Tica Copenhagen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke søndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at være i fin og blød kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en højere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superflotte måtter i farven ivory, som er meget lette at rengøre blot med støvsugning. Super service med besøg i TC’s showroom i Holte, hvor jeg så alle de fine farver og øvrige varer. Derudover hu... Se mer

Företagsinformation

1. Mattförsäljare
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Möbelaffär
  4. Heminredningsaffär

Skrivet av företaget

Vi inviterer dig ind i vores verden af ​​tica copenhagen for at hjælpe dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. At gå ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og højkvalitets dørmåtter, skobakker, gulvmåtter og stativer i unikke farver og mønstre, med et særpræget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermåtter eller plastbakker.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

95 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget hurtig ordreekspedition og…

Meget hurtig ordreekspedition og levering. Produktet lever fuldstændig op til forventningerne. Rigtig god kvalitet. Flot katalog medfølger ordren

20 oktober 2025

Svar från Tica Copenhagen

Hej Anne, Mange tak for din meget fine evaluering, det er vi meget glade for at høre - og præcis de ting vi ligger stor vægt på. Mange tak og velkommen tilbage en anden gang. bh Tina/tica

Sublim service og rådgivning

Sublim service og rådgivning. Har købt flere måtter derfra og altid har det gået nemt og ordentlig. Jeg forsætter med at købe der! Helt igennem en fantastisk proces hele vejen igennem.

7 juni 2025

Svar från Tica Copenhagen

Kære Betina, Mange tak for din meget fine respons, det er vi meget glade og taknemmelige for. TAK og Velkommen tilbage, bedste hilsener Tina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superflotte måtter i farven ivory

Derudover hurtig levering efter bestilling 👍
5 stjerner (flere hvis muligt) og de allervarmeste anbefalinger fra Birkerød :)

31 juli 2025

Svar från Tica Copenhagen

Hej Tanja, Mange tak for din flotte tilbagemelding om produkter og service. Det er vi meget glade for, tusinde tak og velkommen tilbage en anden god gang. bh Tina

Dejlige måtter 👍

Altid en dejlig og hurtig betjening 💐

10 maj 2025

Svar från Tica Copenhagen

Mange tak for den positive og fine respons, det er vi meget glade for. Tak fordi du tog dig tid til at give din evaluering.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået 1000 mails om at jeg skal…

Jeg har fået 1000 mails om at jeg skal huske at anmelde.
Redigeret: Tak for svar - alt andet var super!

25 april 2025

Svar från Tica Copenhagen

Hej Jakob, TAK for din tilbagemelding, det er jeg glad for at du minder om. Det er straks ændret! Beklager du er forstyrret med mails, men jeg håber, du er glad for produktet.

Great

Great customer service!

2 april 2025

Svar från Tica Copenhagen

Hej Simon, mange tak for din fine respons og godt du nåede at få pakken til fødselsdagen. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tina

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, hurtig levering og rigtig fin måtte.

11 mars 2025

Svar från Tica Copenhagen

Mange tak for den fine respons, det er vi meget glade for

Fin service

Fin service

17 januari 2025

Svar från Tica Copenhagen

Kære Mette, Mange tak for din fine respons, den er jeg meget glad for:-)

Simple and sophisticated website

Simple and sophisticated website, easy to shop and distinguish sizes - a hard thing to do with this sort of product. The products themselves are excellent and super hard wearing. I bought through a re-seller before, but the shipping was reasonable and super fast with Tica. Buy direct.

23 januari 2025

Hurtig levering.

Hurtig levering.

7 januari 2025

Svar från Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding, det er vi meget glade for. Velkommen tilbage en anden gang.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Die Kanten sind unsauber geschnitten

Die Kanten sind unsauber geschnitten. Matte sieht aus wie Schnittabfall. Schlechte Qualität, die Matte ist völlig überteuert. Wenn man selbst versucht, die Kanten mit der Schere zu begradigen, wird alles noch schlimmer. Nie wieder Tica Copenhagen.

4 december 2024

hurtig og nem betjening

hurtig og nem betjening, OG hvilke fin Katalog I sendte med.Det må ha` kostet spidsen af en Jetjager.
Mvh. Niels ERNST Pedersen

30 september 2024

Svar från Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi prioriterer at sende godt materiale ud. Velkommen tilbage.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.