1. Sömnmottagning

Nap Pillow™ är kudden du alltid har drömt om, en kudde som är 100 % justerbar oavsett om du föredrar en hård, mjuk, hög eller låg kudde eller om du sover på ryggen eller på magen.

3,1

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Riktig klippa

Cecilia var en riktig klippa med mitt problem. Hon förstod mitt problem snabbt och löste problemet effektivt!

Stort tack för hjälpen!

14 maj 2025

Bortkastade pengar!

Kudden är för stor så när man tar bort fyllning så blir det hål i kudden hur mycket man än försökt jämna ut det så får man ont i nacken när man vaknat pga det. Försökte påtala detta 1 vecka efter jag fått den å hunnit prova och skrev klart och tydligt att jag åberopar deras 30 dagars garanti men kundtjänst återkom på ett språk jag inte förstod så ärendet rann ut i sanden?! Dessutom blev kudden nopprig efter 1 vecka vilket jag oxå lyfte. Jag kollade i efterhand å kundtjänst har bett om bilder men de ha följer inte sin egen prova 30 dagar och skicka tillbaka utan tjabbar om bilder direkt efter en vecka??

Så nej rekommenderas inte! Det finns mycket bättre kuddar för samma peng eller till å med billigare.
Extra minus för det tråkiga bemötandet när man påtalat att man inte talar deras språk ”du borde använt en translateapp” å när man frågar varför de får en otrevlig ton och varför de inte följer regelverk börjar de kalla en för hotfull wow😳 toppenbra service verkligen!😅 Nej skippa - not worth it.

1 april 2025
Logotyp för Thenap

Svar från Thenap

Hej Susan

Tack för din recension - vi är ledsna att du inte är nöjd med din upplevelse.

Vi förstår att det var frustrerande att få svar på danska i början. Vi är ett nordiskt företag och ibland sker sådana missar, men vi beklagar verkligen att det skapade förvirring. Tyvärr hörde vi inte av dig igen förrän tre månader senare.

När du återkom var tonen tyvärr ganska hård, men vi försökte fortfarande hjälpa dig och erbjöd att hantera ärendet som en reklamation om du ville skicka in bilder.

Vi vill alltid bemöta våra kunder med respekt och göra vårt bästa inom de garantier och villkor vi har - det gäller även här. Du är fortfarande varmt välkommen att höra av dig till kundservice om du vill ha en lösning.

Vänliga hälsningar
Victor fra TheNap

Visa omdömen på alla språk (4 omdömen)