TourCompass Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldige reis alles is tot in puntjes geregeld van vertrek tot aankomst door TourCompass naar Tanzania en Zanzibar. Het ontbreekt je aan niets zo vriendelijk zijn ze daar en onze ranger... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was enerzijds avontuurlijk en anderzijds goed geregeld en begeleid. Alles verliep zoals vooraf beloofd. We hadden Papuu als chauffeur/gids tijdens de safari. Hij was fantastisch. We had... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wat een geweldige , goed georganiseerde reis naar Tanzania/Zanzibar hebben wij gehad! de reis documenten waren goed verzorgd , en we werden via de app op de hoogte gehouden . De hotels , Lodges... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens het boeken van onze reis naar Brazilië, heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en snelle reacties, super fijn! Excursies waren een onwijs leuke ervaring en de hotelv... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. också i
  3. Kulturresor
  4. Researrangör
  5. Rundturer

Om TourCompass

Skrivet av företaget

TourCompass streeft er naar om uw persoonlijke reisexpert te zijn. Wij maken het makkelijk om uw reisdromen om te zetten in unieke en onvergetelijke ervaringen. Onze geweldige reizen zijn samengesteld samen met onze betrouwbare en bestendige partners ter plekke. Ze zijn bedacht op basis van 15 jaar erveraing en feedback van onze klanten – wij weten wat werkt, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op wat het belangrijkste is: een onvergetelijke reis.

We weten dat ’avontuur’ voor ons allemaal iets anders betekent, en we begrijpen ook dat het moeilijk – of zelfs overweldigend – kan zijn om precies de juiste reis voor uzelf en uw dierbaren te plannen. Wij bieden avontuurlijke reizen die bij uw behoeften passen, of het nu gaat om een safari in Afrika om de Big Five te zien op de savanne, de watermist van de Victoriawatervallen te voelen of om de authentieke sfeer van Kaapstad te beleven.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prachtige Tanzania & Zanzibar reis

We hebben een fantastische reis gemaakt naar Tanzania en Zanzibar met TourCompass! De eerste week Tanzania werden we begeleid door onze guide Issa. Een zeer ervaren safari guide die ons mee op reis heeft genomen en ons de meest mooie plekken heeft laten zien. We hebben de reis afgesloten op Zanzibar. Hier zaten we in een geweldig resort (Ocean Paradise) en zijn we volledig in de watten gelegd. Alles was top geregeld: van communicatie tot aan alle maaltijden. We hebben elke dag genoten!

27 juli 2026

Beste Yvette,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fantastische reis door Tanzania en Zanzibar hebben gehad. Fijn dat gids Issa jullie tijdens de safari de mooiste plekken heeft laten zien. Wij geven jullie complimenten natuurlijk met veel plezier aan hem door.

Ook heerlijk om te horen dat jullie verblijf in Ocean Paradise Resort zo goed is bevallen.

Dat alles – van de communicatie tot de maaltijden – goed geregeld was en jullie iedere dag hebben genoten, doet ons enorm goed.

Bedankt voor jullie vertrouwen in TourCompass. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een bijzondere reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een perfecte reisorganisatie.

Dit is een perfecte reisorganisatie.
Kenden jullie niet, maar vanaf nu zijn jullie onze partner voor alle reisverhalen. CHAPEAU

14 augusti 2026

Svar från TourCompass

Hartelijk dank voor uw prachtige compliment!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en ons voortaan als uw vaste reispartner ziet.

Wij kijken ernaar uit om nog vele mooie reisverhalen samen met u te creëren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze reis naar Vietnam met Tourcompass…

Onze reis naar Vietnam met Tourcompass is uitstekend bevallen. Vanaf het eerste moment tot de terugreis was alles perfect en correct geregeld.
​Enkele hoogtepunten van onze ervaring:
​Hotels: Prima verzorgd, netjes en helemaal in orde.
​Gidsen & Begeleiding: De lokale begeleiding ter plaatse was deskundig, vriendelijk en stond altijd voor ons klaar.
​Planning: De balans tussen georganiseerde uitstappen en vrije tijd was precies goed. Zo hebben we ontzettend veel gezien, maar hadden we ook genoeg ruimte om op ons eigen tempo te genieten.
​Kortom: een zorgeloze en prachtige vakantie gehad. Tourcompass is wat ons betreft absoluut een aanrader!

