Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Se mer
Det här tycker kunderna
(English below) De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het con... Se mer
Företaget har svarat
Beide platen waren behoorlijk beschadigd. Er zaten putten in, en twee hoeken waren beschadigd. Ook de verpakking (plastic hoes waar ze in zaten), was kapot. Maar na te zijn gebeld door het bedrij... Se mer
De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Schaarweg 2, 8325DC, Vollenhove, Nederländerna
- 0318 24 00 65
- info@timmerpaneel.nl
- timmerpaneel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Belde me de volgende dag al op of het uitkwam dat ze over een uur de bestelling al kwamen brengen. Beter kon niet.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Panelen zijn goed recht en worden netjes in plastic verpakking geleverd. Her en der wat zaag/frees putjes, maar die zijn makkelijk te plamuren.
Goed
In het begin wat stroef qua het verkrijgen van contact, maar waren op vakantie. Werd netjes voor geëxcuseerd.
Levering afspraak maken ging niet vlekkeloos, onbekend of dat aan de transporteur ligt of niet.
Bij de levering zat er een beschadiging op een paneel. Deze is netjes vergoed.
De panelen zijn verder van goede kwaliteit.
Het liep even mis met het ophalen van de panelen. Maar uiteindelijk is het goedgekomen en heb je een goede service verleend. Dank je wel hiervoor! We komen graag weer terug als we weer wat nodig hebben.
1 paneel te weinig
Ik had 5 timmerpanelen besteld , echter er stonden er maar 4 klaar. Er werd gelijk een ander paneel op maat afgezaagd. Super service.
Goede panelen geleverd met een vriendelijke bezorger …
Goede panelen geleverd met een vriendelijke bezorger
De levering stond eerst op afhalen
De levering stond eerst op afhalen, terwijl ik liever aflevering had. Na een mailtje was het snel geregeld en de panelen werden goed verpakt afgeleverd.
De timmerpanelen die ik hier heb…
De timmerpanelen die ik hier heb gekocht waren van goede kwaliteit. De communicatie met het bedrijf verliep prima!
Netjes en vakkundig
Sinds Jasper dit bedrijf heeft overgenomen is het ook mogelijk om je timmerpanelen op maat te laten zagen!
Er wordt netjes en vakkundig geleverd en gewerkt én je wordt vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk, zeker voor zelfstandige ondernemers en (grote) bedrijven. Een aanrader dus!
Fijn geholpen en goede service!
Zeer goede ervaring!
Snelle reacties, keurige levering en alle panelen netjes verpakt en goede kwaliteit. Zeer goede ervaring!
super snelle levering.
Prettig contact
Het is een goede leverancier. Goed product voor een scherpe prijs. Het contact bij het ophalen was goed.
Produkt super snel geleverd
Produkt super snel geleverd, zondag avond besteld en maandagavond geleverd,met een prima kwaliteit,
De communicatie met timmerpaneel.nl verloopt ook heel soepel en correct.
Hele goede service
Hele goede service, wij konden helaas op donderdag niet terecht omdat ze even te weinig personeel hadden en daarom boden ze aan om het savonds gratis bij ons te bezorgen. Helemaal top
Een bedrijf met “ouderwets” goede…
Een bedrijf met “ouderwets” goede service. Bestelling werd met een spoedlevering bezorgd. Ze belden voor een bezorgdtijd. Ik kwam erachter dat ik per ongeluk paar planken te weinig had besteld. Mijn fout. Maar ze waren bereid om even een paar planken bij te halen! Fantastisch. Dik tevreden!
goede prijs kwaliteit verhouding
Ik heb al meer panelen gehad van dit bedrijf, prima panelen en goedkoper als in de bouwmarkt, ook is de keus uit de verschillende maten groter als elders.
Panelen stonden netjes op maat gezaagd klaar.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.