Gezien dat de besteling in België is geplaatst ben ik zeer tevreden hoe men de bestelling verwerkt heeft en netjes op tijd is verzonden.

Nice site, quick research also. They have also a good delivery time. I'm verry happy with this site. After my good order they can get also a positive reaction.

top tv de tv aangesloten op de xbox serie x en de game zei game mode on dat betekent dat het nog realisties is waarvoor ik de tv heb gekocht.

Hogedrukreiniger besteld. Deze is snel geleverd en voor een goede prijs. Was stevig verpakt en werkt uitstekend

1. Online-marknadsplats
  2. Butik

Tomybazaar is the e-commerce platform in Belgium . The platform offers its customers the widest product selection, availability, best pricing and delivery, with the purpose of making their lives easier. Tomybazaar offers over 32 thousand products in more than 50 categories, ranging from electronic products to cosmetics, from kitchen utensils to fashion.

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, snelle levering.

25 oktober 2023

Svar från TOMYBAZAAR

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen dat u uw product op mooie en gezonde dagen gebruikt.

perfect

perfecte levering. Goede kwaliteit van product. Niets op aan te merken

28 september 2022

Product naar verwachting

Product naar verwachting. Verzending en vooral verpakking super !

22 september 2022

Prima printer

2 juni 2022

top tv

top tv

30 maj 2022

Svar från TOMYBAZAAR

Gezien dat de besteling in België is…

30 maj 2022

Hogedrukreiniger

13 maj 2022

Svar från TOMYBAZAAR

Blij met de snelle levering

Blij met de snelle levering, Top :(

29 april 2022

Svar från TOMYBAZAAR

Het product is kapot geleverd

Het product is kapot geleverd. de doos was zwaar beschadigd en alle beschermende piepschuim in de doos ook

20 april 2022

Svar från TOMYBAZAAR

Het spijt ons voor deze slechte ervaring op het moment van levering.

We hebben uw retourverzoek ontvangen voor het artikel op 16 april . We hebben u productruil en geld-terug-opties aangeboden om het probleem op te lossen. We hopen dat u tevreden bent met onze oplossing.

Bedankt voor het beoordelen van ons.

Vlotte levering en goede service

Vlotte levering en goede service. Reageren bij vragen op een professionele manier.

netjes afgeleverd.

Svar från TOMYBAZAAR

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We willen dat u uw product op mooie en gezonde dagen gebruikt.

Prima apparaat

Prima apparaat, levering snel genoeg.

Snelle verzending

Snelle verzending. Alles is netjes verlopen,.

Svar från TOMYBAZAAR

Het snel beantwoorden van mijn mails!

Het artikel liet wel lang op zich wachten maar na een mail werd er snel actie ondernomen!
De mail werd ook nog eens tot 2x toe snel beantwoord!
Kort daarop kon ik de printer ontvangen.
Heel fijn!

2 mars 2022