13 augusti 2026

Beste Tim,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw enthousiaste woorden!

Wat fijn om te lezen dat uw reis door Vietnam van begin tot eind uitstekend is verlopen. Geweldig dat de hotels, de lokale begeleiding en de balans tussen georganiseerde uitstappen en vrije tijd zo goed bevielen.

Wij zijn blij dat u een zorgeloze vakantie heeft gehad; en hartelijk bedankt voor uw aanbeveling!

Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw helpen bij het organiseren van een mooie reis!

Organisatie top

Onze trip Safari Tanzania en rustvakantie in Zanzibar was een fantastische reis, alles perfect georganiseerd... safari met topchauffeur/gids Goodluck... die ons echt geluk bracht en we the big five konden zien... heel tevreden 😊

20 juli 2026

Beste Mireille,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat geweldig om te lezen dat uw safari in Tanzania en aansluitende vakantie op Zanzibar zo fantastisch zijn geweest. Fijn dat alles perfect georganiseerd verliep en dat u zich tijdens de reis zo goed begeleid voelde.

Wat bijzonder dat uw chauffeur en gids Goodluck ervoor zorgde dat u The Big Five heeft kunnen bewonderen! Wij geven uw complimenten uiteraard met veel plezier door.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw enthousiaste woorden. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een prachtige reis!

Met Warme Groeten,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor het eerst met Tour Compass op reis…

Voor het eerst met Tour Compass op reis en geen minuut spijt gehad!
Goede communicatie, alles tot in de puntjes geregeld, echt fantastisch!
Ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk een gezinsreis gemaakt naar Zuid-Afrika en deze is mede door Tour Compass onvergetelijk geworden, dank jullie wel!

23 juli 2026

Beste Henrieke,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat geweldig om te lezen dat uw eerste reis met TourCompass zo goed is bevallen.

En wat bijzonder dat wij mochten bijdragen aan uw gezinsreis naar Zuid-Afrika ter gelegenheid van jullie 25-jarig huwelijk. Zo’n jubileum vraagt natuurlijk om een onvergetelijke reis – wat fijn om te horen dat dit is gelukt!

Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden. Wij hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een mooie reis.

Super touroperator

Reis Sri lanka-Malediven. Alles is perfect verlopen. Onze volgende reis zou wel eens opnieuwtourcompass kunnen worden. Van een tevreden Belgische klant

9 augusti 2026

Svar från TourCompass

Bedankt voor uw mooie woorden en uw vijfsterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat uw reis naar Sri Lanka en de Malediven zo goed en zorgeloos is verlopen.

Het doet ons veel plezier dat u zo tevreden bent en overweegt om in de toekomst opnieuw met ons te reizen. Dat is voor ons een groot compliment!

Succesvolle beklimming van de Kilimanjaro

Reeds vanaf de offerte aanvraag gaf Tourcompass je een goed gevoel van zij weten waarover ze spreken. Jullie informatie was correct, duidelijk en snel van antwoord. Ook de app is een onovertroffen succes. Al je info binnen handbereik. Duidelijk geïnformeerd over de dagroute, up to date vluchtinfo en zelfs een bericht op welke band onze bagage zou komen. Kortom 100% aan te bevelen. De partner van Tourcompass in Tanzania was ZARA. Ook hun personeel is lovenswaardig correct en behulpzaam. Met dit team van gidsen, dragers, kok en andere medewerkers wordt de slaagkans om de top van de Kili te bereiken bijna zeker. Ook hun medische opvolging iedere avond en hun bezorgdheid om ons welzijn en wel voelen zorgden er voor dat we met onze groep de top bereikten. Aan alle toekomstige kandidaten, vraag zeker naar de gidsen Nmdeme, Iddy en Ahmed en hun team. Super professioneel personeel.

28 juli 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor deze prachtige woorden!

Wat geweldig om te lezen dat u de Kilimanjaro succesvol heeft beklommen. Het doet ons bijzonder goed dat u onze informatievoorziening, snelle communicatie en de app als zo duidelijk en behulpzaam heeft ervaren.

