Hurtig levering. Bestilte onsdag aften og modtog pakken fredag formiddag.😊👍 Første gang jeg bestiller fra denne Shop, men ikke sidste.😊
Det här tycker kunderna
Super service og hurtig ekspedition. Købte godbidder til hunden til fordelagtig priser - dejligt! Skrev en note ifm. med ordren og fik høflig og detaljeret tilbagemelding herpå samme dag, som pakken... Se mer
Företaget har svarat
Ingen problemer, købte 10 kg barf blev leverer i god frostembalage, alt gik som forventet.
Nu efterspørger I selv en anmeldelse. Produktet fejler ingen ting, men det gør derimod oplevelsen. Jeg bestiller 6 pakker barf, men får kun leveret 3. Dette er på trods, at jeg ikke bliver oplys... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er en lille virksomhed i Sønderjylland som brænder for at give kvalitets produkter til alle hunde i hele Danmark. Ideen startede da vi fik vores egen hund Balto. Vi elsker at forkæle ham med lækre produkter og kvalitetsvarer. Vi fik derfor ideen om at starte egen virksomhed op, og et mål om at kunne være med til at forkæle så mange skønne hunde som muligt. Lige nu bliver webshoppen drevet som et bi-erhverv hvor vi begge har et fastarbejde ved siden af. Vores mål og ønske er, at kunne gå ind i ThePets på fuldtid.
Kontaktuppgifter
Gammel Tøndervej 25a, 6534, Agerskov, Danmark
- info@thepets.dk
- thepets.dk
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ingen problemer
Dårlig oplevelse
Jeg bestiller 6 pakker barf, men får kun leveret 3. Dette er på trods, at jeg ikke bliver oplyst dette ved købet.
Herefter må jeg selv række ud, for at hører ind til, hvad årsagen til dette er.
Svaret er, at der ikke er nok på lager, men forventes på lager ugen efter, hvorefter at det vil blive eftersendt.
Der ender dog med at gå 2-3 uger uden at jeg modtager de resterende 3 poser, hvorfor jeg igen må rykke.
Jeg modtager intet svar på min henvendelse, men dog pakken et par dage efter.
Mon ikke at den var blevet glemt?
Fin webbutik, men udfordret på frost-forsendelser
Barf var halvt frosset, halvt optøet trods tilkøb af frost levering. Men ellers var købsoplevelsen fin. Godt udvalg til fair priser.
Ja,det var da dejligt at få sin…
Ja,det var da dejligt at få sin pakke,og det gik så hurtig.Og den lå udenfor døren da man vågnede.Det ser ud til,at det er et reelt firma.Køber nok noget igen engang.
vi bestilte mush (frost) tirsdag
vi bestilte mush (frost) tirsdag, og torsdag formiddag kom gls-manden med maden, stadig ca 90% frossen på trods af termokassen var gået i stykker. vi fik oveni købet en lille snack til os selv 🥰
God mad, lidt langsom kundeservice
Rigtig god mad, når det endeligt blev sendt blev det leveret super hurtigt. Kundeservice svarer ikke altid og der er ikke et tlf nr man kan ringe til hvilket er lidt øv. Jeg bestilte noget mad til min vufling, men selvom det stod som de havde det var det ikke på lager. De gav information om dette lidt sent og svarede ikke da jeg kontaktede dem. Ellers super fint

Varmeste anbefalinger
Altid hurtig levering, og super god service. 💪🏼 kan varmt anbefales.

Svar från ThePets.dk
Thepets har et rigtig godt udvalg af…
Thepets har et rigtig godt udvalg af produkter. Synes min hund også😀🐶

Generelt tilfreds
Generelt tilfreds. Hurtig leveringstid
Men …. jeg synes det er til grin, at I vedlæggee en micro pose vingummibamser som tak.
Når man køber for over 1000 kr pr gang !
Vedlæg dog en pose guf til hunden, det vil sikkert generere mersalg ved næste ordre !!!

Svar från ThePets.dk
Deres laks tør kost er alt for stærkt…
Deres laks tør kost er alt for stærkt for begge mine hunde. Begge af (forskellige) rase fik dirra (tynd) mave. Hver gang vi prøvede at gå over til det. Deres oksekød fungere fint

Hurtig levering
Hurtig levering. Og da der var udfordringer med leverandør handlede de hurtigt på det

Svar från ThePets.dk
Fin service og lækkert foder til mine…
Fin service og lækkert foder til mine hunde.

Fint udvalg
Nemt at finde rundt, for at bestille, kom indenfor en ok tid. Handler bestemt igen

Anbefaler!
Godt og lækkert hundemad og forsendelse er virkelig hurtig. Er super tilfreds!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.