Estoy muy agradecida con el equipo de Diamond el cuál solucionó mis dudas al instante. 🫶✨️
Ik wist niet dat ik iets besteld had of lid was geworden hey was nogal verwarrend, niet dat het aan jullie heeft gelegen dat weet ik tot nu nog niet. Ik had een campingbedje besteld, en zou op een vri... Se mer
Por parte de Jamal Handled with expertise - [Support #19], he recibido una atención, comprensible, con respeto y muy profesinal. Muchas gracias por brindarme la ayuda necesaria. Recomendaría esta emp... Se mer
I joined the HolidayVip.com by doing a Decathlon survey, I’m not sure how this happened. Jamal and Jerry have been very professional, attentive and resourceful and have managed to solve my case effici... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Customer satisfaction is key.
Eric has taken it upon himself to make contact and assisted in attempting to resolve the anomaly by reversing/refunding the transaction.
Most grateful, thus far...
Thanks
AJ
gracias
bueno realmente hasta ahora no se como llegue hasta esta pagina ni menos como me inscribi, pero agradezco que hayan considerado mi caso. gracias!
Repuesta rápida a mi caso ya que me…
Repuesta rápida a mi caso ya que me escribieron en menos de cinco minutos
Customer service was kind
Customer service was kind, professional, and resolved my issue smoothly. It turned what could have been a frustrating situation into a genuinely positive experience.
el equipo de soporte se puso en…
el equipo de soporte se puso en contacto para ayudar
It was a good experience
It was a good experience
I wish they would return my messages faster and I hope they keep the promise they made to me then I would say they are a great company
Satisfecha
Resuelven rápido te mantienen informado sobre todo lo que tienen
equipe reactive
Chantage et mail à répétition !
Je me suis abonné à ce site sans le faire exprès suite à un mail frauduleux. Je n’ai évidement jamais été remboursé, ils m’ont prélevé de l’argent sous prétexte d’un « abonnement » : tout cela a déjà été détaillé sur un autre commentaire. Depuis leurs « service client » n’arrête pas de m’envoyer des mails en anglais et en français pour me faire du chantage. Ils veulent que je supprime mon commentaire négatif contre un remboursement. N’achetez pas sur ce site !!
Todo muy bien
Issue addressed by Nela,I'm satisfied
Issue addressed by Nela,I'm satisfied
L'assistance de Claire a été utile et…
L'assistance de Claire a été utile et efficace merci
Me han descontado de mi cuenta bancaria…
Me han descontado de mi cuenta bancaria una membresía qué no autoriza, me dan de baja y no devuelven el importe, tampoco te asesoran en español por la línea de mal atención al cliente......
C'est une arnaque, je n'ai rien commandé, et on me prélève 39,99€ pour un abonnement que je n'ai pas souscrit. De plus sur leur site, il est impossible d'annuler cet abonnement.
Arnaque pour un abonnement.
This website deduct 10 USD from my…
This website deduct 10 USD from my credit every 2 weeks without my permission , I dont know how , I did not register , I never visit this website , I sent may email to them to stop deducting 10 USD , but in vain.
Issue is being handled well
Impressed with the customer care, handled my concerns well and professionally without any delays.
Je désirais faire une commande d'un…
Je désirais faire une commande d'un montant de 47€ (de 6 boîtes) et de 12 boîtes.
Je ne connais pas votre produit, je ne peux pas en parler
Problema solucionado por Nela...muy…
Problema solucionado por Nela...muy servicial ...y cordial
Asistenta este utila