Ook uw complimenten over onze partner Zara waarderen wij enorm. Wat mooi dat u zich iedere avond goed opgevolgd en gesteund voelde en dat u samen met uw groep de top heeft bereikt!

Wij geven uw bijzondere complimenten uiteraard met veel plezier door aan Nmdeme, Iddy, Ahmed en de rest van het team. Zij zullen ongetwijfeld blij zijn om te horen dat hun professionaliteit en inzet zo gewaardeerd worden.

Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van de top en hartelijk dank voor uw aanbeveling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een bijzondere reis!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik vond het jammer dat er bij het…

Ik vond het jammer dat er bij het boeken nooit gecommuniceerd is over een tussenstop in Amerika. Dat heeft voor onnodige stress gezorgd voor mijn vakantie Mexico überhaupt begonnen was. Na aankomst in Cancun was echter alles tip top geregeld. De transfers waren super. Altijd op tijd. De accommodaties keurig en volgens verwachting.

5 augusti 2026

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring met uw reis naar Mexico.

Jammer dat de vlucht en tussenstop niet helemaal naar uw wens waren en hierdoor voor extra spanning hebben gezorgd voordat uw vakantie begon. Wij nemen uw feedback ter harte en blijven onze informatievoorziening waar mogelijk verbeteren.

Fijn om te lezen dat alles na aankomst in Mexico goed is verlopen. Geweldig dat de transfers steeds op tijd waren en dat de accommodaties aan uw verwachtingen voldeden.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw een mooie reiservaring te mogen bezorgen.

Aanrader!

Wij zijn sinds enkele dagen weer thuis van een schitterende rondreis door het westen van Amerika. Tijdens de voorbereiding werden we erg goed geholpen. Geen enkele vraag was te veel en er werden meerdere offertes opgesteld tot we uiteindelijk de reis vonden die het best bij ons pastte.

Ook tijdens de reis staat Tourcompass steeds klaar om je te helpen, dag en nacht, weekdag of weekend. Dit geeft een enorm geruststellend gevoel. Ondanks een kleine tegenvaller door onze fout zorgden zij alsnog voor de gepaste hulp en ondersteuning.

De reis zelf was logisch opgebouwd met sommige activiteiten vooraf gepland maar met voldoende vrijheid om zelf je dagen nog in te vullen. De hotels waren telkens erg goed gelegen waardoor je geen tijd verloor.

Wij reisden ook al naar Tanzania en Zanzibar met Tourcompass en ook dat was een schitterende reis. In de toekomst kiezen wij zeker opnieuw voor de goede service van Tourcompass!

9 juli 2026

Beste Claudia,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!

Geweldig om te lezen dat u zo heeft genoten van het westen van Amerika. Het doet ons bijzonder goed dat u de voorbereiding als prettig en zorgvuldig heeft ervaren. Ook uw compliment over onze bereikbaarheid tijdens de reis betekent veel voor ons. Fijn dat wij u bij een onverwachte situatie passend hebben kunnen helpen.

Het is daarnaast heel mooi om te horen dat de reisopbouw u zo goed bevallen is. Ook fijn om te horen dat de centrale ligging van de hotels heeft duidelijk bijgedragen aan het reiscomfort. Juist deze elementen stemmen wij met zorg op elkaar af, zodat de reis logisch, ontspannen en optimaal beleefd kan worden.

Dat u eerder al met ons naar Tanzania en Zanzibar bent gereisd en nu opnieuw voor TourCompass heeft gekozen, waarderen wij enorm. Uw vertrouwen en het feit dat u in de toekomst weer voor ons wilt kiezen is voor ons het grootste compliment.

Nogmaals dank voor uw aanbeveling en hopelijk tot een volgende prachtige reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat hebben wij een fantastische…

Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad via Tourcompass “ Serengeti fly in-safari, Ngorongoro & strandvakantie op Zanzibar” Alles was perfect geregeld, wij hoefde nergens aan te denken. Fantastische accommodaties op waanzinnig mooie plekken en het vervoer was prima geregeld. Wij hebben genoten, wat een natuur en de Big Five hebben wij gezien. Onze chauffeur in de Serengeti Abdul was ook erg prettig en kundig. Abdul wist precies waar we de prachtige dieren konden zien. Ook in de Ngorongoro krater was het prachtig, wat een natuurgebied. Zanzibar was ook fantastisch, hotel Diamond Manpenzi Beach was ook geweldig, wij hadden een villa op het strand echt een aanrader. Tourcompass had voor ons op Zanzibar een nacht erbij geboekt, dan konden wij de dag van vertrek nog op onze kamer verblijven, omdat wij ‘s avonds pas om 22.00 uur opgehaald werden. Wat een service, echt blij mee. Als wij weer een reis gaan maken boeken wij weer bij Tourcompass, echt een aanrader!
Guido en Ellen van der Veen

