In eerste instantie geen product en geen contact. Dit is een aantal weken later opgelost met excuses en snelle verzending. Ik moet zeggen; ik had de moed al opgegeven dus het was op zich een posit... Se mer
Tigrie
Det här tycker kunderna
Hoe vaak wordt er gevraagd om te beoordelen? Ik heb de vorige keer ook al aangegeven dat ik niks heb ontvangen, maar wel heb betaald. Drama dus en oplichters. Kan op geen enkel manier met Tigrie in c... Se mer
Hebben een mailtje gestuurd dat de kleur er niet meer was ,was in spam beland , niet direct gezien ,stelde voor andere kleur of bedrag terugstorten
Företaget har svarat
Je ne connaissais pas ce site, j’étais donc méfiant. Cependant, je recommande à 100%. Excellente communication, mail de confirmation, suivi de colis, prix défiant toute concurrence …. Et j’ai reçu m... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Dagligvaruhandel
- Varuhus
- Butik med kökstillbehör
- Affär för reseffekter
- Dammsugarbutik
- Butik med vitaminer och tillskott
Skrivet av företaget
Tigrie.nl – Snel, Betrouwbaar en Voordelig Tigrie.nl is een online winkel gevestigd in Heinenoord en biedt een breed assortiment producten: van boeken en elektronica tot schoonheidsartikelen en huis- & tuinproducten. Onze voordelen op een rij: • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis • Lage verzendkosten: vast tarief van slechts €5,90 • Gratis retourneren: altijd kosteloos en zonder gedoe • Klantgericht: wij hechten grote waarde aan uw feedback en verbeteren onze service voortdurend Bij Tigrie.nl staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om u niet alleen producten van hoge kwaliteit te bieden, maar ook een service die net dat stapje verder gaat.🍀
Kontaktuppgifter
Reedijk 7, 3274KE, Heinenoord, Nederländerna
- 0854019649
- info@tigrie.nl
- tigrie.nl
Geen antwoord
Ik bestel en stuur een mail. Ik krijg de boodschap dat ik mijn bestelling terugbetaald krijg, maar ze nog aankomt. Nadien stuur ik een mail ter verduidelijking, geen antwoord. Zeer onduidelijk en onbeleefd dat je blanco antwoord krijgt.
Snelle levering zoals afgesproken
Snelle levering zoals afgesproken. Ik ben heel tevreden. Top!
ik wil een pakket retourneren sinds 11 november
ik wil een pakket retourneren sinds 16-11-2023. Tigrie reageert niet op het versturen van het retourformulier. Het bedrijf bevestigde de ontvangst van mijn e-mail maar geen verdere reactie
Ook hun telefoon nummer in hun website is niet in gebruik .
Niks ontvangen maar wel bericht dat het…
Niks ontvangen maar wel bericht dat het was verstuurd. Dus nooit meer voor mij.
Mijn produkt was helaas niet meer op…
Mijn produkt was helaas niet meer op voorraad. Het contact liet even op zich wachten maar kreeg excuses aangeboden en mijn geld is keurig terug betaald. Alles dus netjes opgelost.
Ik ben dik tevreden.
Vorige week voor het eerst een bestelling gedaan bij Tigrie. Na mijn bestelling las ik de negatieve reviews waar ik erg van schrok. Ik heb een vraag aan hun gesteld via de mail en kreeg binnen 24 uur een reactie. Dezelfde dag ontving ik een Track@Trace. Volgende dag bestelling in huis. Ik ben dik tevreden wil ook graag een positief geluid laten horen
Beloftes niet nagekomen
Beloftes niet nagekomen. 2 dagen later hadden ze de bestelling nog steeds niet verzonden. Na meerdere keren vragen kreeg ik eindelijk antwoord.
Ze hadden mijn bestelde product niet meer op voorraad, en waren bezig (zonder overleg met mij) een soort gelijke ander product te verzenden. Gelukkig had ik achteraf betalen gekozen, en heb gelijk mijn bestelling kunnen annuleren.
Deze week twee boeken besteld
Deze week twee boeken besteld. Eén boek is keurig afgeleverd. Het andere boek was niet meegestuurd. Contact gezocht via het telefoonnummer wat op de website staat aangegeven. Dit nummer is afgesloten. De QRcode op de website doet het ook niet. De mail komt niet retour, maar je krijgt ook geen reactie.
Bestelling voor het Boek de Koninklijke…
Bestelling voor het Boek de Koninklijke Schelde, afdeling vliegtuigbouw. Besteld en betaalt. Helaas na lang wachten en diverse mails, geen boek gekregen!
Was er niet o.i.d.. Slechte voorraad beheer, bij een bestelling moet je kunnen zien of je het betreffende boek op voorraad hebt. Inmiddels restitutie van het bedrag gekregen.
mijn review van 15-10-2023 werd door Tigrie gelezen.
mijn review van 15-10-2023 werd door tigrie beloofd dat er zo snel mogelijk contact met mij zou worden opgenomen maar dat is nog niet gebeurd en ik wil nu toch mijn geld terug of een spiegel, dat is toch niet zo moeilijk?
Eenvoudige Philips Sonicare was bij Tigrie toevallig nog te krijgen.
Goed produkt . Nette prijs. Verder geen aanmerkingen.
Spijt
Zoals ik de nare ervaringen van de klanten lees, ben ik blijkbaar ook een van de dupes geworden.
De belofte van “voor 22.00 uur besteld, morgen in huis” bestaat niet. En ook ik krijg geen antwoord op mijn vragen. Deze product had ik deze week nodig , en vertrouwde op hun snelle verzending.
Jammer dat ik niet eerder keek naar de revieuws!!! 👎👎👎

Svar från Tigrie
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, bedrijf niet bereikbaar per telefoon of mail. Website bestaat niet meer?
Een hele goeie service
Een hele goeie service. Legde het gemakkelijk uit. En hield zicht aan zijn afspraken
10/10

Svar från Tigrie
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.