De bezorgdienst had het in een verkeerde afhaalkluis gestopt. Dat was vervelend want het pakket was een cadeau wat nu niet op tijd gegeven kon worden. De bezorgdienst was moeilijk te gebruiken. Uitein... Se mer
Det här tycker kunderna
Gewoon gegaan zoals het hoort. Geen problemen. Alleen had de verpakking flinke schade, maar daar kan de verkoper niets aan doen. Artikel was gelukkig onbeschadigd.
Helaas meerdere keren contact gehad over de vertraagde levering en tot heden is het pakket niet aangekomen op afhaalpunt! Inmiddels is verjaardag voorbij en zijn wij dagen aan het mailen met de klant... Se mer
Företaget har svarat
Snel verstuurd, nette prijs. Voor het product dat ik kocht was een stevig doosje beter geweest om in te verpakken. De enveloppe waarin jullie verstuurden had tijdens transport al iets te veel te verdu... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.
ToyAcademy | Speelgoed voor lichaam en brein
Skrivet av företaget
- Wat wij zelf leuk vinden...
- Wij willen zelf ook graag goed behandeld worden, snel antwoord krijgen van een klantenservice en dat een winkel ons waardeert als een klant. En dit willen wij zelf ook bieden aan onze klanten. Wij proberen altijd z.s.m. een berichtje te sturen als er iets is of niet klopt, vriendelijke service te verlenen en te zorgen voor een supersnelle levering van jouw bestelling.
Snelle levering en geen verzendkosten vanaf €35,-
Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.
Kontaktuppgifter
Steenbakkerij 53, 2913 LJ, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nederländerna
- +31 108080750
- info@toyacademy.nl
- toyacademy.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Producten goed en snel gestuurd
Producten goed en snel gestuurd. DPD vind ik heel traag met levering.
Echt een leuke webshop met veel stim…
Echt een leuke webshop met veel stim speelgoed voor mijn zoontje maar ook erg veel leuk ander speelgoed. We bestellen er graag voor verjaardagen en Sint. Altijd snel verstuurd.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Nog steeds geen product ontvangen
Nog steeds geen product ontvangen. Ook nog geen updates over de verzending helaas

Svar från ToyAcademy.nl
Het duurt zo eeuwig lang totdat je…
Het duurt zo eeuwig lang totdat je bestelling kan ontvangen. Ik heb het nog niet maar moet ik beoordelen hoe het bevalt😳

Svar från ToyAcademy.nl
Netjes qua prijs en levering
Nette prijs in vergelijking tot concurrent, leveringstijd ook netjes. Product van goede kwaliteit
Geen idee heb het nog niet ontvangen
Geen idee, ik heb het pakketje nog niet ontvangen,
Zal reageren zodra ik het heb.

Handige en gebruiksvriendelijke site
Handige en gebruiksvriendelijke site
Houden zich aan de afspraken
Super mooi
Product voldoet aan beschrijving, mooi en stevig. Goed ingepakt tegen beschadiging.
Het Product had een hele goede prijs
Het Product had een hele goede prijs. Het doosje dat om het speelgoed zat was wel licht beschadigd, gedeukt. Dat was wel een beetje jammer..
Verzending ging voorspoedig.Goed…
Verzending ging voorspoedig.Goed verpakt.
Mooi kado voor ons kleinkind.
Prima ervaring!
mijn kleinzoon was zondag 5 jaar en hij…
mijn kleinzoon was zondag 5 jaar en hij was bij met zijn speel bedank en het was op tijd thuis
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.