Ik heb het kabelslot gekocht in de pre sale. Telkens is het slot opnieuw aangepast en daar kreeg ik ook keurig een mailtje over. Ik denk dat ik te ongeduldig was. Het resultaat is een supermooi slot... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ik gebruik mijn slot tijdens rondritten met mijn kleine Honda-monkey om hem tijdens stops ergens aan vast te maken. Dit om te vermijden dat deze 125cc moto, die slechts 105 kg weegt, in een camionette... Se mer
Technologisch pareltje maar wat gewenning nodig.
Na ontvangst direct in gebruik gesteld. Werkt perfect het slot is zeer solide, soepel hanteerbaar en de vormgeving ziet er zo goed uit dat je er met plezier naar kijkt. Direct antwoord bij vragen d... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
We exist to provide peace of mind through innovation: delivering user-friendly, high security smart locks that finally match the modern day eBike.
Kontaktuppgifter
Randstad 21 39, 1314 BG Almere, Almere, NederlÀnderna
- +31 36 751 94 00
- info@tmdlocks.com
- tmdlocks.com
Technologisch pareltje
Technologisch pareltje maar wat gewenning nodig.
Uitstekend slot
Uitstekend slot, vernieuwend door gebruik van een app, prettig in gebruik.
Prachtig, sterk en modern slot
Een prachtig, sterk en modern slot. Een zeer stevig en veilig slot zonder het gebruik van een sleutel. Mooie app, en makkelijk te bedienen
Zeer degelijk en mooi afgewerkt slot
Zeer degelijk en mooi afgewerkt slot, zeer gemakkelijk in gebruik. Top product
Een vooruitstrevend slot
Een vooruitstrevend slot, licht en toch erg veilig.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.