20 juli 2026

Beste Guido en Ellen,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en de tijd die jullie hebben genomen om jullie ervaring zo uitgebreid te delen!

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo hebben genoten van uw reis. De combinatie van indrukwekkende natuur, bijzondere accommodaties en ontspannen dagen aan het strand is natuurlijk een prachtige manier om Tanzania te ontdekken.

Fantastisch dat jullie tijdens de safari de Big Five hebben kunnen spotten! Jullie complimenten over Abdul geven wij met veel plezier aan hem door. Het is fijn om te horen dat hij niet alleen prettig gezelschap was, maar jullie dankzij zijn kennis en ervaring ook naar de mooiste dieren heeft weten te brengen.

Ook mooi om te lezen dat de extra nacht op Zanzibar zo goed van pas kwam!

Dat jullie in de toekomst opnieuw voor TourCompass willen kiezen, betekent ontzettend veel voor ons. Nogmaals hartelijk dank voor jullie vertrouwen en aanbeveling.

Warme groeten

Fijne ervaring met Tourcompass

Fijne ervaring met Tourcompass! We wilden wat dingen aanpassen in onze gekozen reis ( Safari in het Kruger Park en relaxen op Mauritius), bijv de vlucht op de heenreis en onze eerste overnachting. Dit kon allemaal worden geregeld. Onze transfer naar het Kruger Park werd ook netjes aangepast op onze overnachting die we zelf hadden aangepast. Zeer laagdrempelig contact via de mail, snelle reacties bij vragen.
Helaas kon last minute 1 van onze reisgenoten niet mee, hier is ook goed op geacteerd.
Duidelijke app die altijd goed werkt, ook offline! Deze app bevat al je benodigde documenten, en geeft ook updates over de vluchten.
Als ik 1 tip zou mogen geven; er zaten in ons reisprogramma een vrije ochtend en een vrije dag. Er werd vermeld dat we voor die momenten konden kiezen uit extra excursies die werden aangeboden via Tourcompass. Een week voor vertrek wilden we die boeken. Op dat moment werd duidelijk dat er dat ten miste 3 weken van te voren had moeten worden doorgegeven. Dit staat echter nergens vermeld. Gelukkig is het ter plaatse allemaal gelukt om te regelen, dus dit heeft geen invloed gehad. Maar je bent natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid ter plaatse.
Overall : Tourcompass : grote aanrader! Bedankt voor onze heerlijke vakantie!

3 augusti 2026

Beste Lindsay,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te lezen dat u zo’n heerlijke reis heeft gehad in Zuid-Afrika en Mauritius. Geweldig dat we verschillende onderdelen van uw reis naar wens konden aanpassen. Uw complimenten over de communicatie, de app en de mogelijkheid om uw documenten ook offline te raadplegen, waarderen wij enorm.

Dank ook voor uw waardevolle feedback over de optionele excursies. U heeft gelijk dat de uiterste boekingstermijn duidelijker in het reisprogramma vermeld zou kunnen worden. Wij nemen dit intern mee. Fijn dat het ter plaatse alsnog gelukt is om excursies te regelen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een mooie reis!

Mijn reis naar Tanzania 🇹🇿

Mijn reis naar Tanzania was van begin tot eind uitstekend georganiseerd. Alles verliep soepel: van de transfers tot de safari’s in Tarangire National Park, Serengeti National Park, de Ngorongoro Crater en Lake Manyara National Park.

