Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I was asking for a very simpel tattoo. Just 6 different Numbers… But the result was not good.. the first number is not aligned at all to the rest 5 Numbers… But yes 1000kr for that is very disapointin... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var endnu engang i Timeless Art, denne gang for at få en tatovering på underarmen af Ellen. Hun var meget omhyggelig i forhold til design og placering, og det var en virkelig hyggelig session! Jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Se mer

Företagsinformation

1. Tatuerings- och piercingstudio
  2. Piercingstudio
  3. Öronhåltagning
  4. Tatuerare

Informationen kommer från olika externa källor

Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mega god oplevelse

Susanne hende der piercer de mig var så sød og så dygtig. Hun fortalte hvad hun ville gøre og hvornår hun gjorde det. Alt i alt virkelig god oplevelse

4 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kæft en grim piercer har jeg fået på…

kæft en grim piercer har jeg fået på tungen den er mega skæv og alt for lang ind og den ser ikke godt ud som jeg har regner med mega grimt og jeg fik meget smerter hun kan se jeg har lille tung så hun laver den lang inde og meget ude ned under ser forfærligt ud fik smerter baggrund af den er lang inde og ned under tæt ude meget skævt så hvis i skal laver piercer på tungen skal det ikke være der inde hun er nok ikke profisionalt og hun spørg ikke en gang hvor jeg synes hvor den skal være

2 juli 2025

Kære Eqariusaq,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den piercing, du har fået lavet. Det er slet ikke den feedback, vi er vant til at få, når det kommer til piercinger. Vi beklager ligeledes, at vi først kommenterer på din anmeldelse nu her.

Susanne er en af Danmarks mest erfarne piercere med over 25 års erfaring. Har Susanne lavet din piercing langt inde, var der uden tvivl en mening med det.

Vi har tilfredshedsgaranti på vores piercinger, dvs. at hvis du har fået lavet en piercing, du er utilfreds med, og vi kan bekræfte, at der er noget, der er gået galt i udførslen af den, så tilbyder vi at lave en ny uden beregning.

Send os venligst en besked, så vi kan aftale nærmere. :)

Vh. Timeless Art

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De varmeste anbefalinger af Lulu…

De varmeste anbefalinger af Lulu (Graveyard ink).

Det er nu cirka et halvt år siden, jeg fik lavet min tatovering – og det er først nu, jeg rigtig kan sætte ord på, hvor meget den betyder for mig.

Jeg havde ledt i over tre år efter den rette kunstner/tatovør fordi det her ikke bare var en tatovering for mig – det var et minde om min elskede hund, min sjæleven, som reddede mig ud af et voldeligt forhold. Da jeg mistede hende, mistede jeg også en stor del af mig selv.

Men da jeg fandt dig efter en anbefaling fra en veninde. Du lyttede, forstod og formåede at fange alt det, jeg ikke kunne sige med ord, i et smukt design, som ramte plet fra første skitse. Du skabte noget, der føles som en forlængelse af min sjæl – noget jeg kan bære med mig hver dag.

Tatoveringen er helet så flot, og hver eneste gang jeg ser på den, mærker jeg en varme i kroppen. Det er som om, hun er lidt tættere på igen. For første gang siden jeg mistede hende, føler jeg mig hel.

Af hjertet tak. For dit nærvær og dit talent. Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger.

De kærligste hilsner,
Julie

10 februari 2025

Thumbs up

I got a tattooed by Richo here and it's a big thumbs up from me.
Nice laid back atmosphere, friendly staff, good prices and most importantly, very happy with the tattoo.
You couldn't ask for more

16 juni 2025

Susanne er BEDSTE piercer jeg har været hos 🙏🏻🥰

Wow wow wow, endnu en FANTASTISK god oplevel hos Timeless Art, hvor jeg fik skiftet et smykke på en piercing, samt lavet en Skin Diver hos Susanne 😁 Jeg kan kun anbefale hende til ALLE, især hvis man er nervøs, for hun er ekstrem god til sit arbejde, hun forklare alt hvad hun gør, og man går derfra med alt det info man skal vide omkring sin nye piercing (efter pleje osv) og man føler sig øjeblikkeligt 100% i trygge og gode hænder 🥰 En jyde der virkelig kender sig fag, som er ærlig, og som går ekstremt meget op i sit job, og som yder den bedste kundeservice 🙏🏻 Vi kører gerne fra Næstved til Roskilde, for at få lavet vores piercinger, for vi ved hvem der udfører jobbet, og vigtigt at man er tryg og der er 100% hygiejnisk..... Så går du med et ønske om en piercing, anbefaler jeg varmt Susanne, når bare du husker; at ALLE piercinger gør ondt at få lavet, og at smerte er forskelligt fra person til person, og derfor ikke en grund for negativ omtale. Samtidig kunne Susanne huske at min datter blev piercet for ca en måned siden, og hun tilbød selv lige at tjekke den, for at se om alt er som den skulle være, og kan vi kun sige 👍🏻 til, vi har INGEN problemer haft whatsoever 🥰 Når man går ud af døren hos Timeless Art, får man altid at vide, at sku der blive det mindste, kan man ALTID kontakte dem, men vi har endnu ikke haft nogle, og man ved jobbet er veludført, når man hverken oplever hævelse eller betændelse, hvilket er helt normalt, når man får lavet piercinger eller tatoveringer 😁 Tro mig, vi kommer HELT SIKKERT igen 🥰🥰👍🏻

5 juni 2025

Første piercing

Jeg har huller i ørerne, men er aldrig blevet pierces før, så det var første gang. Det var en virkelig god oplevelse.
Virkelig søde og forstående, at man var nervøs.

