Touchaiagency Omdömen

TrustScore 4 av 5

Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Touch AI is een Nederlands automatiseringsbureau dat bedrijven helpt slimmer te werken met AI. Wij bouwen geen standaardpakketten, maar maatwerk: we duiken eerst in hoe jouw bedrijf echt werkt, brengen elk proces in kaart en ontwerpen daarna precies de automatisering die de meeste tijd en kosten bespaart. Van een enkele slimme workflow tot een volledig verbonden systeem met eigen dashboard. Waar veel partijen tools verkopen, leveren wij resultaat. Elke oplossing die we bouwen wordt bewezen op echte data van de klant, gekoppeld aan monitoring en pas opgeleverd als hij aantoonbaar werkt. Zo weet je zeker dat een automatisering doet wat beloofd is, ook als het druk wordt. Onze klanten lopen uiteen van vastgoed en energie tot import, export en dienstverlening. Voor hen automatiseren we onder meer mailverwerking, documentintake, data-extractie, leadopvolging, rapportages en persoonlijke AI-assistenten. Steeds met hetzelfde uitgangspunt: de mens beslist, de AI neemt het repetitieve werk uit handen. Touch AI werkt persoonlijk en denkt mee. We zijn kritisch op onze eigen keuzes, wijzen je op risico's en betere alternatieven, en bouwen alleen wat echt waarde toevoegt. Geen loze beloftes, geen onnodige complexiteit. Gewoon automatisering die werkt en meegroeit met je bedrijf.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben via via bij de heren terecht…

Ik ben via via bij de heren terecht gekomen. We hebben samen mijn dagelijkse werkzaamheden onder de loep genomen om het laaghangend fruit te vinden dat valt te automatiseren. Ik heb door de custom back-end dashboarding makkelijk 3 uur per dag terug gewonnen.

3 september 2026

Goede Samenwerking

Sinds een paar maanden begonnen met een samenwerking met Joran en Jesper. We begonnen met een uitgebreide analyse van mijn bedrijfsprocessen en aan de hand daarvan hebben we stap voor stap meerdere processen geautomatiseerd binnen mijn bedrijf. De jongens reageren erg snel en zijn vooral heel duidelijk in hun communicatie. Super tevreden!

28 augusti 2026

Goede aanpak en communicatie

Na een uitgebreide inventarisatie van mijn bedrijf hebben ze een goed systeem opgeleverd waarin mijn leads automatisch gekwalificeerd en geclassificeerd worden. De communicatie met deze heren verloopt soepel en snel.

10 juli 2026

Lees dit

Fijn bedrijf, de jongens werken snel en luisteren geduldig naar wat je wilt bereiken. Ik reageer zelf nooit zo super snel maar gelukkig begrijpen de jongens ook goed dat ik druk ben met bouwen.

Jesper heeft met namen ons het meest ondersteund, goeie kerel die graag zijn werk beoefent.

Ook prijs kwaliteit technisch zijn de jongens een sterker aanrader!

30 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik werk al langeren tijd samen met…

Ik werk al langeren tijd samen met Joran en Jesper en ben erg tevreden over onze samenwerking.

Zij hebben voor mijn bedrijf de aanvragen die binnen komen geautomatiseerd waardoor leads direct worden opgewarmd en we eigenlijk direct een call kunnen plannen.

Eerder waren wij hier ongeveer 1-2 uur per dag mee bezig om de juiste leads te filteren, nu gaat dit compleet automatisch.

Zeker een aanrader!

29 augusti 2026
Logotyp för Touchaiagency

Svar från Touchaiagency

Dankjewel Alec, mooi om te lezen! We werken graag met je samen en kijken uit naar de volgende stappen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.