Fantastisk god kontakt med Katrine! Stort Tak ! Personalen var meget dygtige , søde, selvgående, diskrete og professionelle! ❤️ Jeg og os allesammen på festen var virkelig fornøjede og glade. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi havde hjælp af 2 søde piger fra Tjenerskolen til en 165 års fødselsdag for min far og mand. De kom til tiden . Og de var meget imødekommende initiativrige og professionelle. De sørgede for at vi k... Se mer
Vi havde besøg af 2 rigtig søde piger fra Tjenerskolen til min datters konfirmation. Det var skønt at jeg kunne nyde tiden sammen med vores gæster. Blev ringet op et par dage før arrangementet, hvor... Se mer
Vi fik rigtig god hjælp af teamet fra Tjenerskolen til vores søns fødselsdag med 80 gæster. Det fungerede hele vejen igennem lige fra planlægning til afvikling. Vores fire hjælpere var virkelig gode t... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi leverer serveringspersonale som brænder for at yde en god service.
Kontaktuppgifter
Nyhavn 16, 1051, København , Danmark
- Info@tjenerskolen.dk
- tjenerskolen.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service!
Fantastisk service i hele processen fra planlægning til fest! Tjenerne var topprofessionelle og meget fleksible og sørgede for at vi fik lige den fest vi havde drømt om. Kan kun anbefale at hyre serveringspersonal fra Tjenerskolen!
🥳🥳🤩🤩
Professionel, kompetent og nærværende samarbejdspartner!
Tjenerskolen med Katrine i spidsen er alle pengene værd!
Ærgerligt man kun kan give 5 stjerner
Har brugt Tjenerskolen i forbindelse med mit event. Det virkede upåklageligt, og de tre søde piger havde et stort overblik over hele festen. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. Kan klart anbefale dem!
Bryllup
Booket 3 til vores bryllup
Har intet andet at skrive ud over de var super professionelle på alle måder!
vil helt sikkert sige andre kan bruge dem 🤩💖🥂 og vi skal da også bruge dem når vores døtre skal konfirmeres!
1000 tak for at være med til at gøre vores dag så perfekt
Dygtig og kæmpe hjælp!
Vi fik hjælp til en barnedåb, og de to tjenere, som kom, var en kæmpe hjælp! Gæsterne blev taget godt i mod, og der manglede aldrig noget på bordene! De var vildt dygtige og i godt humør!
Fik rigtig god og kompetent hjælp til…
Fik rigtig god og kompetent hjælp til vores private fest. Der blev taget sikker hånd om både gæster og det praktiske med oprydning osv. Dejligt at alt var i gode hænder. Vi vil helt sikkert bruge tjenerskolen igen.
Tjenerskolen reddede mit arrangement
Tjenerskolen reddede mit arrangement, da vi dagen før stod uden praktiske hænder. Ikke alene trådte Frederik til med kort varsel, men der var simpelthen super betænksomhed igennem hele aftenen. En kæmpe tak herfra :-)
Tjenerskolen gjorde brylluppet til en…
Tjenerskolen gjorde brylluppet til en fantastisk oplevelse, så vi vil varmt anbefale dem.
Jeg bestilte to tjenere gennem…
Jeg bestilte to tjenere gennem tjenerskolen til at servere og lave drinks til min fødselsdag. De var super dygtige og ejeren kom selv ud og hilste i løbet af dagen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.