielukket 7-27 juli, alle varer ville blive sendt den 27 juli og man ville fÄ 10% rabat. Ind pÄ hjemmesiden igen, og der stod stadigt ikke noget om sommerferie, der stod at levering var 3-5 hverdage. Nu har vi den 30 juli og jeg har INTET modtaget om at min ordre skulle vÊre sendt den 27 som de hÊvdede. Jeg har skrevet for at hÞrer hvad der er sket, men mÄ erkende at her handler jeg ikke igen. Meget uprofessionelt. Og historien slutter desvÊrre ikke her - jeg fik en meget sur, personlig og uprofessionel mail fra ejeren af firmaet (tror jeg at han er) som var ekstremt sur over denne anmeldelse. Jeg finder det dybt bekymrende at man som professionel ikke kan tage mod kritik og per definition hÊvder at have ret. PÄ det tidspunkt skulle min vare iflg hjemmesiden vÊre sendt - men ejeren er sÄ beklageligt uprofessionel, at han vÊlger - uden at notificere mig- at anullere ordren. SeriÞst - det er det mest barnlige og pinlige opfÞrsel jeg nogen sinde har set fra et firma. Jeg er helt mÄllÞs. Jeg vil ikke gengive hvad han skrev til mig, ud over en sviner om at jeg er en dÄrlig kunde etc (nu er det jo altsÄ kunder, man lever af, nÄr man er i den branche) da jeg simpelthen synes det er for barnligt, pinligt og det mindst professionelle jeg nogen sinde har set, og jeg kan ikke fÄ mig selv til at udstille ham.. Selv min datter pÄ 5 Är udviser mere modenhed. Er i den grad chokeret. Bedste rÄd - hold Jer LANGT vÊk...
Super fed og behagelig betjening
Super fed og behagelig betjening. Dejlig butik
Super god service
Super god service, stort udvalg, personalet ved virkelig hvad de taler om.
KĂŠmpe LEGO udvalg, rigtig gode tilbud..
Hos Toysstore fĂ„r man altid god âŠ
Hos Toysstore fĂ„r man altid god service, vi har handlet der en del gange i butikken i RĂžnnede. Kenneth som der er indehaver af butikken er altid i godt humĂžr og ved en masse om det forskellige legetĂžj, til de forskellige aldre. Et af deres virkelige stĂŠrke brands er trĂŠlegetĂžjet VOILĂ TRĂLEGETĂJ, som er fri for kemikalier og andre farlige ting + at det har green label logoet fra Thailands MiljĂž Institut for produkter fremstillet af gummitrĂŠ. PĂ„ deres hjemmeside, som er nem at navigere rundt pĂ„, finder man blandt andet forskellige top lister over de mest solgte/nyheder produkter osv. Jeg kan varmt anbefale at besĂžge enten toysstore's hjemmeside eller deres fysike forretning som ligge pĂ„ MĂžllevej 21 i Kongsted/RĂžnnede.
fantastisk service
Kan kun anbefale at handle hos Toysstore De giver en fantastisk service og Jeg har handlet der masser af gange og de gear en ualmindelig god service
DÄrlig kundservice
Toy's Store reagere ikke pÄ gentagende kundehenvendelser, bÄde pÄ mail og telefon!
sÄ har opgivet at handle med dem.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.