Företagsinformation

1. Trafikskola

Skrivet av företaget

De snelste manier om je CBR theorie examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto op theorietime.nl

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goede

Goede
voorbereiding op het echte
examen

Ik had best stress voor min theorie-examen, maar door deze site voelde ik me een stuk zekerder. De examens lijken goed op het echte CBR-examen. Niet alles komt exact overeen natuurlijk, maar het zit er dichtbij genoeg om goed voorbereid te zijn.

14 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede website om je theorie te oefenen

Goede website om je theorie te oefenen! De lay-out ziet er professioneel uit en de oefenvragen zijn realistisch. Soms zou de uitleg iets uitgebreider mogen zijn, maar over het algemeen is het een fijne en effectieve manier om te leren. Zeker de moeite waard als je serieus wilt slagen voor je theorie-examen.

13 april 2026

Theorie leren

Mijn ervaring bij Theorietime was heel positief. Ik kreeg goed uitleg en rustig waardoor ik de stof heel goed begreep. Ik vond zelf de oefenvragen heel belangrijk voor mij, want ik kon concentreren op mijn zwakke punten. Dat gaf mij meer zelfvertrouwen en het heeft me geholpen om beter voor te bereiden op mijn examen. Ik zou Theorietime zeker aanraden aan mensen die moeite hebben met theorie.

7 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte bv

De website is slecht geprogrammeerd, de oeveningen laden soms niet en als je opnieuw klikt telt het als een poging, je hebt maar 20 pogingen totaal, ik krijg meerder keren exact dezelfde vragen zelfs in de zelfde opdracht, als je hun probeert te contacteren krijg je geen reactie terug. De uitleg voor antwoorden is heel minimaal en als je iets niet snapt dan weetje het na de uitleg nog niet.

12 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I think even one star is much for this…

I think even one star is much for this website. It is really bad, I don't know which information correct is anymore. I got more confused, and I make more mistakes day by day. I don't think I can pass the exam. It's a waste of money, time and mental health.

16 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

it is one of the best auto theorie…

it is one of the best auto theorie website in Nederland, it is really “save your money save your time” 😎, useful information and clear and nice 3d photos, i learned quickly and enjoyed the time. I recommend this website 👍

19 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

The layout is great but sometimes

The layout is great but too often, I mark one answer and when I check to see how I did, a different answer is marked.

Too often, the information and explanations that should clarify correct answers do not answer the question at all, or are worded so poorly, I have no idea what they're talking about.

Some of the hazard perception scenarios are ridiculous. I am learning some important stuff,but the developers need to go through the lessons with a more objective view and fix some things.

I stumbled across a competitor; TrafficTrainer, and it's soooooo much better that I know I'll pass. It explains everything in detail.

10 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan alles op mijn eigen tempo…

Ik kan alles op mijn eigen tempo volgen. Mijn zwakkere onderdelen geeft het programma ook aan. De voorbeelden zijn realistisch en goed getekend. Je krijgt waar voor je geld. Ik heb al veel vrienden en kennissen deze site aangeraden. Dankjewel Theorie time.

19 januari 2022

Geslaagd door Theorietime!

Twee keer gazakt voor mijn theorie examen, met behulp van Theorietime, kon ik me theorie halen, wel verbazend dat ik negen vragen van een package, en nog 10 vragen van een andere package op me echte examen kreeg, zeker aanrader! Onwijs bedankt Theorie time!

19 oktober 2021

Erg representatief

Erg representatief

In tegendeel tot andere websites heeft deze website erg representatieve examens, waarvan de vragenmethoden overeenkomen met die van het CBR.

17 oktober 2021

Prima

Prima
Vragen komen overeen met wat je kan verwachten op het examen.
Theorie Tima is Top

15 oktober 2021

Great design

The system is similar to the CBR system, and the photos are so realistic! The 3D city design is different from other schools, it makes a clear imagination of the situation in your brain.

In 1 keer geslaagd

In 1 keer geslaagd
Dankzij theorietime.nl ben ik ik een keer geslaagd bij het CBR. Ik had 20 proefexamens gemaakt en zo het meeste geleerd. De uitleg bij de antwoorden is erg duidelijk!

Super

Super

Goed geupdate, 2x gezakt door een ander examen website. TheorieTime is top top TOP! Komt erg overheen met de vragen die je ook bij de cbr krijgt. Ik raad het iedereen aan!!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.