Thermostar Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Det var en säljare hemma hos min svärmor och förstörde hennes fåtölj som kostat ca 14 000kr. Hon får ingen ersättning för att han förstörde tyget. Chefen verkar vara en riktig översittare som sa åt mi... Se mer

Ett trevligt och proffsigt besök av Bianca som demonstrerade hur man städade med ånga, helt utan kemikalier. Effektivt snabbt och miljövänligt. Ett demonstration utan köptvång.

Fick en proffsig och noggrann genomgång, utan köptvång, av en engagerad Bianca. Vi konstaterade att det finns ett enklare sätt att städa samtidig som man sparar på både miljö och, långsiktigt, på... Se mer

Jag rekommenderar att ni köper en ångrensare om inte ni har en än. Men att betala 46.000 Kr. för en Thermostar, mot en Nilfisk Steamtec 312, som kostar bara 2.500 kr, skulle vara galet. Men med försäl... Se mer

Thermostar är ett optimalt och praktisk städsystem med en industriell prestanda och teknik. Du kommer snabbt att märka att du kan rengöra områden i ditt hushåll på ett mycket snabbare sätt.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tack till bästa Bianca!

Helt fantastisk maskin men dyr..tror ändå vi ska köpa den pga otroliga resultat och många användningsområden. Städningen blir rolig för resultaten blir så bra.
Stort tack till grymma Bianca som va här idag och visade ångmaskinen för oss, extremt duktig och trevlig tjej!

31 maj 2023

Jag jobbade på Thermostar för ca ett år…

Jag jobbade på Thermostar för ca ett år sedan. Till en början kan jag säga att produkten är super och hemma använder vi vår Thermostar varje gång vi städar, svårt att gå tillbaka till kemikalier när man kan få det renare utan. Att jobba på Thermostar var riktigt kul och utmanande, underbara kollegor samt chef! Aldrig några problem med lönen, den kom som den skulle, ibland väldigt hög och ibland lite lägre, allt beror på hur mycket man väljer att jobba.

Överlag är det ett bra företag som skapar nya skickliga säljare, samt ger de vassa säljarna den lön de förtjänar!

16 maj 2023

VARNING!!!

VARNING!!!
Produkten är bra men företaget en ren BLUFF!! Därför ska du inte köpa något från dem. Gör du det kanske du precis som jag får betala mer än vad som står i avtalet per månad.
Har vart fast i detta avtal där dem säger att de ska lösa vad som blivit fel dock kommer aldrig någon lösning. Utan mina pengar försvinner iväg.
Köper du en thermostar bidrar det även till att du stöttar VDs vidriga beteende mot sin personal. Har nämligen en kompis som jobbat där som berättat att VD + fru tvingat på en anställd som var 15år alkohol. Vidare har de filmat personal utan deras medgivande dygnet runt. VD vill hålla koll på sina anställda som om de vore hans slavar. Sexuella trakasserier förekommer och otrohet.
VD fuskar med löner är drogmissbrukare och dricker alkohol på arbetsplats och arbetstid. VD tillåter även air Bnb gäster utan att personal är vetande. Gästerna är ofta obehagliga och har sovrum med fönster in till personalens kontor.
VD gör olagliga anställningsavtal samt bryter mot avtal. Företaget vägrar dessutom ha något samarbete med facket. Riktigt vidrig arbetsplats med mycket lögner som ofta utnyttjar och lurar framför allt unga. Får dem att tro att det är ett paradis och att de kan tjäna mängder med pengar.

11 maj 2023

Jag har jobbat på Themostar i lite mer…

Jag har jobbat på Themostar i lite mer än 3 år både som säljare och fått utvecklas och jag har aldrig haft problem med varken kollegor eller lön.
Lönen har alltid kommit när den ska och har alltid varit rätt.
När man jobbar på provision även när den är väldigt bra som i detta fallet så blir det inte så mycket om man jobbar för lite, helt enligt avtal från början.
I detta jobbet har jag även blivit medbjuden på olika fina resor där allt ingår, på dessa resor har vi åkt hela kåren.
Jag har alltid trivts bra och varit nöjd med att jobba här och kommer att fortsätta att jobba för Thermostar.

