Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Se mer
Företaget har svarat
Perfecte voorlichting, goede service, snel reageren. En ook belangrijk: de scherpste prijs in Nederland voor zover ik die kon vinden. :-) Ik ben zeer gelukkig.
Företaget har svarat
Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel w... Se mer
Företaget har svarat
Prima ervaring. Telefonisch contact was top, vriendelijk personeel, flinke bestelling geplaatst en de dag erna netjes bezorgd. Zeker een aanrader. Bedankt!
Företaget har svarat
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gisteren gebeld of een deel van de bestelling eerder geleverd kon worden. De volgende ochtend gewoon al ontvangen. Top-Service!

Svar från ToneControl.nl
Goede communicatie, bestelling was er uiteindelijk sneller dan verwacht! Top ;)

Svar från ToneControl.nl
Fijne winkel, goede service en aardig personeel. ToneControl hanteert laagste prijs garantie dus je betaald altijd een mooie prijs. De webservice is ook in orde. Dit alles geeft mij een prettige shop ervaring. 5 sterren dus.

Svar från ToneControl.nl
Zoals altijd, top ervaring. Alles snel en in goede staat ontvangen en goed op de hoogte gehouden van de status van de order :)

Svar från ToneControl.nl
Prima webshop met goede service. Alles netjes verpakt.
Gemak dient de mens. Bestelling was weer keurig op tijd (next day).

Svar från ToneControl.nl
Supposed next day delivery is already 2 days late. I needed my equipment for a gig and would have ordered somewhere else if I had known

Svar från ToneControl.nl
De betaling liep eerst wat fout, maar na telefonisch overleg heeft Tommy dit perfect en supersnel opgelost.
Op vrijdag rond de middag besteld en de volgende dag op de middag in huis.
Super service.

Svar från ToneControl.nl
Dit is mijn eerste kennismaking met ToneControl na jaren weer besloten om een dj controller te kopen en was in twijfel welke van de beide de juiste keuze zou zijn. Werkelijk super goed en doorslaggevend advies gekregen waardoor ik dus dezelfde dag besteld heb en de volgende dag in huis! Dankjewel hiervoor en ik heb ondertussen al weer wat uurtjes draai plezier gehad 👊🏼
Samengevat super winkel ruime voorraad snelle levering en top advies en support!!

Svar från ToneControl.nl
Enkele maanden geleden heb ik een Beyerdynamic DT1990 mk1 hoofdtelefoon bij deze zaak besteld. Helaas bizar pech gehad en 2x achter elkaar een defect exemplaar ontvangen.
De klantenservice heeft het probleem echter goed en snel opgepakt en de omruiling(en) meteen geregeld.
Ik ben zeer tevreden over het vriendelijke contact (zowel telefonisch als via de RMA aanvraag / email), de snelheid en het gemak waarmee het probleem opgelost werd.
Telefonisch ook goed bereikbaar, zonder vervelende keuze-menu en/of ellenlang wachten. En dat is voor mij een zéér groot pluspunt.
Gezien mijn super ervaring bestel ik graag weer bij Tonecontrol.
Ik heb hier een DJ mixer gekocht. Nadat ik een hoop negatieve dingen had gelezen over Bax, ging ik eens kijken naar een andere Nederlandse webshop. Tonecontrol had goede reviews, goede prijzen en een breed assortiment.
De levering ging snel, alleen bleek bij aankomst dat de mixer een defect had, 2 knoppen werkten niet goed. Soms deden ze het wel even, dus ik kan me goed voorstellen hoe dit door de kwaliteitscontrole is gekomen. Dit soort dingen zijn helaas onvermijdelijk en zeker niet de fout van de webshop.
De volgende dag heb ik meteen gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg meteen te horen dat ik de mixer kosteloos kon ruilen voor een nieuwe, zoals het hoort. Dit process was transparant en zo snel als redelijkerwijs te verwachten valt. Al mijn vragen werden ook snel en duidelijk beantwoord. Nu, een week later, heb ik een werkende mixer thuis.
Prima webshop dus!

Svar från ToneControl.nl
Top geholpen met mijn aankoop.
Verkoper nam echt de tijd voor mij.

Svar från ToneControl.nl
Vriendelijk personeel en snelle service. Snelle bezorging van wat ik nodig had.

Svar från ToneControl.nl
I have bought many gears from Tonecontrol several times and they are very reliable and committed. They also provide in3 payment option which is very needed for independent musicians like me!

Svar från ToneControl.nl
Best shop ever! The guys are always helpful!
Great service ,fast delivery and good prices comparing with what is on the market!
I bought so far many times and I will definitely buy again in the future!🥳

Svar från ToneControl.nl
was opzoek naar een gecombineerde aankoop, meerdere bedrijven aangeschreven.
Dit bedrijf reageerde snel en had een goed voorstel, en hierbij het voordeel dat zij alles op voorraad hadden en dus geen na leveringen.
Bestelling was snel gedaan via een speciale link
levering was de volgende dag binnen
Goed verpakt en via de PostNL en hun updates duidelijk wanneer het pakket zou komen

Svar från ToneControl.nl
Super geregeld, koste me totaal geen moeite, en ik heb een fantastisch keyboard van M-audio binnengehad, getest en werkt als een zonnetje! dus 0 klachten en alleen maar lof!

Svar från ToneControl.nl
Steeds correcte prijzen en de levertijden die vermeld worden bij een artikel zijn steeds juist, geen stockbreuken zoals ik vaak bij andere handelaars ervaar 🧐

Svar från ToneControl.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.