Ik heb genoten van de accommodaties. Springlands Hotel, Highview Hotel, Serengeti Safari Lodge en Ngorongoro Wild Camp waren stuk voor stuk geweldig. Overal werd ik hartelijk ontvangen door vriendelijk en behulpzaam personeel, waardoor ik mij direct welkom voelde.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar mijn gids Joe van Zara Tanzania Adventures. Dankzij zijn jarenlange ervaring wist hij precies waar we moesten zijn om de mooiste wildlife te spotten. Het zien van The Big Five is iets waar ik vooraf op hoopte, en dankzij zijn kennis en inzet is dat daadwerkelijk gelukt. Daar word ik als wildlife fotograaf echt heel erg blij van.

Dit was inmiddels mijn tweede reis met TourCompass, en opnieuw was alles tot in de puntjes verzorgd. Ook deze reis is er weer één voor in de boeken. Ik kan TourCompass dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zorgeloos van een onvergetelijke reis wil genieten.

6 juli 2026

Beste Jeff,

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden!

Wat bijzonder om te lezen dat uw tweede reis met TourCompass soepel is verlopen. Het doet ons enorm goed dat u de organisatie van begin tot eind uitstekend heeft ervaren.

Geweldig ook om te horen dat u zo heeft genoten van de accommodaties. Elk verblijf heeft zijn eigen karakter, en het is mooi dat u zich overal zo welkom heeft gevoeld. Dat warme ontvangst maakt een reis vaak nét dat beetje extra bijzonder.

Uw speciale dank aan gids Joe geven wij uiteraard met veel plezier door. Wat fantastisch dat u The Big Five heeft kunnen spotten – en dat dit als wildlife fotograaf voor u zo’n hoogtepunt was. Dat zijn momenten die niet alleen op beeld, maar ook in het hart worden vastgelegd.

Dat u opnieuw voor TourCompass heeft gekozen en ons nu ook aanbeveelt, betekent ontzettend veel voor ons. Dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.
Hopelijk zien wij u in de toekomst weer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kruger safari, Kaapstad & tuinroute en de Victoria waterval.

Wij ( 58 en 63) zijn net terug van de rondreis Kruger safari, Kaapstad & tuinroute en de verlenging van de Victoria waterval.
Het was onze 1e keer met TourCompass, maar zeker niet de laatse. Alles was top geregeld. Voor vertrek meerder keren met Jude gebeld voor informatie. Zo konden we de hele reis aanpassen naar onze wensen. Ze had veel bruikbare tips. Ook de app met alle info. werkt erg goed. Alles klopte.
De accommodaties waren allemaal verrassend mooi. Vanaf het vliegveld Kaapstad hadden we een privé chauffeur/ gids Nigel die ons veel mooie plekjes kon laten zien en ook goede tips gaf bv over Restaurant Gold. Super fijne man, die altijd op tijd was en alles voor ons regelde. Het was een geweldige reis met alleen maar hoogtepunten. Zambia met het prachtige hotel Avani , waar zelfs impala's, zebra's en bavianen rondlopen was dan ook een geweldige afsluiting van deze reis. Vanaf het hotel kon je lopend naar de Victoria waterval wat wij meerder keren gedaan hebben.

29 juli 2026

Beste Renate,

Hartelijk dank voor deze prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat uw eerste reis met ons zo goed is bevallen en dat u nu al weet dat dit niet uw laatste reis met ons zal zijn. Fijn dat we de rondreis samen volledig naar uw wensen konden aanpassen en dat de gesprekken met Jude u daarbij van waardevolle informatie en tips hebben voorzien.

Ook mooi om te horen dat de app goed werkte en dat alle informatie en documenten duidelijk beschikbaar waren. Wat bijzonder dat de accommodaties u overal opnieuw wisten te verrassen. Uw complimenten over Nigel geven wij met veel plezier door. Fijn dat hij u tijdens uw verblijf in Kaapstad zo goed heeft begeleid en mooie plekken heeft laten zien.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw mooie ervaringen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een bijzondere reis.

Super service

Helaas hebben wij onze reis naar Bali moeten annuleren !
Maar zijn super geholpen door Tourcompass en snelle afhandeling van de annulering.
Wij bevelen Tourcompass van harte aan 👍

28 juli 2026

Svar från TourCompass

Ontzettend bedankt voor uw review!

Wat jammer dat uw reis naar Bali uiteindelijk niet door kon gaan. Dat vinden wij oprecht spijtig. Tegelijkertijd doet het ons goed om te lezen dat u onze service en de snelle afhandeling van de annulering als positief heeft ervaren.

