Een aantal malen al bij TT blouses besteld. Dat verliep allemaal keurig. Voor een betaalbare prijs mooie merkkleding, weet wil je nog meer! Nu de site is vernieuwd, vind ik alle info er nog beter op s... Se mer
Det här tycker kunderna
Zeer tevreden met mijn aankoop van de kleding! 😊 Alles was precies zoals beschreven in de advertentie: de kleding verkeert in een hele mooie en verzorgde staat, zonder verrassingen. Je merkt met... Se mer
Verkoop van authentieke truien in perfecte staat. De truien zien er echt heel kwalitatief en netjes uit! Fijne communicatie en snelle levering. Ik kan maar 1 ding zeggen, hele fijne service! Wij zulle... Se mer
Bought from them though vinted, they discounted for me when I bought two items. I bought two rugby long sleeve shirts, they were top notch quality, washed well before delivered, and delivered quick. I... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Timeless Treasury is ontstaan vanuit de behoefte naar een centraal verkooppunt voor exclusief Ralph Lauren kleding en accessoires. Ons aanbod is nieuw, gedragen en vintage, maar met de garantie dat alle aangeboden items authentiek en in (hele) goede conditie zijn. Ontdek het exclusieve aanbod van Timeless Treasury waar kwaliteit, stijl en authenticiteit samenkomen.
Kontaktuppgifter
Nassausingel 26, 4811DG, Breda, Nederländerna
- 0636120294
- info@timelesstreasury.nl
- timelesstreasury.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onlangs een prachtige Ralph Lauren…
Onlangs een prachtige Ralph Lauren quarter zip gekocht via Timeless Treasury en ik ben er ontzettend blij mee! Wat erg hielp, was het duidelijke maatadvies bij het artikel – dat heeft me geholpen om de juiste keuze te maken. De pasvorm is perfect en de service was top. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle kleding én goede begeleiding bij het kiezen.
Zeer vriendelijke klantenservice
Zeer vriendelijke klantenservice. Prima kwaliteit linnen shirt besteld en snel binnengekregen. Fijne ervaring.
Zeer professioneel (website etc.)
Zeer professioneel (website etc.). Geen vertragingen gehad
Heel fijn bedrijf
Vriendelijk, korte lijntjes, eerlijk en prima product. Aanrader!
Product precies zoals beschreven
Product precies zoals beschreven, zeer transparante en heldere communicatie.
snel geleverd zoals afgesproken en…
snel geleverd zoals afgesproken en kwaliteit is prima.
Prachtig Jack besteld
Prachtig Jack besteld. Super snelle levering! Kan de website zeker aanraden.
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website
Scherpe prijzen voor hele nette kleding
Super netjes verpakt verzonden
Kleding is schoon en ruikt lekker bij bezorging.
Super tevreden
Super tevreden, ziet er heel netjes uit en heel snel geleverd .
Zo als het op de site staat ziet het er ook uit 👌
Prettig en fijn geholpen
Prettig en fijn geholpen. Netjes afgeleverd en het kledingstuk zoals omschreven. Zeer tevreden.
Ralph Lauren trui met rits
Product zoals omschreven op de website. Trui is in erg goede conditie en snelle levering!
Hemden voldoen aan verwachting
Hemden voldoen aan verwachting. Snelle verzending. Ook communicatie verliep goed met eigenaar.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.