Hele vriendelijke gedreven jongeman.. Die service en kwaliteit hoog heeft staan. Neemt de tijd voor dingen uit te leggen. Ik heb in ieder geval een vaste plek gevonden om naar toe te gaan als er ie... Se mer
Det här tycker kunderna
Heel transparant naar de klant toe en een hele fijne jongeman die de juiste kennis beschikt om de upgrades voor de joysticks uit te laten voeren. PlayStation ook een grondige schoonmaakbeurt laten d... Se mer
Top service en communicatie. Afspraak op maandag gemaakt voor mijn ps5, schoonmaken + liquid metal vervangen. Ik kon dinsdag langskomen en donderdag weer ophalen. Via app Gio benaderd en kreeg ge... Se mer
Heb mijn controler laten maken en upgraden tmr sticks en mouse clicks Laten plaatsen. Is helemaal super geworden. Goede service en contact kunnen maken. Makelijk in verzenden en terug ontvang... Se mer
Kontaktuppgifter
Vlaardingweg 62, 3044CK, Rotterdam, Nederländerna
- Info@today2repair.nl
- today2repair.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gio heeft snel en gedegen de HDMI-poort…
Gio heeft snel en gedegen de HDMI-poort van mijn PS5-Pro hersteld

Super service
Super service! Snelle reactie en fijne communicatie, ook top dat je mag/kan meekijken wat er aan je apparatuur gedaan wordt

Svar från Today2repair
Gio heeft mij geholpen met mijn ps5 en…
Gio heeft mij geholpen met mijn ps5 en controller. Snelle service echt een aanrader super klantvriendelijk

Svar från Today2repair
Goede ervaringen met snelle service
Mijn ps5 was in mijn gedachten niet meer te redden, maar dankzij Gio van today2repair is die weer als nieuw. Goede ervaring met snelle service.

Prima
Aardige jonge man, levert goed werk. Niet het aller snelst, maar dat is niet erg.

Svar från Today2repair
Contact gehad en gelijk goeie uitleg…
Contact gehad en gelijk goeie uitleg gekregen en netjes contact met elkaar over wat er gaat gebeuren super service en klantvriendelijk zeker een aanrader

Svar från Today2repair
Inmiddels al drie controller s laten…
Inmiddels al drie controller s laten behandelen door Gio, met hallfex werkt gewoon perfect! Reparatie verloopt snel terugsturen ook dat is wel fijn.

Top service
Werd en goed geholpen met mijn controller met Stickdrift. Ik kon na 3 dagen alweer gamen zonder probleem. En kreeg gedurende de 3 dagen updates. Top service!

Zeer goede ervaring!!
Zeer goede ervaring!!
Goed gerepareerd vriendelijk te woord gestaan!

Echte aanrader
Goede communicatie en service !
Gio doet wat hij je beloofd een Quick fix met kwaliteit. En ook nog eens betaalbaar !

Snelle service
Het scherm van me telefoon was stuk,ik werd direct geholpen. Heb me telefoon achtergelaten en kon hem aan het eind van de dag gelijk weer ophalen.

Goede en snelle service
Goede en snelle service! Mijn PlayStation is vakkundig gemaakt en tegen een betaalbare prijs. Zeker een aanrader!

Top ervaring
Top ervaring, snelle service en alles werkte na reparatie!

10/10 experience
Top service, erg professioneel en bovenal een erg vriendelijke man. PS5 gebracht voor 2 aandachtspunten, binnen een dag kon ik het weer ophalen. Zal binnenkort langskomen voor mijn stickdrift. Erg tevreden!

Top Gio
Snel en goede reparatie! Iemand die echt z’n vak verstaat. Enorm aardig en legt alles ook vriendelijk uit. Echt een topper

Top service
Top service, super netjes in omgang en goed resultaat!

Top reparateur!
Top bedrijf ik kon gelijk terecht met mijn probleem voor mijn ps5 controller en ook nog eens voor een mooie prijs ! Bedankt voor het helpen gio !

Baas
Top service, vriendelijk, snel en gefixt wat wil je nog meer

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.