Banner for Theessentials

Theessentials Omdömen 444

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Havde svært ved at købe 3 Protinpulver hvor man kan købe 3 for399 hvor man kan mix ,når de kom kurve stod der andet l pris Fik hjælp ,men brugte en del tid Ellers er der ikke noget at komme efter... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gode produkter til rimelig pris! Dog var tilbudene lavet så smart, at jeg manglede at købe for 1kr mere for at opnå gratis fragt.. så måtte jeg jo finde noget mere at købe af deres heldigvis store udv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fanstastik kollagen bruger det igen og igen. Kan tydeligt mærke forskel og se forskel på huden. En anbefaling værdig til billige penge.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har for nylig handlet hos theessentials.dk, og det har været en virkelig positiv oplevelse. Jeg købte deres kreatinpulver, og allerede efter få dages brug kunne jeg mærke en klar forskel i min... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Essentials - Din garanti for kvalitet og sikkerhed Hos Essentials er vi stolte af at tilbyde kollagen, protein og andre kosttilskud af højeste kvalitet, direkte fra vores egen fabrik. Vi kontrollerer hele produktionsprocessen fra start til slut, hvilket betyder, at vi kan sikre, at vores produkter altid lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder. Dette er din garanti for rene, sikre og effektive kosttilskud, som du kan stole på. Vi ved, at det er vigtigt for dig at vide, hvad du indtager. Derfor bruger vi kun nøje udvalgte ingredienser og producerer alt med den største omhu. Vores kollagenprodukter har hjulpet mange af vores kunder til at opnå bedre sundhed og velvære, og vores proteinpulver er både velsmagende og næringsrigt. Vi stræber efter at levere produkter, der er lette at bruge og som giver dig den bedste oplevelse hver gang. Kundeservice er en anden hjørnesten i vores virksomhed. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du får en god oplevelse med hurtige svar og problemfri levering. Hos Essentials går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en ære i at være din pålidelige leverandør af kosttilskud, som virkelig gør en forskel for dit helbred. Vi glæder os til at fortsætte med at levere produkter, der kan hjælpe dig til at leve et sundere liv!

Prismatch

Vi matcher prisen af produkter med samme kvalitet

Send link med info om det produkt du har set til samme pris, hvis produktet har samme kvalitet som vores matcher vi prisen. Send mailen til info@theessentials.dk

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kan kun anbefales

Rigtig god kvalitet på deres produkter.

Har prøvet adskillige proteinpulver og kreatin mærker hvor jeg har fået mave problemer og det får jeg ikke her.

Meget positiv😁👍

Kan kun anbefales

12 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trist produkt. Dårlig kvalitet og service

Kreatin pulveret er ikke en god oplevelse. Det er næsten klumpet pulver når man åbner produktet. Det kan ikke opløses i vand - selv om der står fremhævet “ let opløseligt” - og er ikke en rar fornemmelse at drikke.
Teamet bag svare ikke på spørgsmål trods gentagende henvendelser
Jeg finder et andet sted at købe mine produkter

11 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fine produkter - elendig kundeservice

Vil give jer 1 stjerne, men jeres produkter er fine, og det udløser 2. Jeres kundeservice er umulig at få i tale! Har bestilt 3 gange proteinpulver, hvor man kunne vælge en anden sammensætning af smage ved at skrive en mail til jer. Jeg sendte en mail 1 min efter jeg havde lagt en ordre. Desværre fik I ikke sendt det, jeg bad om. Det kan jo ske, så jeg kontaktede jer samme dag, som jeg fik pakken, så vi kunne finde en løsning.
Jeg har nu sendt 3 mails over en uge til jer og har intet svar fået. Skrevet til jeres chat og mangler også svar der. Det er desværre ikke muligt at fange jer på telefon - jeres hjemmeside skilter ikke med et nr.

23 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit collagen var hurtigt fremme og…

Mit collagen var hurtigt fremme og selvom jeg var ret skeptisk, så kunne jeg se forandringer i min hud allerede efter en uges tid. Min hud er meget mere spændstig. Desuden er det billigt.

15 september 2025

Works!

Bestilling og hurtig levering uden komplikationer.
Produkt virker 😁👍

1 september 2025

Til hud og knogler

Har taget produkterne til knogler og hud. Er super glade for begge. Dog er jeg ikke fan af smagen til hud. Den til knogler, smager heldigvis ikke af noget.

26 september 2025

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Bruger collagenpulveret i min morgen the, og det er heldigvis helt uden smag. Købte også kreatin, som også er smags neutralt. Eneste grund til 4 i stedet for 5 stjerner, er at der ikke er måleskeer med

15 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.