topplaatje.nl Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij de 1e keer bleek dat de url niet goed gebruikt werd, waardoor de QR code er niet opstond. Netje een reactie van de site en de mogelijkheid om te herstellen. Dat heb ik ook gedaan. Maar bij de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik twijfelde of ik een product moest kopen op deze website. Ik kende deze website nog niet, en na lang zoeken kwam ik erachter dat dit een nieuwe website is. De verwachtingen zijn overtroffen: I... Se mer

Medel

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fout geprint, QR niet zichtbaar, houder niet passend

Dat heb ik ook gedaan. Maar bij de 2e keer (de QR code stond er inmiddels op) de QR op de onderrand, waardoor hij zou verdwijnen in de houder, de houder die niet pastte en de foto was niet compleet geprint.

Weer contact gezocht maar nu geen enkele reactie. Bah!

9 maj 2025

Prima ervaring met topplaatje

Prima ervaring met topplaatje

Aantal producten inmiddels besteld, ik kan niet zeggen dat ik ontevreden ben. Website is stevig vernieuwd en de ontwerptool die ze nu hebben werkt wel lekker eigenlijk!

1 april 2025

Plaatje besteld, nooit ontvangen

Plaatje besteld, betaald maar nooit ontvangen.
Gemaild om te vragen wanneer ik het kon verwachten, aangezien het een cadeautje was --> nooit een reactie ontvangen.
Chat is nooit bereikbaar.
Kortom: NIKS BIJ BESTELLEN.

13 maj 2023

Verschrikkelijk

Verschrikkelijke webshop, iets op 7 februari gekocht en nu is het 20 feb en heb het nog steeds niet binnen. Klantenservice reageert niet meer maar hebben me wel een mail gestuurd dat het verkeerd ging bij DHL en dat ze nog een keer worden aangeboden. Ik wil gewoon me geld terug want dit duurt veel te lang

19 februari 2023

Betrouwbare website

De verwachtingen zijn overtroffen: Ik had een topplaatje besteld (Een spotifynummer op plexiglas; inclusief houten houder). Verzending was netjes; geen beschadigingen en goed ingepakt. Product zag er netjes uit, afbeelding had een goede resolutie.

Een kleine tip voor de 9+ : De QR-code is niet altijd even makkelijk te scannen; en als je deze scant zie je wel eerst de website van topplaatje.nl. Waarom wordt je niet gelijk doorgelinkt naar spotify?

11 oktober 2022

Goed product

Ik heb een product bij topplaatje besteld als verjaardagscadeau. De levering was snel en het product ziet er mooi uit, met een scherpe foto. De jarige was er erg blij mee!

10 februari 2022

Erg tevreden

Erg tevreden! Goeie klantenservice en het product kwam netjes en op tijd binnen.

8 februari 2022

Super bedrijf

Super bedrijf. 30 logo's aangeleverd en vlekkeloos met de juiste content op het plaatje ontvangen. Aanrader voor iederen!

Blij mee!

Vandaag het bestelde product ontvangen! Ziet er fantastisch uit, precies zoals ik in gedachte had. Zal dit zeker bij mijn familie en vrienden aanbevelen. Ik heb in ieder geval een top cadeau voor mijn vriend met Valentijnsdag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuk product en fijne service!

Mooi product en de levertijd was zoals aangegeven! Ik ben er erg blij mee. Ik had een vraag over de leverdatum en werd erg goed geholpen! Ik zou hier absoluut nog een keer bestellen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alles behalve top & slechte service/onbereikbaar

Recent hier een ‘topplaatje’ besteld, op maandag 13 december, bijna 2 weken voor de kerstdagen. Vervolgens een week later 2 tot 3 keer geïnformeerd, bleken er 6 plaatjes niet gedrukt te zijn op de aanmaakdatum. Daarna is het plaatje alsnog verzonden (volgens hen), vervolgens pakketje zoek geraakt bij DHL (ook heel vreemd). Op 24 december bij Topplaatje niemand bereikbaar, alleen in de ochtend een mail dat het waarschijnlijk ging lukken met een kopie naar de track en trace link. Om 11:00 bleek uit de track en trace dat er iets mis was en stagneerde. Nadat ik herhaaldelijk gemaild heb (want telefonisch niet bereikbaar) dat het dus NIET ging lukken, sindsdien 0 reactie meer. Winkels dicht, lockdown dus een kerst zonder fatsoenlijk cadeau. Oplossing die geboden werd ruim NA de kerst was een nieuwe te bestellen met een code. Bij de oude stond in de track en trace ineens dat die retour was gestuurd naar de afzender??? Vervolgens nogmaals aangegeven erg ontevreden te zijn. Uiteindelijk vandaag op 6 (!) januari het topplaatje, weliswaar na heel lang zeuren op z’n minst gratis te krijgen, dan toch ontvangen. Helemaal niet top dus als je het mij vraagt en echt een zeer slechte service.

6 januari 2022

Goede service, mooi resultaat

Bij mijn eerste bestelling ging er iets fout. Foto was niet goed afgesneden en er was een wit balkje te zien, mislukt dus.

Contact opgenomen met de klantenservice en die hebben het opgelost. Ik heb het zelf nog een keer geüpload en zij keken mee of alles in orde was. Top service en een mooi eindresultaat

17 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel lelijk, slechte service.

Helaas niet wat het moest zijn. QR code scant niet. Foto is heel lelijk geworden. Klantenservice is erg asociaal. Product weggegooid. Op etsy een mooie nieuwe besteld.

2 december 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi product, maar slechte QR code

Topplaatje.nl maakt een ontzettend mooi product dat geheel te personaliseren is. De duur van verzending is zoals aangegeven op de website: 4-5 werkdagen voor het verzonden wordt naar DHL en dan nog 1 werkdag voor bezorging door DHL. Tevreden over het product, behalve over de code op het plaatje om het nummer te scannen. Het is geen Spotify code zoals op de foto's wordt aangegeven, maar een QR code. Daarnaast is de QR code heel moeilijk te scannen. Ik zou daarom een plaatje zonder QR code kopen, want op deze manier heeft het geen meerwaarde.

17 oktober 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.