Wij hadden u natuurlijk veel liever een prachtige reis bezorgd, en hopen dan ook van harte dat wij in de toekomst opnieuw voor u aan de slag mogen om een mooie droomreis te organiseren.

Nogmaals dank voor uw aanbeveling en graag tot een volgende keer!

Rondreis Bali gedaan

Rondreis Bali gedaan. Erg mooie reis, enthousiaste gids die veel vertelt heeft over de cultuur en zich van begin tot eind verantwoordelijk heeft gevoeld voor de groep, goede verhouding excursies en vrije tijd. Kortom een aanrader!

6 juli 2026

Beste Thea

Hartelijk bedankt voor de mooie review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo heeft genoten van uw rondreis door Bali. Het is fijn om te horen dat de reis als erg mooi werd ervaren en dat de gids met zoveel enthousiasme heeft verteld over de Balinese cultuur. Ook uw compliment over de goede balans tussen excursies en vrije tijd waarderen wij enorm.

Dank voor uw aanbeveling en hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw inspireren voor een volgende mooie bestemming!

Warme groet

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tanzania Safari plus Zanzibar…

Wij zijn net terug van een Safari in Tanzania ( Tarangire, Serengeti, Ngorogoro en lake Manjara), aansluitend met een week Zanzibar geboekt via Tourcompass. Het was een onvergetelijke ervaring die we samen met onze 2 zonen mochten ervaren. We hadden een fantastische ranger Norah van Zara tours, die ons een week in de watten gelegd heeft en ons de big five laten zien heeft! De week nadien in Zanzibar was ook super paradijslijk. Tourcompass heeft steeds goed voor ons gezorgd en de verblijven waren dik inorde....kortom een super bestemming!

1 juli 2026

Beste Sarah,

Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen!

Wat fantastisch om te horen dat uw safari in Tarangire, Serengeti, Ngorongoro en Lake Manyara zo’n onvergetelijke ervaring is geweest, en hoe bijzonder dat u dit samen met uw twee zonen heeft mogen beleven. Dat zijn herinneringen voor het leven. En duizendmaal dank voor uw mooie woorden over Norah - die gaan we zeker doorgeven aan Zara Tours.

En wat fijn dat u daarna nog heerlijk heeft kunnen nagenieten op het paradijselijke Zanzibar.

Het doet ons enorm goed te lezen dat u zich goed verzorgd voelde door TourCompass en tevreden was over de accommodaties.

Nogmaals dank voor uw mooie woorden. We hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen inspireren voor een volgende bijzondere reis.

Hartelijke groet,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Beste TourCompass...wij hadden een…

Beste TourCompass...wij hadden een droom jullie hebben die waargemaakt. Van 03.07 jl.tot 14.07 waren we in Tanzania en alles was tot in de puntjes geregeld
zowel wat betreft de overstappen als het melden van de verlate vlucht: wij wisten het vooraleer het op de meldingsborden van de luchthaven stond...zalig zo'n lange afstandsbijstand. We voelden tijdens gans de reis, een veilige ruggesteun. Ook in Tanzania tijdens de safari was het net of jullie erbij waren. De gids heeft goed zijn best gedaan en we hebben rond de 200 verschillende dieren gezien ( incl.vogels) dit volgens de notitie's van mijn petekind. Het was een verjaardagkado voor zijn 18 de verjaardag; en oma mocht mee. We hebben ervan genoten en nemen deze warme herinneringen mee in ons hart. Geen opmerking enkel superlatieve voor jullie inspanning. We kunnen jullie hier niet genoeg voor bedanken. Graag tot de volgende.Xander en oma.

3 juli 2026

Beste Xander en Mariette,

Wat fijn dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met ons te delen – heel hartelijk dank daarvoor!

We vinden het geweldig om te horen dat uw reis naar Tanzania zo soepel is verlopen en dat alles, van de vluchten tot de safari, goed geregeld was. Het maakt ons echt blij om te weten dat u zich goed ondersteund voelde, zowel voor als tijdens de reis.

Wat leuk dat de reis ook een 18de verjaardagscadeau was – dat maakt het helemaal extra bijzonder! We hopen dat de mooie herinneringen aan de dieren en de indrukwekkende natuur u nog lang bij zullen blijven.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in TourCompass. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren en begeleiden bij een volgende bijzondere reiservaring.