10 maj 2023

Stor del av alla omdömen som är skrivna…

Stor del av alla omdömen som är skrivna här är skrivna av anställda, eller under ett falskt namn från en anställd för att de ständigt jobbar i sån motvind på vad ägaren själv skapat. Men det fattar nog de flesta. Ägaren till företaget sålde innan dammsugare och blåste kunder, det var till och med artiklar om honom i lokala tidningen. Varning för detta företag, ta inte emot detta företag hem till er. De kan inte ens hålla kvar anställda för det är så dåliga villkor. Hoppas ingen medvetet stöttar detta företag. De anställda får inte sina löner eller har usla avtal som gör de ruinerade, och ägaren skrattar hela vägen till banken.

8 maj 2023

Bianca var här

Bianca var här för att demonstrera ångtvätten. Bra resultat på både matta, fönster och ugn.

8 maj 2023

Tack för besöket André

Trevligt företag med trevlig personal, produkten var smidig och lätt att lära sig. Representanten visade hur allting fungerade och hur smidig produkten var att använda. Representanten André hjälpte mig och gjorde att jag kände mig säker när han visade produkten. Mycket nöjd med investeringen.

16 juni 2022

Imponerad

Hade i förrgår ett mycket trevligt möte med en representant som hette Fredrik. Glad och härlig kille som verkligen visade systemet på ett proffesionellt sätt. Han tog bort smuts och liknande som jag aldrig trodde var möjligt. Väldigt nöjd med besöket och min Thermostar.

17 mars 2022

VARNING för Bedrägeri!

Vi känner också oss jätte blåsta jag och min sambo. Tanken var att en representant skulle komma städa och göra en gratis demo på en super ångmaskin. Slutade med att han lämnade Thermostar maskinen och sa att han kan komma tillbaka och hämta den om vi skulle ångra oss.

Sedan dess har jag försökt att komma i kontakt med Thermostar säljaren men blir bara hänvisad till deras usla kundservice utan respons, blir TOTALT IGGNORERAD!

Vart är min ångerrätt och varför får jag ingen respons??

Du @karin verkar ju super trevlig på att svara på alla "nöjda kunder" men ert bolaget och usla kundservice är rena rama bluffen!!! Och ni är bedragare hela bunten!

VARNING VARNING VARNING!!!

GÅ INTE PÅ DERAS IKKE MÄNSKLIGA SÄLJTEKNIKER!!

2 mars 2022

Svar från Thermostar

Hej Django! Kan du skicka ett meddelande till mig på karin@thermostar.se och förklara lite mer ingående? Så kan jag gå vidare med ditt ärende med berörd representant. Mvh Karin

Tack för besöket Albin

Fick besök för visning av tvätten och jag är en sån människa som är lite skeptisk till försäljare. Hur som helst så var Albin hemma hos oss och visade den, demonstrerade lite till en början, Albin visade maskinen på ett professionell sätt och han är en ärlig, artig, smart människa. Jag själv vet vad bra maskiner är och dess kvalitéer. Denna maskin är verkligen en smart investering både mot miljön och plånboken i framtiden. Hade aldrig till en början att köpa den men vi gjorde det och vi är mycket nöjda.

Tack Albin för ett fantastiskt besök hemma hos oss.

6 januari 2022

Underbara och proffsiga Bianca…

Underbara och proffsiga Bianca demonstrerade på ett strålande sätt hur enkelt och smidigt allt från golv till tak kan bli riktigt rent och fint med endast vatten.
Bianca fick både mig och min mamma att falla pladask för maskinen.
Aldrig tidigare har städningen varit så enkel.
Dessutom slipper man allt vad kemikalier heter vilket är ett stort plus!
Vi är otroligt nöjda.

20 oktober 2021

Har haft en demonstration idag av en…

Har haft en demonstration idag av en trevlig kille. Trots att vi kommunicerade på engelska gick det bra. En fantastisk maskin som jag överväger att köpa. Blir dock lite undrande kring priset då det gick att pruta ganska ordentligt. Tycker att det vore bättre att sätta ett pris som gäller. En bekant till mig gav 36 000 kr och blev ganska lack när hen fick veta att en kompis fick erbjudandet att köpa en för 25 000 kr. Vilket pris gäller?

