Love this hair mask!
Love this hair mask! It made my hair feel healthier and softer after just one use!
Sunsé Atardi is a premium haircare brand rooted in Caribbean golden hour energy. We create ingredient-led formulas designed for straight, wavy, curly and coily hair navigating European climates — think dryness, dullness and lost definition. Our products nourish, strengthen and restore your hair's natural glow, turning your care routine into a ritual you actually look forward to.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
I love the way my hair feels after using the mask. My hair stays hydrated and my curls are shiny, more defined and bouncy.
I'm genuinely surprised! I used the Tropi Glaze hair mask and my hair feels noticeably thicker and stronger after one use. Definitely didn't expect such quick results, but I'm impressed!
Goede kwaliteit hair masque.
Zeker een aanrader om je haar te herstellen. Mijn haar is achteraf heel zacht and glanzend.
Ik gebruik dit haarmasker nu een paar weken en ik merk echt een groot verschil. Mijn haar is normaal snel droog en pluizig (door het blonderen), vooral in de puntjes, maar na de eerste keer voelde het al veel zachter en gladder aan. Het geeft ook een mooie glans zonder dat mijn haar vet of zwaar wordt!
De structuur van het masker is lekker romig en je hebt maar weinig product nodig (dus het gaat heet lang mee!). Het ruikt ook heel fijn.
Na regelmatig gebruik voelt mijn haar sterker aan, ziet het er gezonder uit en is het veel makkelijker te stylen.
Echt een aanrader als je haar extra verzorging en hydratatie nodig heeft.
Dit product staat in mijn selfcare lijst van producten💝

Svar från Sunsé Atardi
This product really made my hair more healthy and more moisturized i really love it!!

Svar från Sunsé Atardi
Ik heb het masker gekocht voor mijn vrouw en ze is er ontzettend blij mee. Haar haar voelt zacht en glanzend aan na gebruik, en de geur is echt heerlijk. Zeker een aanrader!

Svar från Sunsé Atardi
Super goed product! Doet precies zoals vermeld op de website. Zeker een aanrader

Svar från Sunsé Atardi
Dit product was echt geweldig voor mijn haar ✨
Het gaf direct een prachtige glow en mijn haar ziet er nu gezond, glanzend en sterk uit. Echt een aanrader!

Svar från Sunsé Atardi
Ik ben echt super tevreden over dit haarmasker! Na gebruik voelen mijn haren ongelooflijk zacht en verzorgd aan. Het maakt mijn haar niet zwaar, maar juist soepel en gezond. Ik merk ook dat mijn haar minder droog is en er veel mooier uitziet.
De geur is ook heel fijn en blijft subtiel hangen. Dit product heeft mijn verwachtingen echt overtroffen en ik ga het zeker opnieuw kopen. Echt een aanrader voor iedereen die zacht en glanzend haar wil!