fick en tydlig instruktion om hur procesen skulle gå igenom vilket jag tycker är ganska viktigt precis nu i början när allt e som svårast. Varför jag tycker att TVC Academy är bra det är för att man f... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 63 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Väldigt bra bemött utav alla personer…
Väldigt bra bemött utav alla personer jag pratat med, samt informativa samtal
Dom va väldigt trevliga och förklarade…
Dom va väldigt trevliga och förklarade ordenligt hur allt funkar.
Väldigt trevliga och tydliga med allt…
Väldigt trevliga och tydliga med allt förklarar steg för steg så att man förstår vad man ska göra och hur allt går till uppskattar allt tack för hjälpen
Samtalet var ganska bra och…
Samtalet var ganska bra och professionell på ett förståligt sätt,
Jag blir jätte nöjd och vilkdig profitionalnet bemö.
Jag vill bara ta ett ögonblick för att tacka er för den fina upplevelse jag haft hos er. Från början till slut blev jag bemött på ett professionellt, trevligt och hjälpsamt sätt. Det märks att ni lägger stor vikt vid kvalitet och kundservice, vilket jag verkligen uppskattar.
Tack för ert engagemang och för att ni
E-handel
Dessa grabbar är seriösa och är jätte schyssta och kommer hjälpa dig med allt du behöver veta inom E-handel
Emil och Daniel var jätte trevliga och…
Emil och Daniel var jätte trevliga och bra på att förklara
Supertrevliga och lärorika mentorer som…
Supertrevliga och lärorika mentorer som hjälper dig att bygga upp dig inom e handel jag ser framemot min resa som jag startar med Tvc
Tycker att killarna redogör en bra steg…
Tycker att killarna redogör en bra steg för steg plan vilket gör så att man kan se målet framför sig. Rekommenderar stark denna kurs
Extremt bra uppstyrt samtal och…
Extremt bra uppstyrt samtal och förklaringar på hur allt funkar
Fantastiskt och mycket informativt.
Jag var trött att vara pank och jobba…
Jag var trött att vara pank och jobba för någon chef.
jätte bra service samt tydliga instruktioner. Hoppas jag kommer långt

Sjukt trevliga
Sjukt trevliga, lätt att ha och göra med! Inga konstigheter

Svar från The Vision Club Academy
Kan ni kolla eran mejl och svara till…
Kan ni kolla eran mejl och svara till folk som vill inte vara medlem hos er länge och vill släppa betala faktura varje månad

Svar från The Vision Club Academy
Dessa grabbar e lallare tar bara…
Dessa grabbar e lallare tar bara pengar, du får inga pengar tillbaks, skriver från andra mail så svarar de med skriv från ditt riktiga o då får jag inga svar, har försökt avsluta medlemskap i 4 månader får inga svar o betalar faktura till de fortfarande, ba massa töntar oprofessionella pojkar, de kommer nu svara här men inte mail. Om nån vill ha kurs kan jag skicka, ge inga pengar till dessa fattiglappar.

Bluff
Jag mailar dom flera gånger i flera månader, ingen svar. Jag har fått flera fakturor och har inte tjänat en ända krona utan bara förlust. Så dålig upplevelse, hoppas ingen annan behöver gå igenom de här.

Svar från The Vision Club Academy
Väldigt bra bemötande från mentorerna…
Väldigt bra bemötande från mentorerna och alla, de är ambitiösa i att hjälpa folk uppnå deras mål ekonomiskt.

Riktigt bra bemötande
Riktigt bra bemötande. Trevliga. Lärorikt. 10/10!