4 september 2021

Hej Michael!
Härligt att Sam var trevlig och att du uppskattar våra produkter :)
Vi har tre olika produkter med olika priser.
Avantgard med 6 bar som kostar 25 + moms
Thermostar, 8 bar som kostar 30 + moms
Mediclean, 9 bar som kostar 40 + moms.
Vill du veta mer info om de olika produkterna så får du gärna mejla mig på karin@thermostar.se eller kontakta Sam.

Önskar en fin dag.

Fick en demo av Bianca

Fick en demo av Bianca. Supergo och trevlig tjej. Imponerad av hur lätt maskinen gjorde rent ugn och ugnslucka, ullmatta och jag blev även imponerad av hur rena duschväggarna blev från kalk och tvålrester. Hon visade även rengöring av altan, fönster, golv, fogar (men då på delar av ytorna) och avlopp. Jag kommer inte att köpa någon maskin, men kände inte heller att hon ställde krav på köp.

1 september 2021

Hej Cecilia!
Bianca är en underbar tjej :)
Härligt att du gillade vår produkt oavsett om du köpte eller inte. Det viktigaste är att du fått se och testa.
mvh Karin

Haft visning av Bianca och vi är så…

Haft visning av Bianca och vi är så nöjda med maskinen. Helt fantastiskt bra till dålig lukt i köksvaskens avlopp, ugnen inuti och utvändigt, kakelplattorna ovanför diskbänken och spisen. Våra stengolv är så roliga att göra rent utan att knäskura. Har varit svåra att få rena eftersom att de inte är släta. Kanon bra att få bort damm bakom/emellan elementen. Är så nöjd.

31 augusti 2021

Hej Carina!

Mvh Karin

Vi fick en visning av Bianca

Vi fick en visning av Bianca. Verkar vara en toppenmaskin, men jag har lite svårt för saker som säljs på det sättet. Gillar inte avbetalning och den är alldeles för dyr att köpa kontant tyvärr. Men visst blev vi imponerade av sånt den kunde få bort.

23 juni 2021

Hej Maria!
Ja visst är kanon bra :)
Vi jobbar på detta vis för att ju många som möjligt ska få se och testa våra produkter vilket man inte får göra i tex en butik.

Mvh Karin

Hade ett besök av en trevlig

Hade ett besök av en trevlig, kunnig tjej från Thermo star här idag.
Mycket god service hade goda råd/tips.
Hon gjorde rent min Hyla, mycket bra resultat.
Ha en fin dag
// Nils

19 juni 2021

Hej Nils!

Haft Bianca här från Termostar

Haft Bianca här från Termostar, super nöjd med vårt besök och produkten är fantastisk vi kommer absolut köpa en.
Kontakten med Bianca har varit super.
Full pluss på detta

18 juni 2021

Härligt att höra :)

Den bästa maskinen som jag inte kan…

Den bästa maskinen som jag inte kan vara utan.
Efter ett väldigt trevligt hembesök beslöt vi att köpa Thermostar ( har haft den i 1,5 år ) eftersom den har så många städområden som t ex enkelt att rengöra ugnen/ frysen, putsa fönster , jag ångtvättar sängkläderna vid varje sängbyte eftersom den har hög temperatur o dödar bakterierna. Den är helt i underbar även i badrummet som te x rengöra kakel m m, Ångar växterna - ja man kan säga så mycket bra om den.
Det är en allt-i-allo maskin
Har testat andra billiga som inte fungerat som dom ska men så när vi köpte denna blev vi positivt överraskade. Är helt nöja - mer än 100 %
Den har ett väldigt stort användningsområde o städningen blir till ett stort nöje.

Väldigt bra service om det är något som krånglar - toppen service

Det bästa köpet någonsin

15 juni 2021

Hej Catharina!

Härlig att höra att du är helt inne i vårt Green Cleaning concept :)
Har du några frågor eller tankar så tveka inte att höra av dig till oss på info@thermostar.se eller skicka ett PM på Facebook.
Önskar dig en fin dag! Mvh Karin.