Förbeställde Agnetha Fältskogs nya…
Förbeställde Agnetha Fältskogs nya skivsläpp men både cd, lp, etc. Det skulle beräknas komma den 13/10. 2 dagar innan releasen så får vi ett mail om att det är försenat, sen ser man på facebook o andra sociala medier att folk fått sina skivor inklusive affärer, skriver in o får ett svammelsvar att de ska skickas så fort de kommer in, läste deras förra sida TM.com som de lade ner att de är värdelösa på kundservice. Hoppas Agnetha får nys om detta o byter bolag omgående!! Vad är det för vits att förbeställa eg.
Nu påstår de att jag fick välja när jag skulle få varan vilket är en lögn, det fanns inte ett enda val när vi skulle checka ut- jo, jag kunde få det hemskickat isållet för postbox och även om det mot förmodannskulle finnas så var ju produkten slut ändå så det är rent skitsnack. 2 dagar innan fick jag ett mail som sa att vi inte kunde få leverans för ni hade slut i lager. 13 okt var erat bud när produkterna skulle skeppats iväg och vara kund tillhanda. Hoppas Agnetha få veta hur uselt ni behandlar kunder! läste även på gamla hemsidan massor av gammalt groll man ignorerat. Så mycket skitsnack, erkänn när ni gjort fel!

Svar från Townsend Music Ltd