Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk. Heb toen een mail gestuurd dat deze stuk was en heb direct een mail terug gekregen dat ze mij een ander gingen opsturen. na e... Se mer
Företaget har svarat
Vacumeer apparaat besteld, volgende dag geleverd. Prima ding, Triton. Let wel op vocht bij vacumeren! Dank voor jullie reactie, Thuistools!!
Företaget har svarat
Een TNTON{IFF TL298 bij U gekocht, echter de zakjes worden niet meer vacuum getrokken, graag uitleg wat er verkeerd is gegaan. Bedankt voor uw mededeling, graag in het Nederlands.
Företaget har svarat
Wat een topervaring heb ik hier meegemaakt. Binnen de afgesproken levertijd werd mijn machine al geleverd en ik ben er echt supertevreden over. Ik ga zeker nog terugkomen bij thuistools:)
Företaget har svarat
Wij van team thuistools zijn constant opzoek naar de beste combinatie vacuümmachines voor u (incl. eventuele toebehoren)!
Nederländerna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer snelle levering, het apparaat werkt perfect ,het is eenvoudig te hanteren
Alvast bedankt

Svar från Thuistools
Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk.
na een week heb ik deze toegestuurd gekregen en deze werkt perfect; zeer tervreden van !!

Svar från Thuistools
Produit très pratique et facile à utiliser.
Les sachets sont très pratiques et la livraison très rapide.. Je reccomande vivement

Svar från Thuistools
het is een fijn apparaat om me te werken
service is zeer goed

Svar från Thuistools
Spijtig werd de track en trace code alsook de distributie firma niet door gegeven en kwam mijn pakket pas 4dagen na de aangegeven datum van de distributeur bij mijn buren terecht .

Svar från Thuistools
Dikke pluim voor verwerking en levering.alles is naar wens

Svar från Thuistools
Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb gevraagd om een uitleg hoe ik het apparaat moet gebruiken want het lukt mij niet om mijn spullen te vacuummeren ik heb het apparaat maar opgeruimd want ik heb er niets aan zolang ik geen antwoord en uitleg krijg

Svar från Thuistools
thuistools jullie hebben goed geholpen.
en die vacuummachine apparaat doet het perfect.
ben er heel blij mee.
kan hem iedereen aanraden.

Svar från Thuistools
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.