Veldig god opplevelse av Tjommi. Var noe usikker på å gi dem tilgang til mailen min, men dette viste seg å være lurt. Tjommi fant kvitteringer med en gang og de sendte en forespørsel til Zalando innen... Se mer
Företaget har svarat
Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mer
Företaget har svarat
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mer
Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!
Pilestræde 28 A, 1112 , København , Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hjelper meg med å spare pengar/få tilbake pengar når eg har handla klær og prisen går ned etter kjøpet. Prismatch altså. Digger Tjommi. Fortsett det gode arbeidet Tjommi ™️!

Svar från Tjommi
Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken altså nu var på tilbud. Zalando svarede tilbage, at de ville overføre differencen, de penge modtog jeg efter et par dage helt uden at røre en finger!
Kan klart anbefales, da man ikke selv behøver gøre andet end at shoppe;)

Svar från Tjommi
Jeg fik et gavekort til Elgiganten på 500kr fordi Tjommi fandt en bedre pris på den skærm jeg købte
Super fedt koncept, har allerede sparet 200kr på bare 2 uger

Svar från Tjommi
Genial app!!! Har fått igjen penger på både kjøleskap og fryseboks i løpet av det siste året. Begge kjøpt hos power.
Fantastisk app👌👌Bra at kvitteringer er samlet på ett sted og at alt går automatisk fra min Mail 🌸🌸 Hele familien har lastet den ned. Flere har fått penger igjen etter at varene har gått ned i pris.
Nu har jeg skrevet til jer. Men det var ingen hjælp..
jeg har slet ikke fået nogen penge retur. Men alligevel kan i sagtens trække jeres 25% ud..
Efter jeg har skrevet siger i jeg skal tjekke min konto igen?
Hvordan får jeg min “refunderet” penge, og hvordan får jeg penge igen?
Hvis jeg får hjælp laver jeg en opdatering..
(Opdatering: jeg skrev selv til forretningen og de kunne godt se fejlen. Jeg har sendt mine oplysninger igen.
Men det er mig der har misforstået konceptet så. Jeg troede i refunderede pengene og i det beløb havde fratrukket jeres del.
Alt skulle være på sin plads. Og i har været søde at refundere jeres procent. Dette behøvede i dog ikke. God service😄)

Det fungerer super godt!
De klarer det hele for dig, jeg sparede 110kr på julegaverne

Svar från Tjommi
Konceptet er godt, men jeg har kun prøvet at de har fundet rabat på varer som jeg har returneret et par dage før og så har jeg kun mistet penge på det fordi de tager 25% i findeløn.

Svar från Tjommi
Velfungerende app. Sker automatisk, man skal intet gøre selv😄

Svar från Tjommi
Genial app som sørger for å følge opp prisløftene til ulike butikker. Gi appen tilgang til eposten din og den fikser resten
Det er skønt at man ikke skal løfte en finger for at spare penge. Kan varmt anbefales

Svar från Tjommi
Rigtig god service..... nemt og uden problemer!

Svar från Tjommi
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.