TI SENTO Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Heel blij mee. Elke aankoop is een succes. Mooi, netjes verpakt. Snelle levering en goed geïnformeerd ivm levering. Het is plezier om hier iets te kopen. Heel goede kwaliteit. Zeker interessant v... Se mer

Ik ben ontzettend tevreden over de customer care van Ti Sento! Nadat ik een steentje uit mijn ring was verloren, werd mijn ring zonder problemen vervangen. De service was heel goed en snel. Ik ben sup... Se mer

Ik ben superblij met mijn juwelen van Ti Sento. Goede prijskwaliteit. Snelle levering bij online bestelling. Mooi en netjes ingepakt Krijg steeds complimenten over mijn sierraden. Kortom ik ben... Se mer

top kwaliteit en mooie sierraden, koop dit al jaren en krijg ze ook kado van kinderen en echtgenoot omdat ik ze ze mooi en kwalitief vind. na 20 jaar dagelijks dragen blijven de stenen mooi en het go... Se mer

1. Smyckesdesigner

Discover TI SENTO – Milano’s exceptional jewellery collection. Mix and Match to create your own look. Free shipping - Free returns* - 30 days no questions asked returns – Gift wrapped with love. Types: Rings, Stackable rings, Bracelets,...

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

148 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top service !!!

Oorbellen waren stuk na 15 maanden. Mailtje gestuurd met foto's. Direct een mail terug gekregen. Het advies was de oorbellen met kassabon te sturen naar Ti Sento. Dit gedaan, binnen een week het antwoord dat ik nieuwe oorbellen ga ontvangen. Wat een top service!!!!

24 mars 2026

Timeless Sparkle and a Perfect Fit ✨

This fine tennis bracelet is simply stunning. It fits perfectly on the wrist, feels comfortable all day, and catches the light beautifully. The design is elegant and timeless, making it a perfect addition to my existing jewelry. It complements my arm stack in the most effortless and harmonious way. I couldn’t be happier with it.

23 mars 2026

Slechte klantenservice

Nou nee, voor mij geen TiSento meer! Ik hou niet van een klantenservice die niet de moeite neemt om te antwoorden, zelfs niet na 3 verstuurde emails.
De fout van hun kant was dat ze het bestelde sale product als brievenbus pakketje zouden opsturen, zoals op de site vermeld. Nee dus, naar een PostNL punt alwaar ik het niet kon ophalen. Excuses? Nee hoor, helemaal niets! Niet klantvriendelijk en schaadt het vertrouwen van de klant!

17 februari 2026
Logotyp för TI SENTO

Svar från TI SENTO

Beste Margaretha,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Dat is uiteraard niet wat wij willen uitstralen en wij betreuren het oprecht dat u dit zo heeft ervaren.

Ik heb direct in ons systeem gekeken, maar kon op uw naam helaas geen e-mails terugvinden. Dat betekent uiteraard niet dat uw bericht niet is verstuurd, maar wij ontvangen uw klacht graag alsnog zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken. Wilt u uw bericht en eventuele gegevens sturen naar wecare@tisento-milano.com? Dan kijken wij dit direct voor u na.

Wat betreft de verzending: sale-items worden inderdaad als brievenbuspakket verzonden en worden normaal gesproken ook in de brievenbus bezorgd. Helaas hebben wij geen directe invloed op de keuze van de bezorger wanneer deze besluit het pakket bij een PostNL-servicepunt af te leveren. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u ongemak heeft veroorzaakt.

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, zetten wij uw klacht ook door naar de vervoerder zodat dit intern kan worden opgepakt.

Wij hopen alsnog van u te horen, zodat wij dit netjes kunnen afronden.

Met vriendelijke groet,

TI SENTO

Goede juwelen

Deze ring straalt een subtiele luxe uit dankzij de combinatie van zilver, roségoud en geelgoud. De drie tinten vloeien mooi in elkaar over, waardoor de ring zowel modern als tijdloos oogt. Het is een mooi ontwerp waardoor je hem makkelijk combineert met andere sieraden of als blikvanger solo draagt. Kort samengevat: een stijlvolle, veelzijdige ring die elegantie uitstraalt.

De prijs/kwaliteit is zeer goed.
Snelle en correcte levering.
Zeer tevreden koper.

24 februari 2026

Heel duidelijke website

Heel duidelijke website
Geen verborgen keuzes of push naar vervelende zijtrajecten
Super correct en snel geleverd
Gemakkelijke betaling
Info voor eventuele retour zonder nonsens direrct mee geleverd.

Waren alle webwinkels maar zo.

19 februari 2026