Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tidslinjerne blev overholdt som aftalt. Et par hår i suppen er dog, at vores solgte køretøj først blev afmeldt hos SKAT, fjorten dage efter handlen blev afsluttet! Derudover har vi efterfølgende kons... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køb din næste bil af Mathias fra Thye biler. Købte en meget smuk sølvgrå Passat GTE af Thye biler og har fået en afslappet og god behandling hele vejen igennem med diverse services og ekstra som bl... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Informationen kommer från olika externa källor

Vi er centralt beliggende i Køge, I huset er vi et professionelt salgsteam med en bred viden inden for bilmarkedet. Vi er specialister indenfor leasing, og tilbyder alle former for flexleasing, til landets bedste priser. Udover dette yder vi en omfattende service, som dækker over bl.a. hjemtagelse, re-leasing og hjælp til videresalg

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en q4 e tron ultimo 2025 hos Thye…

Købte en q4 e tron ultimo 2025 hos Thye Biler, og det har jeg ikke fortrudt.

Der har været knas med bakkamera, og 12v batteriet. Thye har været hurtige til at reagere og finde værksted til udbedring.

Jeg fik bilen til en super god pris. Det unge energiske salgsteam var en fornøjelse under hele købsprocessen.

Du kan roligt handle bil hos Thye!

24 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en fantastisk oplevelse ved…

Vi havde en fantastisk oplevelse ved køb af vores ID5 fra 2022. God kommunikation og fantastisk service - batteritest blev hurtigt udarbejdet og bilen fremstod superflot klargjort, da vi hentede den. Tusind tak for god behandling og en god handel! Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi handler og/eller bestiller service her.

18 november 2025

Super oplevelse hos Thye Biler! ⭐️

Jeg har lige købt en BMW iX3 hos Thye Biler, og hele forløbet var en fornøjelse. Mathias var utrolig professionel, ærlig og hjælpsom gennem hele processen. Han sørgede for, at alt gik glat, både med købet og med min gamle byttebil.
Alt blev håndteret hurtigt, trygt og med god kommunikation. Man mærker tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale Thye Biler og især Mathias. Jeg handler helt sikkert her igen næste gang! 🚗💨

4 november 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Svært at skifte til vinterhjul uden top til låsebolte

Købte en rigtig fin Skoda Enyag, og købte vinter dæk/ fælge med, til en fin pris, aftalte derfor at det skulle være uoriginale, fik 4 brugte dæk/fælge, hvilket ikke var aftalen.
Jeg bed det i mig da jeg ellers var tilfreds med handlen, da jeg skulle have mine vinterhjul på, kunne det ikke lade sig gøre, da der var låsebolte på men ikke nogen “top” så de kunne løsnes. Så efter en spildt tur hos dækmanden, kørte jeg til Thye Auto, hvor de efter ca 25 minutter, inklusiv vente tid, fordi butikken var forladt, da de var ude og køre, kunne konstaterer at de ikke havde en top, men de da mente de kunne skaffe en. Det løb jeg ganske enkelt tør for tålmodighed. Når jeg køber en bil i den prisklasse så forventer jeg at de som sælgere har styr på sådan en detalje.
Jeg tænker ikke at familiens biler fremover bliver købt der

3 november 2025

Svar från Thyebiler A/S

Kære Bo, vi sælger brugte biler og derfor er de fælge vi har typisk også brugte, hvilket også afspejlede sig i den pris du gav for dem, vi har på intet tidspunkt givet udtryk for at de skulle være nye, da det slet ikke kan lade sig gøre til de penge.

Vi beklager meget at låsetoppen til dine hjulbolte manglede, vi er dog ærgerlige over at vi ikke fik lov til at tilbyde dig en løsning på problemet - som i øvrigt er forholdsvis nemt at løse, inden du forlod pladsen i raseri og kørte aggressivt afsted, hvilket vi i den grad ikke tolerere.

Mathias Mønbo

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi købte en fin Skode Enyaq.

Vi købte en fin Skode Enyaq.
Vi er super glade for en dejlig og behagelig proces.
Med flinke sælgere.
Mathias, fik givet en meget god service. Og de små ting som der sku fikses efter køb. Dem ordnede han bare med det samme.
Vi er glade og tilfredse.
Tak for et godt bilkøb.
Vi ses

24 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Køb af importeret bil

Vi købte i juni 24 en Peugeot e-208 GT hos Thye biler.

Inden købet tjekkede vi anmeldelser på trustpilot, som var godt. Dette har de desværre vist sig ikke at leve op til.

Bilen er importeret fra Sverige og inden indgåelse af købsaftale blev vi lovet at de ville fremskaffe den originale servicebog på bilen.

