Het boeken van de treinreis naar Berlijn, Krakau en Praag verliep heel soepel. Fleur heeft ons goed begeleid en een transfer en ontbijtpakketjes geregeld toen we voor een vroege vertrektijd vanuit Kra... Se mer

Företaget har svarat
De reis was supergoed verzorgd. De voorbereidingen gingen in goed overleg en Tiara is flexibel en reageerde goed op onze wensen. Tijdens onze reis ontvingen we attente apps van de lokale contactpersoo... Se mer
Företaget har svarat
Samen met mijn dochter zijn we 2.5 door Oezbekistan en Kirgistan getrokken. Tiara Tours heeft dit voor ons geregeld. Hotels, transfers en vliegtickets waren perfect geregeld. We hebben een hele mooi... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige reis, goed georganiseerd en heerlijk genieten van de omgeving, hotels en de treinen. Zwitserland is echt een aanrader. Schoon, veilig en vriendelijk land met echt prachtige panorama's. We... Se mer
Företaget har svarat
Specialist in maatwerk treinreizen in Europa, Azië en Canada, de Transsiberië Express, langs de Zijderoute en de Oriënt Express. Rondreizen door Centraal Azië, Mongolië, China, Tibet & Nepal. Alles mogelijk op maat. Voor alle budgetten en leeftijden. Natuurlijk met ANVR en SGR garantie. Van vlieg- of treintickets tot accommodaties, transfers en excursies. Verzorgd, maar toch individueel. Avontuurlijk maar comfortabel als je wilt. Voor reizigers die meer willen. Ontdekken. Proeven. Genieten van het reizen én de bestemming.
ANVR / SGR Garantie

Meerten Verhoffstraat 1 D1, 4811 AR, Breda, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tijdens de gehele reis van 3 weken klopte alles; geen vertragingen, geen misverstanden, geen onduidelijkheden.
Tiara heeft voor ons twee reizen gecombineerd. We hebben zéér genoten en m.n. Noorwegen aardig leren kennen.
De communicatie met Tiara Tours was goed, en er werd in overleg aan onze wensen voor de reis voldaan. In het land zelf was de logistiek perfect op orde. De chauffeurs voor de transfers waren op tijd, de hotels verwachtten ons.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Tiaratours is een zeer alert reisbureau. Doordat de spoorwegen in Nederland staakten vielen er ook internationale treinen uit. Dit had ook gevolgen voor een treinverbinding in Duitsland en Denemarken. Tiara anticipeerde op de staking in Nederland en boekte onze treinreservering op tijd om. Ook boekten zij onze aansluitende treinverbindingen in Duitsland en Denemarken om. Hierdoor konden wij gerust van een fijne vakantie genieten.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Wij hebben net een prachtige 17 daagse Oriënt Express treinreis via Tiara achter de rug. In 1 woord geweldig! De extra dagen die we in de steden hadden was wat ons betreft een ‘must’; 12 dagen zou echt tekort zijn. Tiara had alles tot in de puntjes verzorgd. Prima hotels op een goede locatie. Heldere uitleg bij elke stad en de benodigde transfers waren stipt op tijd. Het is wel goed te realiseren dat de treinen soms van een ander kaliber zijn dan we in Nederland gewend zijn.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Organisatie is tot in de puntjes verzorgd, antwoord op mijn vragen kwam steeds vrijwel meteen. Daardoor is mijn reis probleemloos verlopen en heb ik 100% kunnen genieten.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Rondreis door Oezbekistan en Tadzjiskistan gemaakt (2 vriendinnen van 70 jaar). Prachtige cultuur in de steden van de oude zijde route. En mooie natuur in de bergen van Oezbekistan en Tadzjikistan. Door Tiara alles tiptop geregeld, hotels, chauffeurs, gidsen.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
De reis was prachtig en zeker een unieke en onvergetelijke ervaring!
De hotels waren telkens centraal gelegen waardoor we onze verplaatsingen bijna allemaal te voet konden doen.
Alles liep vlot en was top georganiseerd! Voor herhaling vatbaar en wij zullen zeker nog met Tiara Tours op vakantie / treinreis gaan!

