Företagsinformation

1. Fastighetsutvecklare
  2. Kapitalförvaltare
  3. Investeringsbolag

Skrivet av företaget

The Sandt Investment Engineers is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen van investeringsoplossingen met een focus op vastgoed.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Wat een buitengewone ervaring

Wat een buitengewone ervaring! Al jarenlang investeer ik met vertrouwen bij The Sandt en ik kan niets anders dan lof uitspreken over hun service. Onlangs verslechterde de gezondheid van mijn moeder, die de respectabele leeftijd van ruim 100 jaar heeft bereikt, en mijn zus in Vietnam, bij wie een oude kwaal is teruggekeerd en helaas is uitgezaaid. Door de hoge medische kosten in Vietnam heb ik mijn situatie voorgelegd aan de heer Edwin, met de vraag of ik een deel van mijn investering eerder mocht opnemen om mijn dierbaren te ondersteunen. Tot mijn grote verrassing en dankbaarheid heeft hij mijn verzoek niet alleen ingewilligd, maar mij zelfs meer teruggegeven dan ik had gevraagd. Deze onverwachte steun betekent voor mij een enorme blijk van waardering en biedt mij in deze moeilijke tijd een hartverwarmende ruggensteun.

15 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betrouwbare partij die beloven wat ze zeggen

Kleine speler, met grote uitdagingen, veel persoonlijk contact, wat wellicht voor sommige mensen niet altijd wenselijk is, maar ik zeg dat kan je aangeven toch? Maar voor mij zeer betrouwbare partij, die nakomen wat ze zeggen en daar gaat het om.

1 september 2025

Goede ontvangst op Kantoor

Goede ontvangst op Kantoor. Duidelijk uitleg en openheid van financiële gegevens.

21 juli 2025

Svar från The Sandt BV

Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en dat de uitleg helder was! We vinden openheid erg belangrijk. Bedankt voor uw feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben gaan investeren in vastgoed bij…

Ik ben gaan investeren in vastgoed bij de Sandt omdat ze de tijd voor je nemen om alles goed uit te leggen en ze denken met je mee wat er allemaal mogelijk is.
Ze staan je altijd vriendelijk te woord en geven je regelmatig updates van de project voortgang.
Mij geeft het vertrouwen op de manier hoe ze werken en contact houden met de klant.
Ik zit nu al meerdere jaren bij The Sandt en kan er alleen maar positief over zijn.
Ga zo door!

23 juli 2025

Svar från The Sandt BV

Wat fijn om te lezen dat u al jaren zo’n positieve ervaring hebt met The Sandt! We blijven ons inzetten om u goed te informeren en te ondersteunen. Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiaste woorden!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf blijft mijn hoogbejaarde…

Dit bedrijf blijft mijn hoogbejaarde ouder maar bellen en nieuwe voorstellen doen, meermaals per dag. De beller weet dat er geen interesse (meer) is voor hun financiële producten.

16 juli 2025

Svar från The Sandt BV

“Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw hoogbejaarde ouder toch benaderd is, terwijl er geen interesse meer is in onze producten. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben geprobeerd contact op te nemen om de voortgang en de ontwikkelingen van de gedane investeringen te bespreken, maar kunnen u helaas niet bereiken om te achterhalen wie uw ouders zijn. Wilt u contact met ons opnemen via +31 20 310 5555 /informatie@thesandt.nl. Dan zorgen wij dat uw ouder niet meer gebeld wordt. Onze excuses voor het ongemak.”

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dwingende verkoop

Dwingende verkoop, onbeleefd, nemen geen nee aan. Blijven aandringen en terugbellen ondanks verzoek dit niet te doen. Kortom bekijk eerst goed de reacties op internet voordat je met dit soort mensen zaken gaat doen.

13 mars 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u onze benadering als opdringerig heeft ervaren. Dat is zeker niet onze intentie, en we waarderen het dat u dit aangeeft.
Wij streven ernaar om klanten op een respectvolle manier te benaderen en nemen uw opmerkingen mee om onze werkwijze te verbeteren. Mocht u dit verder willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Als u in de toekomst overweegt om klant bij ons te worden, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Het team van The Sandt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We wilden investeren in vastgoed en…

We wilden investeren in vastgoed en kwamen online bij The Sandt terecht. Na telefonisch contact met Dhr. Edwin Dewnarain kwam hij bij ons thuis en hebben we een goed gesprek gehad.
Hij geeft duidelijke uitleg wat er mogelijk is en denkt met je mee.
Hij neemt de tijd en staat je vriendelijk te woord.
We zijn met een klein bedrag begonnen en hebben in de afgelopen jaren een mooi bedrag opgebouwd.
We zijn weer een contract aangegaan voor de komende 5 jaar waar we zeer tevreden over zijn, want er is met een goed gesprek het een en ander mogelijk.
Ook met andere teamleden gesproken en toelichting gehad op de vernieuwde website, deze ziet er goed uit.
Kortom wij zien de toekomst met The Sandt tegemoet!