Dette er desværre ikke sket, trods mange henvendelser til Thye biler og nu svarer de ikke på vores mail.

Uden den originale servicebog er bilen desværre ikke omfattet af garantien fra Peugeot, hvilket er meget utilfredsstillende og som vi var blevet lovet.
Vi har været på Peugeot med bilen og de siger at vi skal have bogen fra forhandler ellers er der ikke garanti på bilen.

Grundet den manglende servicebog, kan vi heller ikke få de almindelige service af bilen registreret korrekt (selvom den har være til service - det har vi selv sørget for).

Så pas på med at købe importerede biler hos Thye - de holder ikke hvad de lover.

29 november 2024

Kære Gitte,

Vi er virkelig kede af den oplevelse, som du føler at have haft med os i forbindelse med dit bilkøb, vi ønsker naturligvis kun tilfredse kunder.

Jeg vil dog gerne lige knytte en kommentar til din anmeldelse.

Vi har overleveret bilens servicebog til din mand som aftalt, denne er stemplet med det service vi lavede på bilen inden i modtog den.

Det er korrekt, at der ikke var stemplet for det første service i servicebogen, men dette har aldrig været fordækt, idet vi har solgt jer bilen med “delvis servicebog” i slutsedlen.

Så jeg synes ikke denne anmeldelse er retvisende eller giver det fulde billede, men håber i ellers er glade for jeres fine Peugeot !

Jeppe Thye

Super behandling

Meget imødekommende og service mindet følte os godt tilpas så snart vi trådte ind i udstillings lokalet købte en bil og fik en fornuftig pris for vores gamle kan kun anbefale thyebiler som et meget seriøst firma

28 november 2024

Jeg har købt bil Hos Thye Biler

Jeg har købt bil Hos Thye Biler. Mathias var meget imødekommende, behjælpelig og professionel gennem hele processen. Han fandt den Audi Q4 etron som vi kiggede efter. Hurtig og god service! Thye biler kan klart anbefales når man skal købe ny bil :)

7 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Samlet set var det en god…

Samlet set var det en god bilkøbsoplevelse. Jeg var især taknemmelig for den klare kommunikation gennem hele processen og hvor hurtigt jeg fik svar. Tusind tak!

1 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige købt en Skoda Enyaq IV…

Vi har lige købt en Skoda Enyaq IV Sportline og kan kun rose Thyebiler for deres gode service og hjælpsomhed ved købet af vores bil.
Vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil, så vi vil helt klart anbefale Thyebiler, hvis man skal handle ny/brugt bil.

30 augusti 2024

Fantastisk oplevelse hos Thye Biler

Fantastisk oplevelse hos Thye Biler! Sælgeren Mathias var yderst hjælpsom og professionel gennem hele processen. Jeg købte en VW Polo, som kører upåklageligt. Kan varmt anbefale både Mathias og Thye Biler, hvis du leder efter en bilforhandler med top service.

6 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service

Vi havde set på en Skoda Enyaq, som vi gerne ville komme og kigge på.

Vi kommer fra Jylland, derfor ringede min kæreste for at høre og der var evt skader på bilen. Min kæreste får at vide, at der ingenting er fundet på bilen.

Da vi ankommer og ser bilen, kan vi begge se små ridser på hver vores side af bilen. Vi kan også se at bagklappen har to store hakker. Ud over en masse ridser, så er læderet ved midterkonsollen også ødelagt. Vi får dog at vide, at alt det kan laves, hvilket vi bestemt ikke ønsker. Det havde været rart med noget ærlighed.

24 augusti 2024

Svar från Thyebiler A/S

Kære Amanda, det er korrekt at jeg oplyste jer at bilen var fin, det holder jeg stadig fast i. Der var et par ridser i toppen af bagklap, samt et mindre hak i læderet indvendigt, hvilket jo må være forventeligt på en bil der har kørt 57.000 km. En masse ridser kan jeg på ingen måder genkende, i viste mig også kun ovennævnte, da jeg spurgte ind til, hvad i havde fundet af fejl på bilen.. På en brugt bil med +50.000 km på tælleren vil man altid kunne finde små ting, når man virkelig leder, det er jo trods alt ikke nye biler vi sælger.

Vi var dog som altid løsningsorienterede og tilbød et nyt panel ved midterkonsollen og en omlakering af bagklappen, endda på vores regning.

Hvordan ovenstående kan kategoriseres som dårlig service, har jeg svært ved at se, især med tanke på at i alligevel ikke ville kunne få bilen med hjem samme dag. Vi håber i finder den rette bil for jer.

Mathias Mønbo

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.