Hvis jeg skal pierces igen, tager jeg gerne turen til Roskilde🤩

26 maj 2025

Fantastisk

Var inde idag og blive piercet af Susanne, alle spørgsmål blev svaret på, og følte der blev taget al den tid jeg havde brug for. Super sød!
Vender klart tilbage igen 😊

22 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse med Susanne.

Rigtig god oplevelse med Susanne.
Havde super god oplevelse hos Susanne, der gav meget tryghed, tog højde for min nåleskræk og tog sig godt af min veninde, der blev dårlig efter hun fik lavet sin piercing.
Min veninde og jeg fik lavet både piercing i øreflip og helix, som indtil videre heler rigtig pænt.
Man skal lige være opmærksom på at der på hjemmesiden står at man skal bestille én tid trods flere piercinger eller trods flere personer - det gjorde jeg så selvom jeg tænkte det lød knapt (da vi tilsammen fik lavet 5) og det viste sig også at være lidt presset, men Susanne vurderede at hun godt kunne nå det (og klarede den også), da det var simple piercinger der skulle laves. Det er nok min eneste (meget lille) kritik, at det godt måtte være lidt bedre beskrevet under tidsbestilling, så havde jeg bestilt 2 tider 😊
Kommer helt sikkert igen, når det er tid til flere.

15 februari 2025

Fantastisk piercer

Jeg har det generelt svært med nye & fremmed mennesker men min piercer Susanne var helt Fantastisk boede rolig og behagelig da jeg fik en næse & tragus piercing

11 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Positivt, trygt og utrolig erfarent:)

Jeg var idag inde og få min vertikal labret lavet af deres piercer Susanne og jeg kan stærkt anbefale at få lavet jeres piercing her. Hun var super dygtigt til at gennemgå hele processen fra start til slut samt skabe virkelig positive og trygge omgivelser. De er et utroligt rent og erfaren sted! Kan kun sige jeg bestemt kommer igen!:)

22 januari 2025

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse, var inde og få en navlepiercing sammen med min veninde og hun fik en tungepiercing. Vi blev begge piercet af Susanne som var meget dygtig. Der blev også sat god tid af, så det på ingen måde føltes stresset.☺️

7 januari 2025

piercet i marts

blev piercet (2 helix piercinger) tilbage i marts og jeg kan kun varmt anbefale dem. Der var virkeligt rent og pænt, personalet var virkelig venlig og der var generelt virkelig god kommunikation.

næste piercing bliver helt klart hos jer igen:):)

3 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er blevet piercet af to forskellige…

Jeg er blevet piercet af to forskellige derinde, kan dsv ikke huske hvad de hedder, men de var SÅ flinke!
Jeg er lige blevet tatoveret af Kenneth, og kan KUN anbefale ham! Super sød og imødekommende og virkelig dygtig!
Kommer 100% igen til min næste tatovering!

26 augusti 2024

Jeg vil ikke anbefale det til nogle

Jeg vil ikke anbefale det til nogle

Jeg kom første gang da jeg skulle have min septum lavet og jeg var umiddbart utroligt tilfreds (har senere fundet ud af at den er skæv) jeg kom så tilbage da jeg troede at det var gået godt Jeg valgte der at få 2 ørepiercinger hvor den ene blev betændt og fik et irritationsbump hvilket var meget underligt da jeg aldrig har haft problemer med mine piercinger før. Den anden var helt vildt skæv og jeg kunne ikke tåle smykket som resultat har jeg været nød til at tage dem begge ud. Jeg besluttet mig for at give dem en chance mere da jeg havde hørt rigtig meget godt om dem, et års tid senere kommer jeg så igen for at få en navle piercing og den var meget skæv (ca. 4 mm) og min krop kunne stadig ikke tåle smykket og jeg var nød til at tage den ud efter at havde været hos lægen og jeg har nu et utroligt grimt ar. Kan som konklusion ikke anbefale det.

4 maj 2024

Hej Luna,

Jeg er ked af at høre, at du har haft nogle problemer med de piercinger, du har fået lavet hos os. Jeg håber, du har italesat disse ting til vores piercer, når du har været forbi butikken, så vi har haft mulighed for at adresse dem.

