Företagsinformation
Skrivet av företaget
Tigrar is gespecialiseerd in fitnessaccessoires voor thuis en in de sportschool. Wij staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en een goede service. Bij ons vind je zowel losse producten als samengestelde bundels – zorgvuldig ontworpen om jouw training comfortabeler, effectiever en doelgerichter te maken. Wat Tigrar uniek maakt, zijn onze exclusieve bundelcombinaties die je nergens anders vindt. We combineren accessoires die elkaar versterken, zoals weerstandsbanden met een barbell pad of lifting straps met wrist wraps. Zo helpen we sporters sneller vooruitgang te boeken, zonder gedoe of losse aankopen bij elkaar te zoeken. Onze losse producten – zoals booty bands, ankle straps, barbell pads en meer – zijn stuk voor stuk geselecteerd op stevigheid, comfort en gebruiksgemak. Of je nu thuis traint, in de sportschool staat of net begint, Tigrar biedt jou de juiste tools om het maximale uit je workouts te halen. Daarnaast hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Van snelle verzending tot persoonlijke service: wij denken met je mee en staan klaar voor al je vragen. Tigrar is er voor sporters die willen groeien. Wij geloven in eigen kracht en blijven continu verbeteren op basis van feedback. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd kunt rekenen op producten én service van topniveau. Train slimmer. Train met Tigrar.
Kontaktuppgifter
Madridstraat, 61, 3541DZ, Utrecht, Nederländerna
- 020-2117809
- info@tigrar.com
- tigrar.com
Prima product en erg tevreden over…
Prima product en erg tevreden over snelle verzending. Wat meer duidelijkheid over de maatvoering was fijn geweest want mijn straps zijn nu te groot

Figure 8 straps zijn een aanrader
kwalitatief goede spullen, die erg bruikbaar zijn in de gym. Met de figure 8 straps kan ik mn onderarmen ontlasten en meer fucussen op de juiste spiergroep!

Svar från TIGRAR
Werken goed lekker stevig en zitten…
Werken goed lekker stevig en zitten niet te prikken in je handen

Good Service
Good Service, would have like to receive and email that it coming to me on a certain day and time like Bol.com does.

Super producten
Super producten. Ik ben al een tijd zoet met de liftingswraps. Zij zitten comfortabel en hebben goede grip tijdens het liften!

Erg fijne service
Erg fijne service! Na contact met klantenservice over een probleem met het bestellen is het dezelfde dag nog opgelost.
Het kussentje bevalt me enorm goed tijdens het hipthrusten!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.