The Vision Club Academy Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 116 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen de tydliga instruktionerna och den professionella hjälpen från personalen som gör det väldigt enkelt att komma igång med e-handel för alla nybörjare. Många framhåller att mentorerna är otroligt engagerade, supertrevliga och alltid finns tillgängliga för att ge bra vägledning under hela resans gång. Vissa recensenter var inte nöjda med att gemenskapen i communityn ibland kändes lite torr och att stödet där inte alltid levde upp till förväntningarna. Några konsumenter efterlyste också mer specifik vägledning för att kunna skala och utveckla sina egna webbutiker på ett konkret sätt framöver.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar positiv åsikter om staff och uppskattar det trevliga, professionella och hjälpsamma bemötandet.... Se mer

User experience

Användare beskriver positiva interaktioner med användarupplevelsen och lyfter fram ett trevligt bemötande... Se mer

Customer service

Kunder uttrycker stor uppskattning för den trevliga och hjälpsamma supporten som tar sig tid att förklara... Se mer

Instructions

Recensenter belyser positiva aspekter av instruktioner och uppskattar att det är enkelt att komma igång med... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service och uppskattar det trevliga bemötandet. Människor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

fick en tydlig instruktion om hur procesen skulle gå igenom vilket jag tycker är ganska viktigt precis nu i början när allt e som svårast. Varför jag tycker att TVC Academy är bra det är för att man f... Se mer

Tja. Väldigt tydligt och lätt att förstå även för mig som nybörjare. Man blir motiverad och får en stor överblick över hur det fungerar, trevliga att prata med och lätta att samarbeta med ifall det är... Se mer

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Se mer

1. Distansutbildning
  2. E-handel

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 63 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

107 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag blir jätte nöjd och vilkdig profitionalnet bemö.

Jag vill bara ta ett ögonblick för att tacka er för den fina upplevelse jag haft hos er. Från början till slut blev jag bemött på ett professionellt, trevligt och hjälpsamt sätt. Det märks att ni lägger stor vikt vid kvalitet och kundservice, vilket jag verkligen uppskattar.

Tack för ert engagemang och för att ni

20 september 2025

Jag var trött att vara pank och jobba…

Jag var trött att vara pank och jobba för någon chef.
jätte bra service samt tydliga instruktioner. Hoppas jag kommer långt

Svar från The Vision Club Academy

Tjena Simon! Tack för din ärliga och fina feedback!

Vi förstår känslan – och vi är glada att du valt att ta första steget mot något eget. Det är kul att höra att du upplevt både servicen och instruktionerna som tydliga. Vi tror på dig och ser fram emot att följa din resa framåt!

// Emil

Sjukt trevliga

Sjukt trevliga, lätt att ha och göra med! Inga konstigheter

Svar från The Vision Club Academy

Tjena Fabian! Tack så mycket för din härliga feedback!

Vi är glada att du upplevde oss som trevliga och enkla att ha att göra med – precis så vi vill att det ska kännas. Ser fram emot att fortsätta resan tillsammans!

// Emil

Kan ni kolla eran mejl och svara till…

Kan ni kolla eran mejl och svara till folk som vill inte vara medlem hos er länge och vill släppa betala faktura varje månad

Tjena!

Vi har sökt i vårt system men kan tyvärr inte hitta någon registrerad kund med de uppgifter du lämnat här. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig att mejla oss på ansokan@thevisionclub.academy med den e-postadress eller det telefonnummer du använde vid registreringen.

Vi vill även förtydliga att vi alltid svarar inom 48 timmar på inkommande ärenden och hanterar alla avregistreringar och abonnemangsfrågor så fort som möjligt.

// TVC Academy

Dessa grabbar e lallare tar bara…

Dessa grabbar e lallare tar bara pengar, du får inga pengar tillbaks, skriver från andra mail så svarar de med skriv från ditt riktiga o då får jag inga svar, har försökt avsluta medlemskap i 4 månader får inga svar o betalar faktura till de fortfarande, ba massa töntar oprofessionella pojkar, de kommer nu svara här men inte mail. Om nån vill ha kurs kan jag skicka, ge inga pengar till dessa fattiglappar.

8 september 2025

Svar från The Vision Club Academy

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är tråkigt att höra att du är missnöjd.

Vi vill gärna reda ut ditt ärende och ge dig den hjälp du behöver. Vi har dock inte lyckats identifiera dig i vårt system utifrån den information som finns i din recension.

Vänligen mejla oss på: ansokan@thevisionclub.academy och ange ditt fullständiga namn, e-postadress samt när du gick med i utbildningen, så kan vi omgående granska ditt ärende och återkomma med ett tydligt svar.

Vi svarar alltid inom 48 timmar på alla ärenden som kommer in till vår officiella e-post. Om du inte fått svar, kan det bero på att din kontakt skett från en annan adress än den som är kopplad till ditt konto – vi ber dig därför att inkludera den informationen så att vi kan hjälpa dig på rätt sätt.

Vi vill bemöta alla på ett respektfullt och professionellt sätt, och även kritik tas på största allvar. Vårt mål är alltid att hitta lösningar – inte skapa frustration.

Vi hoppas du ger oss möjlighet att reda ut detta.

TVC Academy

Bluff

Jag mailar dom flera gånger i flera månader, ingen svar. Jag har fått flera fakturor och har inte tjänat en ända krona utan bara förlust. Så dålig upplevelse, hoppas ingen annan behöver gå igenom de här.

14 juni 2025

Svar från The Vision Club Academy

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att du känt dig ignorerad, och vi vill gärna reda ut detta så snart som möjligt.

Vi har tyvärr inte lyckats hitta dig i vårt system baserat på den informationen som framgår i recensionen. Vi ber dig därför att kontakta oss direkt på ansokan@thevisionclub.academy
, så kan vi omedelbart identifiera ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Vi vill också poängtera att vi alltid besvarar inkommande mail inom 48 timmar på vardagar, så om du inte fått svar kan det ha uppstått ett tekniskt fel eller att ditt meddelande inte kommit fram till rätt adress.

Hör gärna av dig – vi vill gärna göra vårt bästa för att lösa detta på ett bra sätt!

TVC Academy

Väldigt bra bemötande från mentorerna…

Väldigt bra bemötande från mentorerna och alla, de är ambitiösa i att hjälpa folk uppnå deras mål ekonomiskt.

7 september 2025

Tjena! Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi är väldigt glada att höra att du upplevt ett bra bemötande från våra mentorer och att du känner att vi är engagerade i att hjälpa dig nå dina mål. Vi finns här hela vägen – bara att höra av dig om du behöver något!

Emil

Riktigt bra bemötande

Riktigt bra bemötande. Trevliga. Lärorikt. 10/10!

5 september 2025

Tjena Alfred!

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙌

Vi är superglada att du upplevt bemötandet som bra och att du tycker utbildningen är lärorik – precis så vi vill att det ska kännas. 10/10 tillbaka till dig!

Emil