Super geregeld

We hebben dankzij tourcompass een zorgeloze heerlijke vakantie gehad!
Alles was tot de puntjes geregeld en alles precies op tijd en aansluitend.
thailand was prachtig en door de gidsen hebben we alles kunnen zien wat we wilden.Desire Nijssen

15 juni 2026

Beste Desire,

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat u een zorgeloze, heerlijke vakantie in Thailand heeft gehad.

We geven uw complimenten met plezier door aan onze lokale gidsen en partners. Zij zullen er zeker blij mee zijn te horen dat hun inzet uw reis zo bijzonder heeft gemaakt.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in TourCompass. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een volgende, onvergetelijke reis.

Met vriendelijke groeten

Reis Tanzania en zanzibar,

Ik schrijf zelden of nooit recensies,
Wou zeker iets delen na onze vakantie,

We reisden met 4 personen, een koppel vijftigers met 2 volwassen zonen,
Onze reis was eerst een weekje Tanzania, dan een week Zanzibar.

De reis over,trof onze verwachtingen, doch dit is niet de reden van deze recensie,
Want het kan ook foutloze…

Op de laatste dag van onze Safari hadden we een ongeval,

Ons voertuig kreeg een klapband,
Begon te slingeren en botste frontaal op een ander voertuig,

Eerst en vooral veel bewondering voor onze bekwame ranger ( Norah) , ik wil niet denken aan wat er gebeurd zou zijn moest ik aan het stuur hebben gezeten….

Gelukkig was er niet teveel aan de hand, enkel flink dooreengeschud en enkele krassen en oppervlakkige schrammen.

Binnen 20 minuten was er een dokter aanwezig om onze wonden te behandelen,
En binnen het uur stond er een ranger met een ander voertuig klaar om onze reis te kunnen verderzetten.

Verder hebben de mensen van tour compass ( en hun partner Zara) nog enkele malen contact opgenomen om te checken hoe het met ons was….

Vandaar deze review,
Want als alles goed loopt is het makkelijk,
Maar je kan een organisatie pas echt beoordelen als er iets foutloopt…

Wij gaan nog op vakantie met tour compass

15 juli 2026

Beste Filip

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo’n uitgebreide en waardevolle review te delen!

Wat fijn om te lezen dat uw reis door Tanzania en Zanzibar uw verwachtingen heeft overtroffen, en wat bijzonder dat u ondanks het ongeluk op de laatste safaridag met zo veel waardering terugkijkt. Wij zijn enorm opgelucht te horen dat het voor u en uw gezin gelukkig goed is afgelopen en dat er geen ernstige verwondingen zijn overgebleven.

Uw lof voor Norah, onze ervaren ranger, zullen we met veel plezier doorgeven. De kalme en professionele reactie in een angstige situatie laat precies zien waarom we zo trots zijn op de partners waarmee we samenwerken. Ook het team van Zara en onze eigen medewerkers waren oprecht begaan met uw welzijn, en het doet ons goed te horen dat u zich in die momenten goed opgevangen heeft gevoeld.

We zijn heel dankbaar dat u ons dat vertrouwen hebt gegeven en dat we mochten laten zien dat veiligheid, zorg en aandacht voor onze reizigers voor ons altijd op de eerste plaats staan.

Nogmaals dank voor uw warme woorden en uw vertrouwen in TourCompass.

We hopen u en uw familie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een volgende reis, uiteraard met uitsluitend mooie en zorgeloze momenten.

SAFARI TANZANIA/VERBLIJF ZANZIBAR

Vanaf aanvraag van offerte tot einde van de reis werd alles goed opgevolgd.
Met alle vragen kon je terecht en je werd steeds tijdig op de hoogte gebracht van bep.info.
We hebben een prachtige reis gehad die helemaal voldeed aan onze verwachtingen!!

1 juni 2026

Beste Ria,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
Wat fijn om te horen dat u zich tijdens de hele reis goed geïnformeerd voelde en dat u een prachtige ervaring heeft gehad. We zijn blij dat de reis aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij hopen in de toekomst nogmaals een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met warme groet,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.