Tjommi Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig god opplevelse av Tjommi. Var noe usikker på å gi dem tilgang til mailen min, men dette viste seg å være lurt. Tjommi fant kvitteringer med en gang og de sendte en forespørsel til Zalando innen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mer

Företagsinformation

1. E-handel

Skrivet av företaget

Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjelper meg med å spare pengar.

Hjelper meg med å spare pengar/få tilbake pengar når eg har handla klær og prisen går ned etter kjøpet. Prismatch altså. Digger Tjommi. Fortsett det gode arbeidet Tjommi ™️!

17 januari 2022

Svar från Tjommi

Tusind tak - det er vi mega glade for! :-)

Genial opfindelse

Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken altså nu var på tilbud. Zalando svarede tilbage, at de ville overføre differencen, de penge modtog jeg efter et par dage helt uden at røre en finger!
Kan klart anbefales, da man ikke selv behøver gøre andet end at shoppe;)

17 januari 2022

Svar från Tjommi

Tak Agnes. Og ja god arbejdsdeling: Du shopper løs uden bekymring og vi tjekker bagefter, at du har fået den bedst mulige pris. Happy Shopping fra Team Tjommi.

Super fedt koncept

Super fedt koncept, har allerede sparet 200kr på bare 2 uger

7 januari 2022

Svar från Tjommi

Tak for 5 dejlige stjerner Malthe. Vi glæder os på dine vegne. December var ny rekort for os hvad angår penge tilbage til vores brugere :-).

Genial app!!

Genial app!!! Har fått igjen penger på både kjøleskap og fryseboks i løpet av det siste året. Begge kjøpt hos power.

6 januari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu har jeg skrevet til jer

Nu har jeg skrevet til jer. Men det var ingen hjælp..
jeg har slet ikke fået nogen penge retur. Men alligevel kan i sagtens trække jeres 25% ud..

Efter jeg har skrevet siger i jeg skal tjekke min konto igen?
Hvordan får jeg min “refunderet” penge, og hvordan får jeg penge igen?

Hvis jeg får hjælp laver jeg en opdatering..

(Opdatering: jeg skrev selv til forretningen og de kunne godt se fejlen. Jeg har sendt mine oplysninger igen.
Men det er mig der har misforstået konceptet så. Jeg troede i refunderede pengene og i det beløb havde fratrukket jeres del.
Alt skulle være på sin plads. Og i har været søde at refundere jeres procent. Dette behøvede i dog ikke. God service😄)

6 januari 2022

Kære Pernille.
Tak for din feed back og de pæne ord i opdateringen. Ja det er butikkerne og ikke os der refunderer vores brugere.
Mvh fra team Tjommi

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fik penge retur!

Meget fint at kunne få nogen penge retur!

27 december 2021

Svar från Tjommi

Hej Marie. Tak for fire fine stjerner. Hvordan gør vi os fortjent til den femte? Vi vil meget gerne have din feed back på det her eller direkte via appen.
Mange hilsner fra Team Tjommi.

Det fungerer super godt

Det fungerer super godt!
De klarer det hele for dig, jeg sparede 110kr på julegaverne

26 december 2021

Svar från Tjommi

Hej Mathias. Tak for rosen og til lykke med de 110 kr., som du sikkert kan bruge til noget rart. Vi glæder os til at hente flere besparelser til dig - måske nogle af julegaverne falder i pris i disse dage og så er vi på pletten.
Hilsen team Tjommi

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mistet penge

Konceptet er godt, men jeg har kun prøvet at de har fundet rabat på varer som jeg har returneret et par dage før og så har jeg kun mistet penge på det fordi de tager 25% i findeløn.

25 december 2021

Hey Frederik!

We've looked into your situation and have decided to refund the finder fees on these purchases.

Our goal is to save our users money, but we currently don't track if a product has been returned to the store, in these cases, we usually refund the finders fee as we don't you end up with a net loss.

We hope to automate this process next year, as we don't want to overcharge our users and leave them out to dry.

My apologies for the mixup and hope to see you back in the app at a future time :)

Have a great XMAS and a Happy New Year!

Fantastisk app!

Velfungerende app. Sker automatisk, man skal intet gøre selv😄

25 december 2021

Svar från Tjommi

Tak for rosen Camilla. Ja Tjommi leder efter prisfald på dine vegne EFTER du har købt en varer. I disse dage finder vi rigtig mange prisfald på julegaver, der nu er kommet på udsalg. Vi glæder os til at skaffe vores brugere nogle penge tilbage.

Fantastisk

Det er skønt at man ikke skal løfte en finger for at spare penge. Kan varmt anbefales

23 december 2021

Svar från Tjommi

Tak Rebecca. Kan forsikre dig for at vi har haft travlt med at skaffe penge tilbage til mange hundrede brugere på det sidste.

God😍

God hjemme side

22 december 2021

Svar från Tjommi

Tak for det Freja. Og til orientering findes vi også som app :-).

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig god service....

Rigtig god service..... nemt og uden problemer!

22 december 2021

Svar från Tjommi

Tusind tak for den god anmeldelse. Hvad skal vi gøre anderledes for at fortjene alle 5 stjerner?

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.