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Organisatie was prima. Gidsen waren deskundig, transfers op tijd, comfort conform verwachting.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Fantastiche mooie treinreis naar en in Zwitserland. Alles was top verzorgd.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Onze 9 daagse reis naar China (Beijing en Xi'an) was fantastisch.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Afspraken werden stipt nagekomen.
Ook werd er flexibel omgegaan met het programma. Bijvoorbeeld vermijden beperkte toegang of te verwachten drukte. Of als we ergens langer wilden blijven.
Tips voor onze vrije dag werden uitgebreid gegeven.
Ook het adequaat en snel reageren op de geannuleerde vlucht was top geregeld.
Op onze (onbenullige) vragen werd door Tiara telkens snel en vriendelijk gereageerd.
De gids en chauffeurs waren telkens erg goed.
Hoge kwaliteit, die we lang niet altijd zo hebben meegemaakt bij andere reizen. Rustige uitleg van de gids. Netjes rijden door de chauffeurs.
De hotels waren ook geod gekozen. Comfortabel en gunstige ligging.
Al met al vonden wij jullie helemaal top in het organiseren van deze reis.
We hadden bij andere organisaties ook een en ander aangevraagd. Daar ging het wat moeizamer en minder flexibel. Waarbij jullie ook nog eens het beste uit de bus kwamen qua prijs.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Wij reisden van Wenen naar Istanbul, en weer terug, per trein. Zowel de treinreis zelf als de tussenstops in Boekarest en Sofia waren top geregeld. Extra fijn was dat er op de stations steeds iemand klaar stond om ons rechtstreeks naar het hotel te brengen, en daags erna weer naar het staion. Zoiets is natuurlijk niet echt nodig maar wel buitengewoon comfortabel en ontzorgend. De contactpersonen spraken goed Engels en namen steeds onderweg al (via Whatsapp) contact op. Al met al, perfect geregeld!

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
We hadden een fantastische vakantieweek in Oostenrijk. Alles was van de start tot het einde goed geregeld en georganiseerd.
We kunnen Tiara Tours enkel aanbevelen !

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Tiara had onze muziekreis naar Wenen en Salzburg tot in de puntjes verzorgd! Alles klopte perfect. En heel bijzonder was dat we in de trein een mailtje kregen met nieuwe gereserveerde plaatsen toen de Oostenrijkse spoorwegen een trein liet vervallen. Petje af!
Cees, Wil, Bas en Carla

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Alles verliep volgens afspraak. Keurig op tijd, vriendelijk en meedenkend.
De gidsen waren van hoge kwaliteit en de chauffeurs veilig en relaxed.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Zeer tevreden over de service en samenstelling van de reis naar de Noordkaap (19-30 jan 2025). Alles was netjes geboekt en er was voldoende tijd voor de overstappen.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Tiara tours heeft onze reis naar zweeds Lapland georganiseerd. Vooraf hebben ze goed geluisterd naar onze wensen qua activiteiten. Ze hebben voor ons een planning gemaakt en in overleg definitief gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld; treintickets, treintijden overzichtelijk uitgewerkt, vervoer naar activiteiten en bestemming was geregeld en natuurlijk de mooie accommodaties. Op vakantie nog contact opgenomen, omdat we zagen dat de datum op één treinticket niet correct was. Dit hebben zij snel opgelost voor ons. Kortom; wij zijn erg blij met Tiara tours en raden het zeker aan!

Keizersteden Express Centraal Europa
Prachtige reis alles goed geregeld tot in de puntjes
We hadden de reis verlengd geen probleem, korter langer alles is mogelijk...
Zeker tot een volgend keer
Fam. Snijders

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Hele mooie reis gemaakt naar Tibet! Alles was super goed geregeld en verliep heel flexibel. Ook contact vooraf was fijn.
Alles op deze rondreis door Scandinavië was door Tiara werkelijk top geregeld; treinen, ferries, hotels en zelfs de excursies. Reis was ook geheel naar onze wensen aangepast!
Met het vooraf gemailde dagprogramma was het een fluitje van een cent om bijvoorbeeld op tijd op het station voor de trein te zijn, te weten waar je moest overstappen en het hotel te vinden.

Svar från Tiara Tours - Treinrondreizen & Rondreizen op maat
Alles was prima geregeld bij onze treinreis naar Turkije. De chauffeurs voor de transfer stonden op ons te wachten, ook al was de trein uren te laat en stuurden tevoren een berichtje.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.