Wim en Ada.

10 januari 2025

Svar från The Sandt BV

Wat een mooie en uitgebreide ervaring, Wim en Ada! Fijn om te horen dat Edwin en het team jullie zo goed hebben begeleid en dat jullie vertrouwen hebben in de toekomst met The Sandt. Bedankt voor het delen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg goede ervaringen met The Sandt.

Erg goede ervaringen met The Sandt.
Fijne communicatie, duidelijke uitleg, voor vragen kun je altijd bij ze terecht.
Ik had het "standaard" pakket, maar omdat ik een huis ging kopen, konden ze zonder problemen het geld eerder terugstorten. Erg meedenkend dus.

Mocht je veilig en met goed gevoel willen investeren, raad ik The Sandt zeker aan!!

22 november 2024

Svar från The Sandt BV

Wat fijn om te horen dat u zulke goede ervaringen hebt met The Sandt! We vinden het belangrijk om meedenkend te zijn en u duidelijk te informeren. Bedankt voor uw aanbeveling!

Ik ben bijna 4 jaar geleden ingestapt

Ik ben bijna 4 jaar geleden ingestapt. Elk jaar kreeg ik netjes de overzichten met bijgeschreven rente. Inmiddels ben ik uitgestapt omdat ik stop met investeringen. Ik kreeg zonder discussie mijn tegoed betaald. Keurig.

4 oktober 2024

Svar från The Sandt BV

Bedankt voor uw mooie terugblik en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat alles soepel en correct is verlopen, ook bij uw uitstap. We wensen u veel succes met uw verdere stappen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede investering

Door goede informatie en communicatie vanuit het bedrijf naar investeerder toe geeft mij nog steeds een goed vertrouwen in deze vastgoed investering.
Al een aantal jaren goede ervaringen met dit bedrijf.
Verlenen een prima service en nemen ook de tijd voor je.

29 september 2023

Svar från The Sandt BV

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat onze informatie en service uw vertrouwen blijven versterken. We waarderen uw jarenlange vertrouwen enorm!

Vertrouwen

Een aantal jaren geleden kocht ik voor het eerst vastgoed obligaties bij de fa. The Sandt. BV. Daarna werd ik regelmatig in telefoongesprekken geïnformeerd over de voortgang van het project, de medewerkers, mijn vragen over mogelijke risico's werden open en eerlijk beantwoord. Door het regelmatig bijpraten met dhr. Edwin Dewnarain is er vertrouwen ontstaan, dat ik met dit project helemaal goed zit ! In het verleden véél geld verloren met beleggingsprojecten , dus dat mijn vertrouwen niet meer wordt beschaamd is goud waard !

19 augusti 2022

Svar från The Sandt BV

Dank u wel voor het delen van uw verhaal en het vertrouwen dat u in ons stelt! We begrijpen hoe belangrijk eerlijkheid en transparantie zijn, zeker na eerdere ervaringen. Fijn dat onze communicatie en ondersteuning u dat vertrouwen geven. We blijven er alles aan doen om dat waar te maken!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb vertrouwen in het bedrijf omdat…

Ik heb vertrouwen in het bedrijf omdat ze eerlijk vertellen wat ze doen. het wortd niet mooier gemaakt dan het is.
ook het persoonlijk contact verloopt goed.

6 april 2023

Svar från The Sandt BV

Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden! Eerlijkheid en persoonlijk contact staan bij ons altijd voorop. We blijven ons best doen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een eerlijke en betrouwbare club waar jouw en mijn investering wordt gekoesterd

Medewerkers van The Sandt zijn eerlijk en betrouwbaar. Afspraak is afspraak en toezeggingen worden stipt nagekomen. En niet op de laatste plaats kon ik door The Sandt 10 jaar eerder met pensioen.

6 april 2023

Svar från The Sandt BV

Wat geweldig om te horen dat u onze eerlijkheid en betrouwbaarheid zo waardeert! En wat een prachtig resultaat dat u 10 jaar eerder met pensioen kon dankzij The Sandt. Dank voor uw mooie woorden!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.