Først og fremmest er en piercing et åbent sår, og da man nemt kan komme i kontakt med en bakterie i løbet af sin hverdag, er det vigtigt, at man renser piercingen som beskrevet på vores plejevejledning for at undgå betændelse. Hvis uheldet er ude, er der et afsnit på vores plejevejledning, der beskriver, hvad man skal gøre i det tilfælde. Hvad angår irritationsbuler, fremgår det af vores plejevejledning, at disse er forholdsvis normale ved bruskpiercinger. På vores plejevejledning har vi ligeledes beskrevet, hvordan man kan komme disse til livs. Irritationsbuler er ikke et resultat af dårligt udført arbejde, men kroppens reaktion på smykket som et fremmedlegeme.

I forhold til at du ikke kunne tåle smykkerne, så har vi i meget sjældne tilfælde set, at belægningen på vores forgyldte smykker kan forårsage en lettere allergisk reaktion, hvis man har sensitiv hud. Dette er dog ikke grund til at tage smykket ud og lade piercingen vokse sammen. Der skal blot isættes et smykke uden denne belægning – og er der behov for et smykke af et særligt materiale, vil vi gerne undersøge, om vi kan få det hjem.

Med hensyn til at dine piercinger skulle være skæve, så kan det ske af forskellige årsager. Det kan f.eks. være, hvis man rykker på sig, når piercingen udføres, eller man ikke tager hensyn til sin piercing ved sin påklædning. Når det kommer til navlepiercinger, er det vigtigt, at man undgår højtaljede bukser, for ellers kan piercingen hele skævt. Ikke desto mindre henviser vi til, at man kontakter os, hvis man ikke er tilfreds med sin piercing. Vi har tilfredshedsgaranti på vores piercinger, dvs. at hvis vi kan bekræfte, at piercingen er skæv, så tilbyder vi en ny piercing gratis. Hvis du skulle have nogle billeder af, hvordan dine piercinger så ud, kan dette stadig komme på tale.

Endelig vil jeg anbefale, at du tager på apoteket og køber noget e-vitaminsalve. Det kan nemlig hjælpe med at få arvæv til at hele pænt op.

Vh. Kristian, butikschef i Timeless Art

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg blev pircet af Susanne det var en…

Jeg blev pircet af Susanne det var en næsepircing
Hun er så dygtig og kan klart anbefaldes. Hun er virklige sød og smiler hun er også talende. Hun stresser ikke en og giver en tid til at tænke over hvor man fx ville have sin pircing placeret og hun holder sig rolig og har meget tålmodighed. Jeg kan klar andbefalde hende så sød en kvinde!🥰

25 april 2024

Jeg blev piercet af Susanne

Jeg blev piercet af Susanne, som var enormt dygtig. Der var et privat piercing-rum, og hun var super professionel og rolig igennem hele processen. Det eneste der ikke var helt godt, var at fordi hun lige var startet her, var hun endnu ikke vandt til stolen og de brugte vist en anden type nål end hun selv var vant til. Men det gik super fint alligevel, mine piercinger er super flotte og heler uden problemer.
Kan helt klart anbefales

2 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I Timeless Art møder man stor…

I Timeless Art møder man stor professionalisme, god atmosfære og enormt god kundeservice. Mange kunne lære af dem. Ydermere så passede de sådan på min datter da hun besvimede efter at have fået lavet en piercing i navlen hvor de viste stor empati og omsorg. Det er ikke min første gang i Timeless Art men bestemt heller ikke min sidste. De får min allervarmeste anbefaling.

2 juli 2024

Kære Winnie,
Tusind, tusind tak for de pæne ord! Det manglede da bare, at vi tog os godt af din datter, da hun fik et ildebefindende.
Vi vil glæde os rigtig meget til at se jer igen, hvad end det er til tatovering eller piercing. Skulle din datter få det dårligt igen, skal vi nok tage os godt af hende. ;)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste og mest beroligende…

Det bedste og mest beroligende personale jeg er blevet mødt af!
Jeg fik i dag lavet en tragus og min oplevelse kunne ikke have været bedre. Processen var næsten smertefri. (en piercing vil jo altid nive)
Super søde mennesker som er gode til at man forholder sig i ro og ikke får pisket en stemning op og virkelig rare omgivelser!

17 juni 2024

Kære Freja,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig sådan at læse, at du oplever, at vores butik er sådan et rart sted at komme. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang til en piercing i rolige omgivelser. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en god og professionel…

Virkelig en god og professionel behandling. Kyndig vejledning og i et roligt tempo. Efterfølgende også snak så man ikke følte sig "som et nummer i rækken". Varm anbefaling af Piercer Jim ☀️

30 maj 2024

Kære Mikela,

Mange, mange tak for dine pæne ord. Selvom det ofte kun tager et øjeblik at få lavet en piercing, bestræber vi os på, at det ikke må gå hurtigere, end der også skal være tid til en snak. Det glæder mig derfor at høre, at du ikke følte, du blot var et nummer i rækken. Vi håber at se dig til en ny piercing - og selvfølgelig en lille snak i samme ombæring - inden for nærmeste fremtid. :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.