ToGetKey Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

1. Spelföretag
  2. Programvaruföretag

Welcome to ToGetKey – Less guesswork, more gaming. ToGetKey is a secure, digital storefront built by players, for players. We provide instant digital delivery of authentic game keys, gift cards, and software licenses across all major platforms, including Steam, Xbox, PlayStation, and Nintendo. Why choose ToGetKey? Verified Authenticity & Zero Noise: Unlike chaotic, multi-seller marketplaces, we operate a clean and direct storefront. There are no hidden buyer fees, no unwanted insurance add-ons, and no confusing surprises at checkout. Massive Catalog, Competitive Prices: Get better-value offers across an extensive database of genres - including Action, RPG, Strategy, Adventure, and MMOs - without compromising your security. Upfront Product Details: We stay completely transparent. Every product page explicitly highlights the platform, edition, region, and language restrictions so you know exactly what you are buying before checkout. Instant Delivery: No physical shipping, no waiting. Your digital codes are sent straight to your email immediately after checkout so you can move right to activation. Customer satisfaction is our core focus. If you have questions about region compatibility or need assistance with key activation, our support team is ready to help ensure a smooth path from discovery to in-game.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

1 omdöme

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Szukałem klucza do gry w dobrej cenie i…

Szukałem klucza do gry w dobrej cenie i trafiłem na ToGetKey. Na początku trochę się wahałem, bo na innych stronach marketplace łatwo naciąć się na złe regiony albo ukryte opłaty, ale tutaj cały proces był super przejrzysty. Informacje o platformie i regionie są widoczne od razu, płatność przeszła bez problemu, a klucz dostałem na maila dosłownie chwilę po checkoutcie. Aktywacja na Steamie poszła od strzała. Na pewno wrócę po kolejne gierki! Polecam.

26 april 2026
Logotyp för ToGetKey

Svar från ToGetKey

Cześć!
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Ogromnie się cieszymy, że Twoje pierwsze zakupy u nas były w pełni udane i bezstresowe!

Dokładnie z myślą o takich sytuacjach budowaliśmy ToGetKey. Doskonale wiemy, jak irytujące potrafią być ukryte opłaty czy niejasne informacje o regionach na innych stronach, dlatego u nas wszystko podajemy czarno na białym. Cieszymy się, że klucz dotarł błyskawicznie, a aktywacja na Steamie przebiegła bezproblemowo.

Do zobaczenia przy kolejnych zakupach – nowe gierki już na Ciebie czekają! Udanej zabawy! 🎮

Zespół ToGetKey

________________________________________________________________

Hi there!
Thank you so much for such kind words. We are absolutely thrilled to hear that your first shopping experience with us was completely successful and stress-free!

This is exactly why we built ToGetKey. We know perfectly how annoying hidden fees or confusing region info can be on other sites, which is why we make sure everything is completely transparent here. We are glad your key arrived instantly and the Steam activation went smoothly.

See you next time you're looking for new games - we've got plenty waiting for you! Have fun gaming! 🎮

The ToGetKey Team